Tahir Çelik kimdir? Çelikler Holding sahibi Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır? (Tahir Çelik Elazığ için 500 bin TL bağışladı)
Tahir Çelik kimdir? Çelikler Holding sahibi Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır? (Tahir Çelik Elazığ için 500 bin TL bağışladı) Elâzığ'daki deprem sonrası düzenlenen yardım programına katılan ünlü iş insanı Tahir Çelik, deprem bölgesine 500 bin TL yardımda bulunarak, kampanyaya destek verdi. Tahir Çelik’in Elâzığ depremine destek vermesi, hakkında yapılan araştırmaları arttırdı. Peki, Tahir Çelik kimdir? Tahir Çelik nerelidir, kaç yaşındadır?
27.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamına sert tepki: Hiçbir şey yapmamışsın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş adamına sert tepki: Hiçbir şey yapmamışsın! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afşin-Elbistan Termik Santrali'ni işleten iş adamı Tahir Çelik'le bir görüşme gerçekleştirdiği ve santralin bacasına filtre takmak konusunda bir şey yapmadığı gerekçesiyle tepki gösterdiği ortaya çıktı.
4.12.2019 Siyaset
Cinayet sanığı: Korkutmak için ateş ettim
Cinayet sanığı: Korkutmak için ateş ettim ADANA’da tartıştığı akrabası 32 yaşındaki Şaban Çelik’i av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü için ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan 24 yaşındaki Turan Demir, "Öldürme kastım yoktu...
29.02.2016 Yaşam