Talep

Talep

Son dakika talep haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talep ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talep haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talep

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talep gelişmeleri de dahil olmak üzere 52.547 talep haberi bulunmuştur. Tüm talep haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor
Anderson Talisca bombası patladı! Beşiktaş bir transferi daha bitiriyorAl Nassr cephesi, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin çok istediği Talisca için fiyatı belirledi. Kara Kartal ise eski Brezilyalı süper starını yeniden renklerine bağlamak istiyor...
26.07.2024Beşiktaş
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?Kupa terapisi diğer bir adıyla hacamat, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da 3 bin yıldır tıbbi tedavilerde kullanılan tedavi metotlarından biri. Uzmanlar tarafından önerilen ve hastalıklara karşı bağışıklık kazandırdığı bilinen hacamat, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği hastanelerde yapılıyor. Koruyucu sağlık yöntemi olarak yılda 1 veya mevsim geçişlerinde kupa terapisi yani hacamat yaptırılabilir. Peki, Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır? İşte hacamat hakkında merak edilenler…
26.07.2024Sağlık
Adana'da çiftçiler 10 liradan alım bekliyor! Hasat zorlu geçti
Adana'da çiftçiler 10 liradan alım bekliyor! Hasat zorlu geçtiAdana'da Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, mısırda düşük rekolte beklentisini de göz önünde bulundurarak, "Çiftçiler, hükümetin üretim maliyetlerini, piyasa şartlarını ve faiz oranlarını göz önüne alarak kilogram başına 10 TL olarak müdahale alım fiyatını açıklamasını talep ediyor" dedi.
26.07.2024Adana
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi
Ali Koç yeniden başkanlığa seçildiKulüpler Birliği Vakfı’nda mevcut başkan Ali Koç, yeniden başkanlığa seçildi. Tekrardan başkan olan Ali Koç, "Geçen sefer de çoğumuz Hasan Başkanı istiyordu. Hasan Başkan da neredeyse evet diyecekti. Göreve yeni gelmesi ve olağan seçimlerinin sezon sonunda olacağı için kulübüne daha fazla vakit ayırmak istemesi nedeniyle affını istedi. Benim devam etme gibi bir düşüncem yoktu. Ancak kulüp başkanlarımızın teveccühü, güveni ve yoğun baskısıyla geri çevirebileceğim bir şey olmadı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni federasyonla beraber inşallah hep beraber iyi işler yapabiliriz" dedi.
24.07.2024Futbol
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?
UNRWA nedir (açılımı)? İsrail UNRWA’yı terör örgütü mü ilan etti?İsrail'de, UNRWA'yı "terör örgütü" ilan eden, ülkedeki çalışmalarını yasaklayan ve çalışanlarının dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören 3 yasa tasarısı, meclisteki ilk oylamadan geçti. Peki, UNRWA nedir (açılımı), UNRWA ne demek?
24.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Sadece Adana'da üretiliyor, lezzetiyle büyülüyor! Coğrafi işaret bekleniyor, günlük 1 ton satılıyor
Sadece Adana'da üretiliyor, lezzetiyle büyülüyor! Coğrafi işaret bekleniyor, günlük 1 ton satılıyorAdana’nın Kozan ilçesinde üretilen ve lezzeti ile yoğun talep gören sütsüz hazırlanan Limon dondurması bölgeye özgü lezzet ile coğrafi işaret bekliyor.
24.07.2024Adana
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldı
Rekabet Kurulu 3 firmadan sözlü savunma aldıRekabet Kurulunda, Haks Hamzaoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ (Haks Kimya) ve aseptik sıvı gıda dolum makineleri ile aseptik sıvı gıda ambalajı üretimi, satışı alanında faaliyet gösteren iki şirket hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı yapıldı.
23.07.2024Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ile Aromatik Bitkiler ve Baharat Üreticileri Derneği (ABÜDER) iş birliğinde, Gaziantep'te ‘Baharat Sektörü Değerlendirme' toplantısı düzenlendi.
22.07.2024Gaziantep
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Güneş gözlüğünün sahtesi katarak'a sebep oluyor! Gazianteplilere uyarı geldi
Güneş gözlüğünün sahtesi katarak'a sebep oluyor! Gazianteplilere uyarı geldiYaz aylarının vazgeçilmez aksesuarı olan ve güneş ışınlarından korunmak için kullanılan güneş gözlüklerine son günlerde talep artarken uzmanlar, güneş gözlüğü kullanımının birçok faydası olduğu gibi sahtesinin de gözde sağlık sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.
22.07.2024Gaziantep
Fast food lezzeti hamburger Adanalı kebapçıların menülerine de girdi! Talep yağıyor adeta yok satıyor
Fast food lezzeti hamburger Adanalı kebapçıların menülerine de girdi! Talep yağıyor adeta yok satıyorFast food lezzeti olarak bilinen 'hamburger' artık Adanalı kebapçıların menülerine de girdi. Adanalı kebapçıların zırh ile çekilen kıyma ile yaptığı 'Adana Burger'ler adeta yok satıyor.
22.07.2024Adana
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dediler
Yunan medyasında skandal manşetler: Kıbrıs Barış Harekatı 50. yılı kutlamalarına gövde gösterisi dedilerKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı Yunan medyası manşetlerinde geniş yer buldu. Yunan basınında neredeyse tüm manşetler Türkiye ve KKTC’nin 50. yıl kutlamalarıyla dolarken, Kuzey Kıbrıs ve Türkiye ile ilgili provakatif başlıklara yer verildi.
20.07.2024Gündem
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında mühendis Yılmaz Şahin Yurtyapan, iyi hal indirimiyle 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İşyerleri ve dairelerinde kolon kestikleri öne sürülen Faik ve Eyüp Öğüt kardeşler ile Nejdet Alpay ise beraat etti
20.07.2024Gündem
Rauf Denktaş kimdir, mezarı nerede? Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Barış Harekatı konuşması
Rauf Denktaş kimdir, mezarı nerede? Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Barış Harekatı konuşmasıKıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yıldönümü vesilesiyle KKTC’nin eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş hakkında yapılan aramalar yoğunlaştı. Peki, Rauf Denktaş kimdir, mezarı nerede? İşte hayatı ve Rauf Denktaş’ın Kıbrıs Barış Harekatı konuşması…
20.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendi
Sinan Ateş davasında mütalaa açıklandı! 3 sanık için beraat istendiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Adanalı çimento üreticilerinin savunması alındı! Karar 15 gün içinde açıklanacak
Adanalı çimento üreticilerinin savunması alındı! Karar 15 gün içinde açıklanacakRekabet Kurulunda, Adana ve Osmaniye illerinde faaliyet gösteren bazı hazır beton üreticilerine yönelik soruşturmanın sözlü savunma toplantısı gerçekleştirildi.
18.07.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Talep ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talep haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.