Taç

Taç

Son dakika TAÇ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TAÇ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TAÇ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.161 taç haberi bulunmuştur. Tüm taç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi
Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde İsmail Yüksek oyuna devam edemedi Fenerbahçe’de sakatlanan İsmail Yüksek, Beşiktaş karşılaşmasına devam edemedi. Bayer Leverkusen'in derbide izlediği İsmail Yüksek, 18'inci dakikada kenara geldi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı
Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale çıktı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint Gilloise'ya 1-0 mağlup oldu. Rakibini ilk maçta 3-0'la geçen Fenerbahçe, skor avantajıyla adını çeyrek finale yazdırdı.
14.03.2024 Futbol
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Hafızlık İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Hafızlık İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Hafızlık İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Hafızlık İle İlgili Hadisi Şerifleri... Hafızlık, İslam dininde oldukça önemlidir. Kuran-ı Kerim'i ezberleyen kişilere hafız denmektedir. Hafızların görev ve sorumlulukları da oldukça fazladır. 
1.02.2024 Dini Bilgiler
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi
Caner Erkin çılgına döndü! Rakip taraftar tepki gösterdi 1. Lig'de Eyüpspor'un Kocaelispor'a 2-1 mağlup olduğu maçta Caner Erkin sinirlerine hakim olamadı. O anların ardından rakip taraftarlardan tepki geldi.
21.01.2024 Şampiy10
Volkan Demirel Kasımpaşa yenilgisi sonrası kararını açıkladı
Volkan Demirel Kasımpaşa yenilgisi sonrası kararını açıkladı Süper Lig'de 9 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Güney ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel maç sonrası geleceği ile ilgili aldığı kararı açıkladı.
20.01.2024 Hatay Spor
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor
Büyük İskender’in taç giydiği antik saray kalıntıları yarın halka açılıyor Antik Makedonya Krallığı’nın tanınmış hükümdarı Büyük İskender’in taç giydiği sarayın kalıntıları, 16 yıllık restorasyonun sonunda dün yeniden açıldı. Antik kalıntıların bulunduğu yerin yarın halka açılması planlanıyor.
6.01.2024 Gündem
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023 Gündem
Samsunspor - Kasımpaşa maçında gol yağmuru: 4 - 2
Samsunspor - Kasımpaşa maçında gol yağmuru: 4 - 2 Süper Lig'in 15. haftasında Samsunspor, evinde konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti.
9.12.2023 Samsunspor
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı Asırlık Cumhuriyet çınarı, bir fidan olarak Anadolu toprağına dikilmeden önce, en az 17 yıl boyunca genç devrimci Mustafa Kemal’in düşüncelerinde şekillendi.
28.10.2023 Gündem
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Galatasaray evinde Ankaragücü karşısında geri döndü!
Galatasaray evinde Ankaragücü karşısında geri döndü! Süper Lig'de yoluna yenilgisiz devam eden Galatasaray sahasında Tolunay Kafkas'ın çalıştırdığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti.
30.09.2023 Galatasaray
Danimarka Bayrağı Anlamı Nedir? Danimarka Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Danimarka Bayrağı Anlamı Nedir? Danimarka Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa'nın en kuzeyinde bulunan ülkelere 'İskandinav ülkeleri'' adı verilir. İzlanda, Danimarka, İsveç, Finlandiya ve Norveç, İskandinavya ülkeleri içinde yer alır. 400'den çok adadan oluşan Danimarka'nın tek sınır komşusu ise, güney bölgesinde bulunan Almanya'dır. Ülkenin başkenti ise Kopenhag, en kalabalık şehirleri ise Roskilde, Ribe, Aalborg, Randers ve Odense olarak bilinir. En beğenilen ülkeler içinde yer alan Danimarka’nın bayrağı, renkleri bakımından Türk bayrağını andırır.
5.09.2023 Eğitim
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bayraklar, ülkeler için her zaman birlik ve beraberliği temsil eder. Aynı zamanda ülkenin bayrağı, o ülkenin bağımsızlık sembolüdür. Çeşitli kurum ve kuruluşlar da kendine özgü bayraklara sahip olabilir. Ama bayraklar, genellikle ülkelere özgü ve ait olması ile bilinir. Avusturya, da bağımsız ve özgür bir ülkedir. Bu nedenle de pek çok ülke gibi kendi bayrağına sahiptir. 
3.09.2023 Eğitim
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Karabaş Otu Nedir? Karabaş Otu Faydaları Nelerdir?
Karabaş Otu Nedir? Karabaş Otu Faydaları Nelerdir? Karabaş otu lavanta ailesine ait olan sevimli bir bitkidir. Karabaş otunun faydalarından özellikle geleneksel tıp alanında uzun yıllardır yararlanılmaktadır.
11.07.2023 Sağlık
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir?
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir? Kırlangıçotu, bahçede, atık zeminde ve çitlerde kolayca büyüyen çok yaygın bir bitkidir. Bir ot olarak kabul edilir, ancak küçük, sarı çiçekler ve böcekler için nektar sağlayan bitkilerdendir.
9.07.2023 Sağlık
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 3 Fenerbahçe: 0 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo (2) ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yendi.
4.06.2023 Galatasaray
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Tarihi caminin denge sütunu sanılan parçası dekoratif amaçlı yapılmış
Tarihi caminin denge sütunu sanılan parçası dekoratif amaçlı yapılmış Sivas'ta, UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Divriği Ulu Camisi ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki, yıllardır depremlerde dengeyi göstermesi için yapıldığı sanılan sütunun, dekoratif amaçlı olduğu belirtildi. Doç. Dr. Uğur Tuztaşı dönemin ustalarının caminin kapılarına birbirine benzer 3 sütun yerleştirdiğini, ancak batı kapısında bulunan ve denge için yapılan 2 sütun ile darüşşifa taç kapısındaki tek sütunun işlevlerinin farklı olduğunu söyledi.
16.05.2023 Yaşam
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı
İstanbul ve İzmir’de gönüllüler koştu, depremzede Down sendromlu çocuklar burs kazandı N KOLAY 18. İstanbul Yarı Maratonu ve 4. Maraton İzmir bu yıl da anlamlı çalışmalara sahne oldu. Down sendromlu bireylerin bağımsız ve üretken yaşamlar kurması için 2011 yılından bu yana çalışmalar yürüten Türkiye Down Sendromu Derneği adına İstanbul ve İzmir’de maratona katılan sporcular koştukça deprem bölgesinde yaşayan 32 çocuk burs kazandı.
10.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Taç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.