Tam Saha

Tam Saha

Son dakika Tam Saha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tam Saha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tam Saha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tam Saha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tam saha gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.524 tam saha haberi bulunmuştur. Tüm tam saha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Yeni seçim kanununda kritik detaylar ortaya çıktı! Erken seçim, oy pusulası, adres değişikliği...
Yeni seçim kanununda kritik detaylar ortaya çıktı! Erken seçim, oy pusulası, adres değişikliği... Seçim kanundaki düzenleme ile ilgili son dakika gelişmesi! YSK harekete geçti, o seçmenlerle ilgili kritik değişiklik. AK Parti duyurdu, yeni seçim yasasında detaylar ortaya çıktı. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yasaya göre, görme engelli seçmenlerin oy gizliliğine esasına uygun şekilde oy kullanabilmesine imkân sağlandı. Düzenleme ile adresi kapanan seçmen hak kaybı yaşamayacak.
13.04.2022 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a sert tepki: Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Ahmet Şık'a sert tepki: Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Türkiye devleti katil olsaydı bulunduğun yer mezarlık olurdu. Yeri gazi Meclis değil parmaklıklardır. Dokunulmazlığını kaldırıp adalete teslim etmeyecek miyiz?" dedi.
8.06.2021 Siyaset
Anadolu Efes 91-68 Real Madrid
Anadolu Efes 91-68 Real Madrid Anadolu Efes, Euroleague play-off çeyrek final ikinci maçında Real Madrid'i 91-68 mağlup etti ve seride durumu 2-0 yaptı.
23.04.2021 Basketbol
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu, iptal edilecek... Sokağa çıkma yasakları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Bakan Soylu "Valilerimiz, kaymakamlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Tüm gücümüzle sahada olacağız. Gerekirse tek tek arkadaşlarımız kontrol edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Muafiyetler zaman ve güzergahla sınırlıdır" diye konuştu. İçişleri Bakanı Soylu ikamet sahibi yabancıların pasaportlarıyla kısıtlamada dışarı çıkmaları ile ilgili de açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var. İptal ederim, acımam da" ifadelerini kullandı.
17.04.2021 Gündem
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...'
Mustafa Cengiz Fenerbahçe'yi bombaladı! 'İki tane tıfıl yönetici...' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinin açıklamalarına çok sert cevap verdi.
7.04.2021 Galatasaray
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
24.02.2021 İddaa
Camiden yapılan anons şaşırttı! 'Covid-19' testi...'
Camiden yapılan anons şaşırttı! 'Covid-19' testi...' Samsun'da, Covid-19 testi pozitif çıkan veya temaslı olduğu için karantinada bulunan bazı vatandaşlar, yakınlarını bu durumdan korumak ve haberdar etmek için ilginç yöntemler uyguluyor. Kentte test sonucu pozitif çıkan bir çift, cami hoparlöründen anons yaptırırken, kimi vatandaşlar ise evlerinin girişlerine karantinada olduklarını bildiren pankartlar asıyor.
17.11.2020 Yaşam
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması!
Mert Hakan Yandaş'tan transfer açıklaması! Sivas’ta 10 gol 4 asistlik performansıyla harika bir sezon geçiren Mert Hakan,virüs salgını nedeniyle Avrupa hayalini şimdilik bir kenara bıraktığını belirterek,“Türkiye’de kalmak daha mantıklı geliyor. Sözleşmem bitiyor ve kritik bir karar vermeliyim”dedi.
2.05.2020 Sivas Spor
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 73-81
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes: 73-81 THY Avrupa Ligi'nde haftanın maçında Anadolu Efes deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 81-73 mağlup etti.
12.12.2019 Basketbol
Dorukhan Toköz: Şan, şöhret geçer milli forma kalır!
Dorukhan Toköz: Şan, şöhret geçer milli forma kalır! Beşiktaş'ın sezon başında Eskişehirspor'dan transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu Dorukhan Toköz, şan, şöhret, makam ve mevki için "Hepsi geçici" derken, Millî Takım'da görev yapmakla ilgili olarak ise, "Bu forma için sahada canını versen, arkandan şehit derler. Öyle güzel bir makam. Hepsi geçer de bu formayı giymek bir ömür boyu kalır" dedi.
1.04.2019 Beşiktaş
Pınar Karşıyaka - Galatasaray Doğa Sigorta: 78-75
Pınar Karşıyaka - Galatasaray Doğa Sigorta: 78-75 Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde Pınar Karşıyaka, yeni çalıştırıcısı Dirk Bauermann yönetimindeki ilk maçta evinde Galatasaray Doğa Sigortayı mağlup etmeyi başardı: 78-75.
3.03.2019 Galatasaray
TOFAŞ sahasında Beşiktaş'ı devirdi
TOFAŞ sahasında Beşiktaş'ı devirdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 15. hafta maçında TOFAŞ, sahasında Beşiktaş Sompo Japan'ı 89-79 yendi.
12.01.2019 TBL
Obradovic'ten yıldız isme büyük övgü
Obradovic'ten yıldız isme büyük övgü Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 78-61 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşmayı kazanmayı hak ettiklerini söyledi.
10.01.2019 Fenerbahçe
MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar
MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Fırat'ın doğusu yılan, çıyan yuvası. Orası Firavun sığınağı, orası Yezid'in saklandığı delik. Orası kurumadıkça, baştan ayağa temizlenmedikçe ne huzur bulacağız, ne de güvenli olacağız. Milli beka için Fırat'ın doğusuna tam saha operasyon hayat memat meselesi." ifadesini kullandı.
22.12.2018 Siyaset
Beşiktaş, Trabzonspor maçına hazır
Beşiktaş, Trabzonspor maçına hazır Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor'la yarın sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
15.12.2018 Beşiktaş
Galatasaray, 4. galibiyetini aldı!
Galatasaray, 4. galibiyetini aldı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 9. haftanın açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen'i 84-79 yendi.
4.12.2018 Basketbol
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor
Çağlar Söyüncü: Benim jenerasyonum geliyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya açıklamalarda bulundu.
1.12.2018 Futbol
Rosetti: TFF hakemler için her şeyi yapıyor
Rosetti: TFF hakemler için her şeyi yapıyor UEFA'nın Video Yardımcı Hakem Kursu için Türkiye'ye gelen UEFA Hakem Kurulu Başkanı Roberto Rosetti, önümüzdeki sezondan itibaren uygulamaya koyacakları sistemi Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi dergisi Tam Saha'ya değerlendirdi.
1.12.2018 Süper Lig
Darüşşafaka, TOFAŞ'a boyun eğdi
Darüşşafaka, TOFAŞ'a boyun eğdi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen'i 82-78 yendi.
4.11.2018 TBL
Berkay Özcan: Lucescu'nun genç oyuncularla ilgili planları var
Berkay Özcan: Lucescu'nun genç oyuncularla ilgili planları var A Milli Takım ve Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta forması giyen Berkay Özcan TFF'nin Tam Saha dergisine açıklamalarda bulundu. İşte Berkay Özcan'ın bilinmeyenleri kendi ağzından...
1.11.2018 Futbol
Harun Alpsoy: Türkiye'de futbol daha hızlı ve sert
Harun Alpsoy: Türkiye'de futbol daha hızlı ve sert Antalyaspor'daki performansıyla bu sezon dikkat çeken ve Ümit Millî Takımımızda da forma giyen genç oyuncu Harun Alpsoy TFF'nin Tam Saha dergisine açıklamalar yaptı.
1.11.2018 Antalyaspor
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz
Serdar Gürler: Türkiye çağırınca tercih yapılmaz Futbol hayatını İspanya La Liga ekiplerinden Huesca'da devam ettiren milli futbolcu Serdar Gürler TFF'nin TAM SAHA dergisine konuştu.
1.11.2018 Futbol
Erol Bulut'tan G.Saray sözleri
Erol Bulut'tan G.Saray sözleri Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Durum o kadar kötü değil. Futbolcularımla yapacağım konuşmadan sonrada burada bazı şeylerin değişeceğini söyleyebilirim. Futbolcularımla konuşacağım, hafta sonu maçta istediğimiz şekilde gidecektir" dedi.
23.10.2018 Yeni Malatya Spor
Zeljko Obradovic: "Güzel basketbol oynamaya çalışacağız"
Zeljko Obradovic: "Güzel basketbol oynamaya çalışacağız" Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı'nın lansmanının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
9.10.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tam Saha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tam saha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.