Almanya'dan Venezuela ve Suudi Arabistan açıklaması
Almanya'dan Venezuela ve Suudi Arabistan açıklaması Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Avrupa Birliği’nin (AB) gerektiğinde Venezuela’ya ek yaptırımlar uygulamaya hazır olduğunu söyledi.
10.03.2019 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'da operasyon! Ölüler var
Son dakika... Suudi Arabistan'da operasyon! Ölüler var Suudi Arabistan'ın el Katif bölgesinde yapılan güvenlik operasyonunda 6 kişi öldürüldü, 1 kişi yakalandı.
9.01.2019 Dünya
Son dakika! İsrail ile Suudi Arabistan...
Son dakika! İsrail ile Suudi Arabistan... İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz'den şoke edecek açıklamalar geldi. Bakan, Suudi Arabistan ile ülkesinin İran'a karşı ortak endişeler taşıdığını ve bu nedenle 'gizli iletişim halinde olduğunu' söyledi.
20.11.2017 Dünya
'Orta Doğu karışır!'
'Orta Doğu karışır!' Abant İzzet Baysal Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Ayhan, Suudi Arabistan'ın kurulduğu günden bu yana ilk defa bu çapta bir iktidar krizi yaşadığını belirterek, ''Bu operasyonlar Suudi Arabistan ve iktidarı içerisinde muazzam bir deprem etkisi yaratacak, muazzam kırılmaları da beraberinde getirecek. Üstelik bu Orta Doğu coğrafyasında da büyük bir kargaşaya neden olacaktır.'' dedi.
13.11.2017 Dünya