Talat Bulut

Talat Bulut

Son dakika Talat Bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Talat Bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Talat Bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talat Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talat bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 talat bulut haberi bulunmuştur. Tüm talat bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı!
KÖFN ve Yıldız Tilbe'nin düeti sosyal medyayı salladı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı'nın jürisi olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, son dönemin popüler grubu KÖFN ile "Bi’ Tek Ben Anlarım" şarkısında düet yaptı. KÖFN ve Yıldız Tilbe bu düetle sosyal medyayı salladı. Düeti görenler "Yıldız Tilbe şarkıyı bambaşka bir noktaya taşımış" yorumlarında bulundu.
1.01.2023 Magazin
Talat Bulut: Benden daha iyi oyuncu görürsem kıskanırım ama yok!
Talat Bulut: Benden daha iyi oyuncu görürsem kıskanırım ama yok! Talat Bulut basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Türkiye'de güzelliğin yetenek olduğunu sanıyorlar" diyen 66 yaşındaki sanatçıya, meslektaşı Selçuk Yöntem'in 'İyi bir oyuncu görünce kıskanıyorum' açıklaması soruldu. Bulut'un yanıtı dikkat çekti.
10.12.2022 Magazin
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence...
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence... Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
30.04.2022 Televizyon
Afara 3. bölüm fragmanı yayında!
Afara 3. bölüm fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Talat Bulut ve Nilgün Belgün oluyor!
29.04.2022 Televizyon
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden?
Mahkum Cemre ayrılıyor mu, öldü mü? Seray Kaya Mahkum dizinin kadrosundan çıkıyor mu, neden? Güney Kore yapımı Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Peki, Mahkum dizisinden Cemre ayrılıyor mu, Seray Kaya Mahkum kadrosundan çıkıyor mu?
12.04.2022 Televizyon
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?'
Talat Bulut isyan etti! '200 bin TL almışım çok mu?' Son olarak 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Talat Bulut, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alışveriş turuna çıkan usta isim, Türkiye'de sürekli oyuncuların kazandığı bölüm başı ücretlerin gündeme getirilmesine tepki gösterdi. Bulut, ülkemizdeki oyuncuların, Amerika'ya kıyasla daha düşük oyunculuk ücretleri aldığını söyledi.
15.02.2022 Magazin
Talat Bulut'tan şaşırtan itiraf!
Talat Bulut'tan şaşırtan itiraf! Bir dönem Yasak Elma isimli dizide ‘Halit Argun’ karakteriyle ekrana gelen Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı’nda kameralara yansıdı. Talat Bulut yaptığı itirafla dikkat çekti.
5.12.2021 Magazin
Talat Bulut taciz iddialarıyla ilgili konuştu: Reklam yapmaya çalıştılar
Talat Bulut taciz iddialarıyla ilgili konuştu: Reklam yapmaya çalıştılar Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Hakkında soruşturma açılan ancak davada takipsizlik kararı çıkan Bulut, taciz iddialarıyla ilgili konuşarak üzerinden reklam yapılmaya çalışıldığını söyledi.
15.11.2021 Magazin
Talat Bulut'tan Best Modellere oyunculuk tavsiyesi!
Talat Bulut'tan Best Modellere oyunculuk tavsiyesi! 'Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut, Etiler'de görüntülendi. Spor tarzı dikkat çeken usta oyuncu, Best Model yarışmalarından çıkan oyunculara verilen astronomik dizi ücretleriyle ilgili yorum yaptı.
15.09.2021 Magazin
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası
Ayşegül Çınar gözaltına alındı! Tuzak iddiası Ayşegül Çınar'ın aracının bagajında yaklaşık 20 gram uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan genç oyuncu, uyuşturucuyu eski sevgilisinin intikam için koymuş olabileceğini iddia etti.
7.03.2021 Magazin
Yasak Elma 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 86. son bölümde yeni oyuncular damga vurdu!
Yasak Elma 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 86. son bölümde yeni oyuncular damga vurdu! Yasak Elma 86. bölümü ile ekranlara geldi. Yasak Elma yayınlanan son bölümünde yeni oyuncular damga vurdu. Dizide yeni gelen oyuncularla neler yaşanacak merak ediliyor. Peki, Yasak Elma 87. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma 86. Son bölüm detayları ve fragman bilgisi…
24.11.2020 Gündem
Mert Altınışık kimdir? Yasak Elma kadrosuna katılan Mert Altınışık kaç yaşında, nereli?
Mert Altınışık kimdir? Yasak Elma kadrosuna katılan Mert Altınışık kaç yaşında, nereli? Fox TV ekranlarında yayınlanan 'Yasak Elma' dizisinin kadrosuna son olarak Berk Oktay dahil olmuştu. Diziye Oktay'ın ardından şimdi de Mert Altınışık katıldı. Mert Altınışık kimdir?
10.11.2020 Gündem
Yasak Elma dizisinden kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buse Kahraman diziye veda mı ediyor, neden?
Yasak Elma dizisinden kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisinde Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve Buse Kahraman diziye veda mı ediyor, neden? Yasak Elma kimler ayrılacak? Yasak Elma dizisi yeni sezona yaprak dökümüyle başladı. Diziden, 5 oyuncu birden ayrılacak. Peki, Yasak Elma kimler ayrılıyor?
24.10.2020 Gündem
Nesrin Cavadzade'den evlilik açıklaması
Nesrin Cavadzade'den evlilik açıklaması Oyuncu Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'nin evleneceğini açıklamıştı. Nesrin Cavadzade o açıklamayla ilgili böyle yanıt verdi...
17.10.2020 Magazin
Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 81. bölüm fragmanı!
Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? Yasak Elma 81. bölüm fragmanı! Ekranların uzun soluklu dizilerinden Yasak Elma yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Barış Kılıç, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan gibi oyuncuların yer aldığı Yasak Elma'da entrika devam ediyor. Şahika'nın Kaya ile Ender'e oynadığı oyunla ikili boşanmaya karar vermişti. Ender ile Kaya'nın boşanmasının ardından tekrar bir araya gelmelerini engelleme planları kuran Şahika, oyununun başrolüne Yıldız'ı seçer. Ender ile Yıldız arasındaki ittifak tamamen kopuyor. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler olacak? İşte Yasak Elma 81. bölüm fragmanı!
14.10.2020 Gündem
Talat Bulut: Benden izin almadan neden çekiyorsun?
Talat Bulut: Benden izin almadan neden çekiyorsun? Geçtiğimiz haziran ayında kalp damarlarının tıkalı olduğu için ameliyat olan Talat Bulut’tan şaşırtan hareket...
19.09.2020 Magazin
"Herkes trilyonlar kazanmıyor!"
"Herkes trilyonlar kazanmıyor!" Usta isim Altan Erkekli Corona virüs döneminde maddi olarak zorlandıklarını söyleyen meslektaşları hakkında konuştu.
14.06.2020 Magazin
Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor!
Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit'in çöküşü ile Şahika'nın Nadir'i zehirlediği görülüyor! Yasak Elma dün akşam 70. Bölümüyle ekranlara geldi. Yasak Elma’nın son yayınlanan bölümünde Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için elinden geleni yaparken, Şahika artık Leyla’nın işine yaramayacağını düşünüp onu gözden çıkarır. Yasak Elma’nın 70. Bölümünün ardından, 71 bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 71. bölüm fragmanında Halit’in iş istediği, Şahika’nın da Nadir’i zehirlediği görülüyor.
25.02.2020 Gündem
Talat Bulut'a şok! Ece Erken'e açtığı tazminat davası reddedildi
Talat Bulut'a şok! Ece Erken'e açtığı tazminat davası reddedildi Oyuncu Talat Bulut'un, “Söylemezsem Olmaz” adlı programda kendisini ‘tacizci aktör’ olarak lanse ettiği iddiasıyla sunucu Ece Erken’e açtığı tazminat davasında kara çıktı.
22.02.2020 Magazin
Yasak Elma 68. bölüm fragmanı
Yasak Elma 68. bölüm fragmanı Yasak Elma dizisinin merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...
5.02.2020 Televizyon
Yasak Elma 68 bölüm fragmanı yayınlandı!  Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz! (Yasak Elma 67. Bölüm izle)
Yasak Elma 68 bölüm fragmanı yayınlandı! Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz! (Yasak Elma 67. Bölüm izle) Yasak Elma 67. Bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Halit’in davranışları dikkat çekerken, Zerrin’in Ender’i uyarmasıyla işler bambaşka bir hal alır. Halit’in Leyla’ya ev açtığı anlaşılınca Yıldız’ın da hayatı altüst olur. Dizinin 67. Bölümünün yayınlanmasının ardından 68. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Yasak Elma’nın 68. Bölüm fragmanında Yıldız’ın evi terk ettiği ve Yıldız’ın şirkete gelip Leyla’yı evire çevire dövdüğü görülüyor. Öte yandan Halit çocuklarının da tepkisini çekmiştir. İşte Yasak Elma 68 bölüm fragmanı…
4.02.2020 Gündem
Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı…
Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı… Yasak Elma dizisinin yeni bölümü hayranları tarafından araştırılmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 66. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bu hafta, Ender ve Yıldız, Leyla'nın peşine adam takacak. Leyla'ya ev tutan Halit, fırsat buldukça Leyla'yı ziyaret edecek. Durumu fark eden Yıldız ise Leyla ve Halit'i basacak. Peki Yasak Elma 67. yeni bölüm yayınlanacak mı? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 67. Bölüm fragmanı…
3.02.2020 Gündem
Yasak Elma 66. yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 66. bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları…
Yasak Elma 66. yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 66. bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları… Yasak Elma'nın pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü öncesi 66. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Yasak Elma'nın bu haftaki bölüm fragmanına Halit'in Nadir’in büyük bir sırrını öğrenmesi damga vurdu. Nadir'in beklenmedik hamlesiyle köşeye sıkışan Halit'in neler yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Peki Yasak Elma 66. yeni bölüm bu akşam var mı? Yasak Elma 66. bölüm ne zaman? İşte Yasak Elma 66. bölüm fragmanları…
27.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Talat Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talat bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.