Süt Kazanı

Süt Kazanı

Son dakika süt kazanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süt kazanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süt kazanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süt Kazanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süt kazanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 süt kazanı haberi bulunmuştur. Tüm süt kazanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı Konya'nın Meram ilçesinde süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Maliye Hazinesi'ne dava açtı. Mahkeme heyeti Sayar'ı haklı bularak kendisine 1150 lira tazminat ödenmesine hükmetti. Karara itiraz edeceğini belirten Sayar, "Ödenecek tazminat yeterli değil. 6 gün cezaevinde boşu boşuna tutuklu olarak kaldım. Psikolojim ve aile düzenim altüst oldu" dedi.
10.06.2022 Gündem
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacak
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacak Türkiye’nin konuştuğu ‘süt banyosu’ olayında yeni bir gelişme yaşandı. 6 gün cezaevinde tutuklu kalıp tahliye olan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada beraat eden Emre Sayar’ın tazminat davası açmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Yaşananlar sonrası iş bulmakta zorlandığını dile getiren Sayar, “6 gün suçsuz yere cezaevinde yattım. Kısa süre bile olsa çok şey yaşadım” dedi.
22.10.2021 Gündem
Süt kazanında banyo yapan 2 işçi hakim karşısında!
Süt kazanında banyo yapan 2 işçi hakim karşısında! Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un 'içilecek sulara veya yenilecek veya içilecek veya kullanılacak veya tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek' suçundan 2'şer yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı. Sanıklar şaka amaçlı video çektiklerini belirterek beraatlerini isterken, mahkeme başkanı, iş yerinde çalışan bir kişinin tanık olarak dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
22.04.2021 Gündem
Süt kazanına düşen 3 yaşındaki İrem hayatını kaybetti
Süt kazanına düşen 3 yaşındaki İrem hayatını kaybetti Şanlıurfa'da süt kaynatılan kazana düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
15.06.2020 Gündem
Doğu’da 400 kişi tandır ve süt kazanında yandı
Doğu’da 400 kişi tandır ve süt kazanında yandı Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer tandırları ve süt kazanları tehlike saçıyor. Bölgede son 1 yıl içerisinde çoğunluğu çocuk olmak üzere 400’ün üzerinde tandır ve süt kazanına düşme sonucu yanık vakası yaşandı.
9.10.2018 Yaşam
Süt kazanına düştü!
Süt kazanına düştü! Ağrı'da 2 yaşındaki çocuk, annesinin kaynattığı süt kazanına düştü. Feci şekilde yanan 2 yaşındaki çocuk Erzurum'da tedavi altına alındı.
22.06.2016 Yaşam
Süt banyosu skandalında flaş gelişme! Beraat etti
Süt banyosu skandalında flaş gelişme! Beraat etti Konya'da süt toplama merkezinde kazanda süt banyosu yaptığı iddiasıyla 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan, banyo yapan Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut, beraat etti.
21.10.2021 Yaşam
Yaptıkları büyük tepki çekmişti! Emre Sayar yeni işini açıkladı
Yaptıkları büyük tepki çekmişti! Emre Sayar yeni işini açıkladı Konya’da, bir süt toplama merkezinde ‘süt banyosu’ olayıyla gündeme gelen Emre Sayar (24) ve Uğur Turgut’un (32) hakkındaki iddianame geçtiğimiz hafta kabul edilmişti. Sayar, "Artık bir lastikçide çalışıyorum. Daha dikkatliyim. Böyle bir hatayı nasıl yaptığıma inanamıyorum. Niye tutuklandık ve niye ağır cezada yargılanıyoruz onu da anlamış değilim" dedi
1.02.2021 Yaşam
Adalet Bakanı Gül'den reform açıklaması! 'Her alanda yapmayı sürdüreceğiz'
Adalet Bakanı Gül'den reform açıklaması! 'Her alanda yapmayı sürdüreceğiz' Adalet Bakanı Gül, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde reformları her alanda yapmayı sürdüreceğiz. Çünkü insan ve onuru her şeyin başındadır." dedi.
21.01.2021 Siyaset
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Yerli elektrikli traktör üreteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçiler ile iftar programı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem milli hem yerli elektrikli traktörünün prototipini tamamladıklarını ifade ederek yakın dönemde seri üretime geçileceğini belirtti.
14.05.2019 Gündem
Ozan Tufan'a özel tebrik
Ozan Tufan'a özel tebrik Çek Cumhuriyeti maçında başarılı performansıyla dikkat çeken Ozan Tufan'ı Fatih Terim tebrik etti.
11.10.2014 Futbol
Blair'in isyan ettiren aşkı!
Blair'in isyan ettiren aşkı! Sık sık İsrail'e yaptığı gezilerin sebebi ortaya çıktı...
26.09.2011 Dünya
Erdoğan'ı ağlatan şiir
Erdoğan'ı ağlatan şiir Televizyonda gözyaşlarını tutamayarak ağladı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süt Kazanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süt kazanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.