Takım Otobüsü

Takım Otobüsü

Son dakika takım otobüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takım otobüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takım otobüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takım Otobüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takım otobüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 takım otobüsü haberi bulunmuştur. Tüm takım otobüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi
Takım otobüsü devrildi, Dicle Belediyespor ligden çekildi Diyarbakır’da 1’inci Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden ve 21 Ocak’ta geçirdiği kaza sonucu takım otobüsü devrilen Dicle Belediyespor, ligden çekildiğini duyurdu.
10.02.2024 Futbol
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim'
'Otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim' Kasımpaşa'nın genç kalecisi Erdem Canpolat deprem anını anlatarak "Bir tişört, pantolon ve havlu kumaştan yapılmış beyaz otel terliklerini giyip kırık camların üzerinden geçtim" dedi.
14.02.2023 Kasımpaşa Spor
Derbi sonrası Fenerbahçe otobüsüne saldırı! Saha karıştı, protokol tribününde...
Derbi sonrası Fenerbahçe otobüsüne saldırı! Saha karıştı, protokol tribününde... Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Dev derbi 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından VIP tribününün olduğu bölüm karışırken Fenerbahçe takım otobüsüne saldırı gerçekleşti. İşte son dakika haberinin detayları...
8.05.2022 Beşiktaş
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver
5 haftadır kazanamayınca... Bursaspor taraftarları çıldırdı! Takım otobüsünün önünü kestiler ver Dün Adanaspor deplasmanında 3-1 mağlup olan Bursaspor'da taraftarlar takım otobüsünün önünü kesti.
9.01.2022 TFF 1.Lig
Fenerbahçe kafilesine Göztepe maçı öncesi saldırı
Fenerbahçe kafilesine Göztepe maçı öncesi saldırı İzmir'de Fenerbahçe kafilesini taşıyan takım otobüsü saldırıya uğradı. Otobüsün camları kırıldı.
29.11.2021 Futbol
Fenerbahçe camiası ayaklandı! 'İş başa düştü'
Fenerbahçe camiası ayaklandı! 'İş başa düştü' Dün akşam Trabzonspor maçında Ali Şansalan'ın yönetimini beğenmeyen Fenerbahçe camiası Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir araya geldi.
18.10.2021 Fenerbahçe
Benfica'da ortalık karıştı! Başkandan futbolculara tepki! 'Nankörler'
Benfica'da ortalık karıştı! Başkandan futbolculara tepki! 'Nankörler' Portekiz Ligi'nde Benfica'nın Tondela ile 0-0 berabere kaldığı maç sonrası Benfica kulübü adeta karıştı. Benfica Başkanı Felipe Vieira, Tondela maçının ardından soyunma odasına inerek futbolculara ateş püskürdü.
6.06.2020 Futbol
Benfica otobüsüne taşlı saldırıda 2 futbolcu yaralandı!
Benfica otobüsüne taşlı saldırıda 2 futbolcu yaralandı! Portekiz'in Seixal bölgesinde Benfica takım otobüsü hazırlık maçı sonrası taşlandı. Yaşanan olayda otobüsün camları kırılırken Zivkovic ve Weigl'in yüzüne isabet eden cam parçaları nedeniyle iki futbolcunun tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı açıklandı.
5.06.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin yeni transferi Barış Sungur'un bonservisi otobüs!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Barış Sungur'un bonservisi otobüs! Fenerbahçe, Bucaspor’un 18 yaşındaki santrforu Barış Sungur’u kadrosuna kattı. Başkan Koç, Bucaspor’un suni çim sahasını doğal çime çevirtecek ve bir de takım otobüsü alacak.
5.06.2020 Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş: 0-0
Galatasaray - Beşiktaş: 0-0 Süper Lig'de 26. haftanın en kritik maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Corona virüsü tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.
15.03.2020 Futbol
Trabzonspor - Fenerbahçe: 2-1
Trabzonspor - Fenerbahçe: 2-1 Türkiye Kupası yarı finali ilk maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek 21 Nisan'daki rövanş öncesi avantaj sağladı.
3.03.2020 Futbol
Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsüne saldırdı!
Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsüne saldırdı! Süper Lig'in 23'üncü haftasında Galatasaray'a 3-1'lik skorla mağlup olan Fenerbahçe'de sarı lacivertli taraftarlar Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal aleyhine tezahüratlarda bulundu.
23.02.2020 Futbol
Göztepe 2–1 Beşiktaş
Göztepe 2–1 Beşiktaş Süper Lig'in 19. haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nun açılış maçında Göztepe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.
26.01.2020 Futbol
Küme düşen futbolcuları, otobüse almadılar!
Küme düşen futbolcuları, otobüse almadılar! TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Erbaaspor'a 1-0 yenilerek küme düşen Gebzespor'un takım otobüsü, futbolcuları almadan stattan ayrıldı.
5.05.2019 Futbol
Ali Koç'tan Comolli'ye: Sen de gidiyorsun
Ali Koç'tan Comolli'ye: Sen de gidiyorsun Fenerbahçe'deki kötü gidişattan sportif direktör Damien Comolli de nasibini aldı.
10.12.2018 Fenerbahçe
Uçaktan daha konforlu otobüs!
Uçaktan daha konforlu otobüs! Akhisar deplasmanından 3-0'lık yenilgiyle dönerek küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, takımın İstanbul'a otobüsle döneceğini söyledi. Sarı-lacivertlilerin takım otobüsü, uçaktan daha konforlu olmasıyla dikkat çekiyor.
9.12.2018 Fenerbahçe
Dev maç iptal edildi
Dev maç iptal edildi River Plate - Boca Juniors derbisi önce 00:00'a, ardından 01:15'e ertelenmişti; müsabakanın iptal edildiği belirtildi.
24.11.2018 Futbol
Takım otobüsü küle döndü
Takım otobüsü küle döndü BAL Ligi ekiplerinden Kırşehir Çayağzıspor'un oyuncularını taşıyan otobüs, Bayat ilçe sınırlarındaki Köroğlu mevkisinde yanarak kullanılamaz hale geldi
20.10.2018 Futbol
Aydın'da takım otobüsü devrildi: 8 yaralı
Aydın'da takım otobüsü devrildi: 8 yaralı Aydın Süper Amatör Lig takımlarından İncirliova Belediyespor'un takım otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 8 kişi yaralandı.
30.09.2018 Futbol
Altay Spor Kulübü'nün takım otobüsü alev alev yandı
Altay Spor Kulübü'nün takım otobüsü alev alev yandı İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Altay Spor Kulübü'ne ait olan takım otobüsünde yangın çıktı. Yangın sonucunda, takım otobüsü kullanılmaz hale geldi.
22.04.2018 Futbol
Galatasaray'a Sivas'ta meşaleli karşılama
Galatasaray'a Sivas'ta meşaleli karşılama Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında yarın Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı mücadele için Sivas'a geldi.
3.02.2018 Galatasaray
Taraftarlar, otoparkta futbolcularına saldırdı
Taraftarlar, otoparkta futbolcularına saldırdı Polonya Ligi'nde skandal bir olay yaşandı. Lech Poznan'a deplasmanda 3-0 yenilen Legia Varşova'da taraftarlar, 10 dakika boyunca otoparkta sıkıştırdıkları futbolculara şiddet uyguladı.
2.10.2017 Futbol
Takım otobüsüne taşlı saldırıda 5 futbolcu yaralandı
Takım otobüsüne taşlı saldırıda 5 futbolcu yaralandı SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Gölhisarspor'un otobüsüne Bucak deplasmanı dönüşü taşlı saldırıda bulunuldu. Otobüsün camlarının kırıldığı saldırıda 5 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.
25.09.2017 Futbol
Fenerbahçe'nin otobüsü bozuldu
Fenerbahçe'nin otobüsü bozuldu ÜSTÜ açık otobüs ile Bağdat Caddesi'ne giderek taraftarı ile bir kez daha buluşmaya ve şeref turu atmaya hazırlanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı sürpriz bir arıza ile karşılaştı.
22.05.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Takım Otobüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takım otobüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.