Tayfun Bayındır

Tayfun Bayındır

Son dakika Tayfun Bayındır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tayfun Bayındır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tayfun Bayındır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayfun Bayındır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayfun bayındır gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 tayfun bayındır haberi bulunmuştur. Tüm tayfun bayındır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye'nin en önemli spor adamları bugün bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Gillette-Milliyet'in 67'nci yılını kutluyoruz. Herkesin bir emeği var. Biz de bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bakanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizim de medya olarak vazifemiz bu çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde duyurmak. Tekrar teşekkür ediyorum, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Futbol
Galatasaray seçime gidiyor!
Galatasaray seçime gidiyor! Milliyet Spor Müdür Tayfun Bayındır, canlı yayında Galatasaray'da seçime gidileceğini açıkladı.
10.11.2019 Futbol
Bakan Kasapoğlu: Olimpiyatlarda kürsüye Türkiye yakışır
Bakan Kasapoğlu: Olimpiyatlarda kürsüye Türkiye yakışır Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Caddebostan Sahili'nde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'yla, Şenol Güneş'in de eşlik ettiği bir yürüyüş ve sohbet gerçekleştirdi.
24.07.2019 Futbol
Tayfun Bayındır: "Şenol Güneş’i Riva’ya kadar omuzlarında taşımaları lazım"
Tayfun Bayındır: "Şenol Güneş’i Riva’ya kadar omuzlarında taşımaları lazım" Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, canlı yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Beşiktaş'ın şampiyon olması durumunda Şenol Güneş’i omuzlarda Riva’ya kadar taşımaları gerektiğini kaydetti.
29.04.2019 Süper Lig
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin
Tayfun Bayındır: Beşiktaş ikincilik şansını hala koruyor
Tayfun Bayındır: Beşiktaş ikincilik şansını hala koruyor Spor Toto Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçının ardından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır açıklamalarda bulundu.
10.03.2019 Futbol
Tayfun Bayındır: "Bu skor belki istifayı öteledi"
Tayfun Bayındır: "Bu skor belki istifayı öteledi" Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Şenol Güneş'le ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.
4.02.2019 Beşiktaş
Tayfun Bayındır: En az 6 tane transfere ihtiyaç var
Tayfun Bayındır: En az 6 tane transfere ihtiyaç var Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır Trabzonspor’un yeniden yapılanma sürecini değerlendirdi.
27.01.2019 Futbol
Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..."
Tayfun Bayındır: "Bir gecede Comolli'yi getirmek..." "Pazar Akşamı Futbol" programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçı ile ilgili çarpıcı yorumlar yaptı.
20.01.2019 Fenerbahçe
Tayfun Bayındır'dan çarpıcı transfer yorumu
Tayfun Bayındır'dan çarpıcı transfer yorumu CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında kulüplerin devre arası transfer gündemi masaya yatırıldı. Programın yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, kulüplerin neden transfer yapamadığını açıkladı. Bayındır konuşmasında, "Acayip rakamlardan bahsediyoruz. Rüyanızda bile görseniz inanamazsınız. Öyle rakamlardan bahsediyoruz." dedi.
13.01.2019 Spor
Tayfun Bayındır açıkladı! F.Bahçe'nin yabancı transferi...
Tayfun Bayındır açıkladı! F.Bahçe'nin yabancı transferi... CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında kulüplerin devre arası transfer gündemi masaya yatırıldı. Programın yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, kulüplerin neden transfer yapamadığını açıkladı. Bayındır konuşmasında, "Acayip rakamlardan bahsediyoruz. Rüyanızda bile görseniz inanamazsınız. Öyle rakamlardan bahsediyoruz." dedi.
13.01.2019 Süper Lig
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi Dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan ve bu yıl dördüncü kez P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliğiyle düzenlenecek 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylamasına sunulacak aday listesi Büyük Jüri tarafından belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tayfun Bayındır'dan G.Saray yorumu!
Tayfun Bayındır'dan G.Saray yorumu! CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında spor gündeminin nabzı tutuldu. Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Fatih Terim'in attığı "What can I do sometimes" tweetini değerlendirdi. Bayındır, "Tweetin İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmesi, 'bazen ne yapabilirim' birebir baktığın zaman. Ama şunu da çıkarabilirsiniz: 'Arkadaş daha ne yapabilirim?' O görüntüye bakın, göz kırpışına bakın, bazen ne yapabilirim mi algılarsınız, daha ne yaparım mı algılarsınız?" sorusunu sordu. Tayfun Bayındır, "Başkanı diyor ki; ne istediyse yaptık. Hoca da diyor ki; daha ne yapabilirim. Ben bu tweetin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Öyle kötü bir alışkanlık olmuş ki biraz önce Serdar söyledi, "Yakında taraftar raconu keser." diyerek sözlerini noktaladı.
23.12.2018 Spor
Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi perişan ederler"
Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi perişan ederler" CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında gündemi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
25.11.2018 Fenerbahçe
Tayfun Bayındır: "Şenol Güneş ile oyuncular arasında gerginlik var"
Tayfun Bayındır: "Şenol Güneş ile oyuncular arasında gerginlik var" Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor maçını yorumlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.11.2018 Beşiktaş
Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim 2-1'den sonra..."
Serdar Ali Çelikler: "Fatih Terim 2-1'den sonra..." CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında gündemi yorumlayan Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
4.11.2018 Galatasaray
Bugün var yarın yokuz!
Bugün var yarın yokuz! 4 Eylül 2002 tarihinde büyük bir heyecanla yayın hayatına başlayan Vatan gazetesi, özveri dolu geçen 16 yılın ardından maalesef bugün son sayısını yayınlıyor. Bu sayfalar, 16 yıl boyunca gazetemizi yalnız bırakmayan saygıdeğer okurlarımıza vedamızdır...
1.11.2018 Gündem
İşte Cocu'nun ardından göreve ilk aday
İşte Cocu'nun ardından göreve ilk aday Fenerbahçe'de Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu'nun görevine son verilirken, sarı-lacivertli takım için ilk aday da belli oldu.
28.10.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tayfun Bayındır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayfun bayındır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.