Taverna

Taverna

Son dakika taverna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taverna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taverna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taverna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taverna gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 taverna haberi bulunmuştur. Tüm taverna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi'
Ünlü şarkıcı ameliyat olduğunu açıkladı! 'Beklemediğim bir şeydi' Ayhan Aşan (55), önceki gün eşi Ayla Aşan ile birlikte Nişantaşı'nda yer alan bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, ameliyat olduğunu açıklayarak; "Ani bir ameliyat oldu, beklemediğim bir şeydi" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Biraz Pop Biraz Taverna" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
10.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor
Şarkılar Bizi Söyler'e bu hafta; Fedon, Ziynet Sali ve Nilgün Belgün konuk oluyor "Biraz pop biraz taverna" konseptli program yine çok eğlendirecek.  
9.11.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 57. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölümünde "Taverna Şarkıları" konsepti yaşanacak. 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları ise Fedon, Nilgün Belgün ve Ziynet Sali oluyor.
6.11.2022 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.
22.07.2022 Magazin
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.05.2022 İddaa
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir?
Fedon kaç yaşında, Fedon denize düştü ne demek? Fedon kimdir? Hayatını Bodrum'da geçiren Fedon deniz sezonunu açtı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Ve Fedon denize düştü" ifadelerini kullandı. Söz konusu ifadelerin ardından “Fedon denize düştü ne demek?”, “Fedon kaç yaşında, nereli ve kimdir?” sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
28.04.2022 Ünlüler Dünyası
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu...
Şarkıcı Fedon ameliyat oldu! Sağlık durumu... Magazin dünyasında 'Felaket Tellalı' olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay, Bodrum’da yaşayan ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu’nun ameliyat olduğunu duyurdu.
6.04.2022 Magazin
Ercan Turgut yaşamını yitirdi
Ercan Turgut yaşamını yitirdi Bir süredir kanser ile mücadele eden ünlü sanatçı Ercan Turgut, bugün hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberi, Semiha Yankı tarafından duyuruldu.
23.11.2021 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 22. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 22. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler bu hafta, unutulmaz şarkılara yaptıkları eşsiz yorumlarıyla Ümit Besen, Arif Susam ve Nejat Alp konuk oluyor.
28.10.2021 Televizyon
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları
İçişleri'nden 81 il valiliğine genelge! İşte yeni normalleşmenin detayları İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında haziran ayı boyunca uygulanacak olan kademeli normalleşme sürecinin ikinci etabına ilişkin tedbirleri duyurdu.
1.06.2021 Gündem
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu?
Kahvehaneler ne zaman açılıyor, kıraathaneler-çay ocakları açılacak mı? 1 Haziran’da kahvelerde oyun yasağı kalktı mı, serbest oldu mu? Kahvehaneler açılıyor mu, kahvehaneler ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı kararları merakla bekleniyor. Kademeli normalleşmede faaliyetleri geçici olarak sonlandırılan çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehanelerin yeni normalleşme takviminin açıklanmasıyla açılıp açıklanmayacağı, oyuncuların serbest olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, çay ocakları, kıraathaneler ve kahvehaneler 1 Haziran’da açılacak mı, oyun yasağı kalktı mı?
31.05.2021 Gündem
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor?
AVM’ler hafta sonu açık mı, cumartesi pazar AVM’ler kapalı mı? AVM çalışma saatleri, kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Türkiye’de 1 Haziran’a kadar kademeli normalleşme süreci yaşanacak. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" başlıklı genelge sonrası en çok merak edilen konulardan biri de alışveriş merkezleri oldu. Vatandaşlar, alışveriş merkezlerinin hafta sonu açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, hafta sonu AVM’ler açık mı, AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte AVM çalışma saatleri…
21.05.2021 Gündem
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi? 17 günlük tam kapanma süreci sona erdi. İçişleri Bakanlığı, valiliklere "Kademeli Normalleşme Tedbirleri" konulu genelge göndererek, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirlerini açıkladı. Hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, hafta sonlarında ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterebilecek. Peki, Piknik yasak mı, mesire alanları açık mı? Piknik yerleri kapalı, piknik yapmak serbest mi?
17.05.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı? Türkiye'de 2 haftalık kademeli normalleşme sürecine geçiliyor. Normalleşme sürecinin detayları, İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine gönderilen genelge ile belli oldu. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Detaylar genelgede tek tek açıklandı. Peki, Halı sahalar açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi...
16.05.2021 Gündem
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları
Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Normalleşme Genelgesi detayları Milyonların gözü kulağı normalleşme sürecinin detaylarındaydı. Ve belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 Mayıs'tan itibaren geçerli olacak 1 Haziran'a kadar devam edecek kademeli normalleşme süreci ile ilgili İçişleri Bakanlığı 'Kademeli Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı. 81 İl valiliğine gönderilen 15 gün yürülükte kalacak genelge de sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar çalışma saatleri ile açık ve kapalı olacak iş yerleri de belli oldu. Normalleşme sürecinde özellikle kahvehane ve kıraathanelerin açık olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Kahveler açılıyor mu? Kıraathaneler kapandı mı? Kıraathaneler kapanacak mı? Kahvehaneler ne zaman açılacak?
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri!
Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri! Türkiye 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeni bir döneme giriyor. 'Kontrollü Normalleşme Dönemi' olarak adlandırılan süreç ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni 81 İl valiliğine gönderdi. Peki, Normalleşmede nereler açılacak? Genelgeye göre açık olan iş yerleri hangileri? Yarın nereler açık? 17 Mayıs'ta nereler açılacak? Pazartesi günü hangi işyerleri faaliyetlerine devam edebilecek? İşte İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Kademeli Normalleşme Genelgesi ve açık olan iş yerleri!
16.05.2021 Gündem
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak?  İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi
Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi Türkiye 1 yılı aşkın süredir sürdürdüğü korornavirüsle mücadele sürecinde yeni bir başlangıç yapılıyor. 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından 'Kontrollü Normalleşme' süreci resmen başlıyor. Bu sürecin detayları uzun süredir merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı 'Kontrollü Normalleşme Genelgesi'ni yayınladı ve sürecin detaylarını tek tek açıkladı. Kısıtlamalar, yasakları, uyulması gereken kurallar, çalışma saatleri gibi pek çok detayın byer aldığı genelgede açık olan iş yerleri de merak ediliyor. Özellikle güzellik salonlarının açık mı yoksa kapalı mı kalacağı merak konusuydu. Peki, Güzellik salonları açıldı mı? Güzellik salonları açık mı yoksa kapalı mı? Güzellik merkezleri ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı Kontrollü Normalleşme Genelgesi ile ilgili detaylar...
16.05.2021 Gündem
Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi!
Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi! Milyonları ilgilendiriyor. Resmen belli oldu ve tek tek açıklandı. Koronavirüs nedeniyle tam kapanma sürecine giren Türkiye 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeni bir başlangıç yapıyor. İçişleri Bakanlığı normalleşme sürecine ilişkin yeni genelgesini yayınladı ve 81 il valiliğine gönderdi. Yeni dönemde sokağa çıkma yasağı kapsamı, hafta içi sokağa çıkma saatleri, hafta sonu yasakları ile açılacak iş yerleri ile ilgili detaylar netleşti. 17 gün süren tam kapanma döneminde kapalı olan kuaförler ve berberlerin açılıp açılmayacağı da merak ediliyordu. Peki, Kuaförler ve berberler açıldı mı? Pazartesi kuaförler ve berberler açılacak mı? Kuaförler ve berberler ne zaman açılıyor? İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesi ile ilgili merak edilenler...
16.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman?
Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? Kademeli normalleşme ile ilgili detaylar belli oldu. İçişleri Bakanlığı resmen açıkladı. 17 günlük tam kapanmanın ardından kademeli normalleşme sürecinin nasıl olacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı'ndan tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı. Peki, Sokağa çıkma yasağı uzatıldı mı? Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri değişti mi? Kademeli normalleşme nasıl olacak? Tam normalleşme ne zaman? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesi ve Sokağa çıkma yasağı saatleri...
16.05.2021 Gündem
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. Ve belli oldu. Kademeli normalleşme ile ilgili son dakika haberi geldi. İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı. Bakanlık yarın sabah 05.00'te sona erecek tam kapanma dönemi sonrası başlayacak kademeli normalleşme planını açıkladı.
16.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taverna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taverna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.