Tabut

Tabut

Son dakika tabut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tabut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tabut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tabut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tabut gelişmeleri de dahil olmak üzere 603 tabut haberi bulunmuştur. Tüm tabut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi
Şehit asker memleketi Osmaniye’de toprağa verildi Irak’ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonunda üst bölgeye bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen taciz atışı sonucu çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil memleketi Osmaniye’nin merkeze bağlı Çona köyünde gözyaşlarıyla torağa veridi.
4.02.2024 Gündem
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada cenaze evi görmek genelde kişiyi etkileyen ve tedirgin kalkmasına neden olan bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada cenaze evi görmek hayırlı bir rüyadır ve genelde huzurlu bir hayatı temsi eder.
9.01.2024 Eğitim
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Benim hakkım helal sana, sen de bana helal et annem, aslanım" dedi.
26.12.2023 Gündem
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.11.2023 Magazin
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı Pendik’te bir vatandaş, tiyatro oyunlarında dekor olarak kullandıkları tabutu internette bin 500 TL fiyat ile satışa çıkardı. İlginç ‘sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanını gören vatandaşlardan kimisi, ilan sahibi ile pazarlığa girdi kimisi de ‘bize ölümü hatırlattın’ diye mesaj attı.
3.08.2023 Yaşam
Sahibinden satılık 'az kullanılmış tabut'
Sahibinden satılık 'az kullanılmış tabut' Pendik’te bir vatandaş, tiyatro oyunlarında dekor olarak kullandıkları tabutu internette bin 500 TL fiyat ile satışa çıkardı. İlginç ‘sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanını gören vatandaşlardan kimisi, ilan sahibi ile pazarlığa girdi kimisi de ‘bize ölümü hatırlattın’ diye mesaj attı.
3.08.2023 Haber
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’
İstanbul depreme hazır mı? ‘Bu binaların altında kalırız!’ Bugünlerde tek gündemlerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “İstanbul’daki deprem senaryosuna Bağcılar olarak böyle yakalanırsak biz bu binaların altında kalırız. Çoluğumuz çocuğumuz canlı canlı ölümü bekler, kimse bizi gelip çıkarmaz” diyor. Dönüşüme engel olan en büyük etken ise metrekare hesabı...
28.03.2023 Gündem
Kurşun lahitte Romalı bir aristokratın iskelet kalıntıları bulundu
Kurşun lahitte Romalı bir aristokratın iskelet kalıntıları bulundu İngiltere’nin kuzeyinde 1600 yıllık bir mezarlıkta yapılan arkeolojik kazıda, kurşun bir lahitte geç Roma döneminden bir aristokrata ait olduğu düşünülen, kimliği belirsiz bir kadının iskelet kalıntıları bulundu.
14.03.2023 Dünya
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı
Kiraladığı iş yerini sigorta için inceletince, kolonlardaki hasar ortaya çıktı Avcılar'da 4 ay önce kiraladığı iş yerini sigortalatmak için binada inceleme yaptıran Nursel Keklik, bodrum katındaki kolonlarda betonun dağıldığını, demirlerin korozyona uğradığını görünce, tahliye kararı aldı. İş yeri sahibi, kira sözleşmesindeki sürenin tamamlamadığını gerekçe göstererek dava açtı. Keklik, "Deprem olmasa da yıkılabilecek bir binanın içindeyiz. Burası tam anlamıyla tabut, mezarımızdayız" dedi.
12.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısı 500'ün üzerine çıktı 'Deprem Tehlikesi ve İstanbul' başlıklı panele katılan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Biz 1992'ye kadar Türkiye'de deprem oluşturabilecek fay sayısını 150 biliyorduk. Şimdilerde bu sayı 500'ün üzerine çıktı. İstanbul çevresindeki alüvyon gibi yumuşak zeminlerin üzerinde bulunan yaklaşık 100 bin binanın derhal yıkılıp yeniden yapılması gerekir" dedi.
4.03.2023 Gündem
Elazığ depreminde 7 kişinin öldüğü apartmanın davasında proje sahibine iyi hal indirimi ve tahliye
Elazığ depreminde 7 kişinin öldüğü apartmanın davasında proje sahibine iyi hal indirimi ve tahliye Elazığ’da 3 yıl önce meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan 7 kişinin yaşamını yitirdiği Ayken Apartmanı’nın betonarme projesini yapan Yavuz Cihangiroğlu’nun, yargılandığı davada iyi hal indirimiyle 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılıp adli kontrolle tahliye edilmesi kararına aileler, avukatları aracıyla istinaf mahkemesine itirazda bulundu.
3.03.2023 Yaşam
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü
Seri katil hayranı çıktı, erkek arkadaşını katletti! Duvardaki portreler dehşete düşürdü Suç ve seri katil hayranı genç kadının işlediği cinayet, İngiltere'nin en çok konuşulan konuları arasına girdi. Evinin duvarında akılalmaz cinayetlere imza atan seri katillerin portrelerini bulundurması da dehşete düşürdü.
2.02.2023 Dünya
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu
Altın Çocuk'taki 49 muskanın sırrı! Cinsel organının yanında bulundu Antik Mısır'ın gizemleri keşfedilmeye devam ediyor. 2300 yılına ait genç bir erkek çocuğa ait mumya, araştırmacıları şaşkına çevirdi. Altın Çocuk adı verilen mumyanın tabutundan çıkanlar arasında altın ve değerli taşlardan daha fazlası var. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var'
Burhan Çaçan'a büyük saygısızlık! 'Yapılan bu karalamaya itirazım var' Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan, 13 Ocak'ta Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Vefat haberiyle sanat dünyasını yasa boğan ünlü isimler, sanatçıya veda etmek için Fatih Camisi’nde hazır bulundu. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Çaçan'ın ölüm haberinin ardından yapılan büyük saygısızlığı kaleme aldı.
15.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı
EYT'lilere son dakika dolandırıcılık uyarısı! 'Danışmanlık' tuzağı EYT ile ilgili son dakika uyarısı geldi. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaş sınırı olmadığını resmen duyurdu. Bu gelişme sonrası SGK şubelerinin önü, borçlanma kuyrukları ile dolup taştı. Şimdi ise 'danışmanlık' adı altında dolandırıcılar ortaya çıkmaya başladı. Uzmanlar ise bu kişilerin yöntemlerine karşı uyardı.
31.12.2022 Emekli
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı ABD'de annesi ve üvey annesi ile birlikte yaşayan küçük kızın hayatı annesinin sorumsuzluğu yüzünden kabusa döndü. Öz kızı ile ilgilenmeyen anne onu sık sık aile dostlarının evine bırakıyordu. Burada ise genç kız hayatının en karanlık dönemlerini yaşayıp yıllarca istismara uğrayacaktı. Genç kızın akılalmaz kurtulma hikayesi ise şoke etti.
22.11.2022 Dünya
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlem
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlem Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumdu. İşte az bilinen fotoğraflarıyla ölümünün 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
10.11.2022 Gündem
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı?
Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı katılacak mı? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni tüm dünya tarafından yakından takip ediyor. Töreni izlemek için geceden kuyruğa giren vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Peki, Kraliçe Elizabeth cenaze töreni saat kaçta, Elizabeth’in cenaze töreni canlı yayınlanacak mı? Kraliçenin cenaze törenine hangi liderler katılacak, Cumhurbaşkanı cenazeye katılacak mı?
19.09.2022 Dünya
Dünya şokta! Öldüğü ilan edilen çocuk, cenazesinde uyandı
Dünya şokta! Öldüğü ilan edilen çocuk, cenazesinde uyandı Doktorlar tarafından öldüğü ilan edilen 3 yaşındaki bebeğin, cenaze sırasında göz kırptığı fark edildi. Tedavi altına alınan bebeğin durumu tekrar ağırlaşınca bu kez kesin olarak yaşamını yitirdiği belirlendi.
25.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tabut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tabut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.