Suudiler

Suudiler

Son dakika Suudiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suudiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suudiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suudiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suudiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 suudiler haberi bulunmuştur. Tüm suudiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da oynanacak
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Süper Kupa Finali, 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak. İlk açıklama Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Misehal'den gelirken TFF de kararı resmen duyurdu.
21.10.2023 Fenerbahçe
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...'
Macron, Biden'a kötü haberi verirken kameralara yakalandı! Sözleri açıkça duyuldu: 'Bana iki şey söyledi...' ABD Başkanı Joe Biden ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un petrol krizi ile ilgili yaptığı konuşma kameralara yakalandı. Biden'ın ulusal güvenlik danışmanı Jake Sullivan liderleri gazeteciler konusunda uyarsa da Macron'un sözleri duyuldu.
28.06.2022 Dünya
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Uçuşa geçti! Benzin, motorin...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Uçuşa geçti! Benzin, motorin... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesiyle ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından yaptırımlara uğrayan Moskova yönetimi, ekonomik anlamda dibi görmüş durumda. Yapılan yaptırımlar sonrası Brent petrol fiyatları yükselişe geçmişti. Petrole bir darbede Körfez’den geldi. Yemenli Husilerin Suudi Arabistan’ın petrol üretim tesislerine saldırmasıyla piyasalarda arz endişesi tavan yaptı. Artan baskılar sonucunda petrol fiyatları yukarı yönlü tırmanışa geçti. Petrolde yaşanan fiyat artışları akaryakıt fiyatlarına da yansıyor. Akaryakıta gelen zamlar ise lojistik ve ürün maliyetlerinin artmasına neden oluyor. Petrol piyasasındaki yükselişin yurt içinde de pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor. Petrol fiyatları, Türkiye’de akaryakıt fiyatlarının doğrudan belirlenmesinde önemli bir etken. Tamamlanmış petrol ürünleri ham petrolden rafine edildiği için, ham petrolün fiyatının artması durumunda tüm tamamlanmış ürünlerin fiyatları da artıyor. İşte petrol fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
27.03.2022 Ekonomi
Joe Biden'dan flaş Türkiye açıklaması!
Joe Biden'dan flaş Türkiye açıklaması! İran'da yaşanan son gelişmeler dünyanın gözünün bölgeye çevrilmesine yol açtı. Tahran Yönetimi'nin 'nükleer babası' olarak anılan Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesinin ardından ülkede nükleer faaliyetlerin hızlandırılmasına karar verildi. Bu gelişmelerin gölgesinde 20 Ocak'ta Beyaz Saray'a çıkacak olan seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden, konuya ilişkin Türkiye'nin de adını geçirerek bir değerlendirmede bulundu.
2.12.2020 Dünya
Suudilerden Mesut Özil'e çılgın teklif!
Suudilerden Mesut Özil'e çılgın teklif! Mesut Özil’e bu defa da Suudiler kancayı taktı. Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuya Al Nassr kulübü yetkilileri yıllık 20 milyon dolar önerdi.
31.08.2020 İngiltere
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu
Kaşıkçı'nın ailesi katilleri affettiklerini duyurdu Gelen son dakika haberine göre; Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ailesi, cinayeti işleyenleri affettiklerini duyurdu.
22.05.2020 Dünya
İran'dan Suudi Arabistan açıklaması
İran'dan Suudi Arabistan açıklaması İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, Suudi Arabistan başta olmak üzere bazı Arap ülkelerinin, İsrail'i destekleyerek Filistin'e ihanet ettiğini ancak bu ülkelerdeki halkların bu ihanete müsamaha göstereceğini düşünmediğini söyledi.
19.05.2020 Dünya
Muhammed bin Selman'ın 2030 rüyası kâbusa dönüşüyor
Muhammed bin Selman'ın 2030 rüyası kâbusa dönüşüyor Küresel enerji piyasasında yaşanan dalgalanma ve Kovid-19 salgınının yol açtığı ekonomik daralmaya bağlı olarak sert bir şekilde azalan petrol ve hac-umre gelirleri Muhammed bin Selman’ın dört yıl önce planladığı ekonomik başarı hikayesini imkansız kılıyor. Yemen savaşı ve Orta Doğu genelinde sürdürülen karşı devrimci politika Suudilerin hem İslam dünyasındaki hem de uluslararası arenadaki itibarlarına çok önemli zararlar verdi
24.04.2020 Dünya
Suudiler, gizli yazılımla ABD'deki vatandaşlarını takip ediyor
Suudiler, gizli yazılımla ABD'deki vatandaşlarını takip ediyor Suudi Arabistan'ın ABD'de bulunan vatandaşlarını, cep telefonlarından takip ettiği iddia edildi. İddia ise İngiliz basınından geldi. Habere göre, Suudi yönetiminin SS7 adlı mesajlaşma programının verilerini kullandığı ileri sürüldü.
31.03.2020 Dünya
Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Türkiye oyunu!
Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'ın Türkiye oyunu! Türkiye ile neredeyse her konuda ters düşmeye başlayan Birleşik Arap Emirlikleri(BAE) ve Suudi Arabistan’ın, Washington DC’de Türkiye aleyhine çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.
3.02.2020 Gündem
Belhanda piyangosu! Teklif geldi...
Belhanda piyangosu! Teklif geldi... Belhanda için, Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr’ın yeniden devreye girdiği iddia edildi.
11.11.2019 Galatasaray
Suudiler, kullanıcıları gözetlemek için Twitter çalışanlarını gizlice  işe almış
Suudiler, kullanıcıları gözetlemek için Twitter çalışanlarını gizlice işe almış Suudi Arabistan hükümetinin, muhaliflerin kişisel hesap bilgilerini edinmek için iki Twitter çalışanını gizlice işe aldığı belirtildi.
7.11.2019 Dünya
Pentagon: Daha önce bu seviyede görmemiştik
Pentagon: Daha önce bu seviyede görmemiştik ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Sözcüsü Jonathan Hoffman, Suudi Arabistan petrol şirketi Aramco'nun tesislerine yönelik saldırıyı "karmaşık" ve "koordineli" olarak tanımlayarak, "Saldırı çok sayıda hava unsuru kullanılarak eş zamanlı gerçekleştirildi. Hedefledikleri alanları vurdular. Daha önce bu seviyede bir şey görmemiştik." dedi.
19.09.2019 Dünya
ABD'den flaş sözler: 'Savaş nedeni'
ABD'den flaş sözler: 'Savaş nedeni' ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Saudi Aramco'ya ait petrol tesislerinin vurulmasından bir kez daha İran'ı sorumlu tuttu ve saldırıyı ilk kez "savaş nedeni" sözleriyle tanımladı.
18.09.2019 Dünya
Trump'tan İran tweeti
Trump'tan İran tweeti Yaz mevsiminde Tahran yönetiminin düşürdüğü insansız hava aracını hatırlatan ABD Başkanı, "Hikayeleri çok büyük bir yalandı, şimdi de Suudi Arabistan'daki saldırıyla ilgili hiçbir şey yapmadıklarını söylüyorlar. Göreceğiz" dedi.
16.09.2019 Dünya
Volkswagen'den flaş Türkiye kararı
Volkswagen'den flaş Türkiye kararı Alman otomotiv devi Volkswagen’in, yeni kuracağı fabrika için kesin olarak Türkiye’de karar kıldığı, bu konuda imzayı eylül sonu ya da ekim ayı başında atabileceği bildirildi.
24.07.2019 Ekonomi
Yabancıya konut satışından 6 ayda 3 milyar dolar gelir elde edildi
Yabancıya konut satışından 6 ayda 3 milyar dolar gelir elde edildi Yılın ilk yarısında yabancılara 19 bin 952 adetlik konut satılırken, bu satıştan 3 milyar dolarlık gelir elde edildi.
23.07.2019 Ekonomi
Şok suçlama! Suudiler Kaşıkçı'yı öldürdü Trump destekledi
Şok suçlama! Suudiler Kaşıkçı'yı öldürdü Trump destekledi Amerikan Washington Post Gazetesi Yayın Kurulu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden hiç rahatsız olmadığını belirterek, "Bilakis Bay Trump, Kaşıkçı'yı öldürmesi için ekip yollayan kraliyet sarayının vazgeçilmez destekçisi oldu." yorumunu yaptı.
25.06.2019 Dünya
Trump'tan Kaşıkçı cinayeti sorusuna "kaçamak" yanıt
Trump'tan Kaşıkçı cinayeti sorusuna "kaçamak" yanıt ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın ABD’nin İstanbul'daki Başkonsolosluğunda öldürülmesine ilişkin ülkesinin soruşturma açıp açmayacağına yönelik soruya net bir yanıt vermekten kaçındı.
23.06.2019 Dünya
Yabancıya konut satışında en yüksek nisan rakamları görüldü
Yabancıya konut satışında en yüksek nisan rakamları görüldü Nisan ayındaki 3 bin 720 adet konut satışı, yabancıya satışta tarihin en iyi nisan ayı rakamı olarak kayıtlara geçti. Yabancılar yılın ilk dört ayında 13 bin 338 adet konut satın aldı. Iraklılar, ocak-nisan döneminde 2 bin 314 konut satın aldı.
16.05.2019 Ekonomi
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş!
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş! Cannes'daki Grand Hotel'de sıcak bir yaz akşamı, bir zengin bir de fakir adam birlikte asansöre biner ve hikaye başlar...
24.04.2019 Dünya
Operasyonun arkasından Suudiler çıktı!
Operasyonun arkasından Suudiler çıktı! Suudi Arabistan'ın, Libya'nın doğusundaki askeri güçlerin lideri General Halife Hafter'in, Trablus'u ele geçirmek için başlattığı operasyona destek için milyonlarca dolar yardım sözü verdiği iddia edildi.
13.04.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suudiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suudiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.