Süt Banyosu

Süt Banyosu

Son dakika süt banyosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süt banyosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süt banyosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süt Banyosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süt banyosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 süt banyosu haberi bulunmuştur. Tüm süt banyosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti
'Süt banyosu' skandalının ardından harekete geçti Konya'da süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar ve Uğur Turgut, 1,5 yıl önce beraat etti. Sayar, bu süreçte sosyal medya aracılığıyla kendisine hakaret ettiğini tespit ettiği 70 kişiye dava açtı.
21.05.2023 Yaşam
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
Süt kazanında yıkanan adam tazminat mı alacak? Süt banyosu yapan Emre Sayar ne kadar ceza aldı?
Süt kazanında yıkanan adam tazminat mı alacak? Süt banyosu yapan Emre Sayar ne kadar ceza aldı? Konya'da süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Hazine ve Maliye Bakanlığı'na dava açtı. Peki, Süt kazanında yıkanan adam tazminat mı alacak?
10.06.2022 Gündem
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı
Süt kazanında banyo yapan genç beraat etti, cezaevinde kaldığı günler için tazminat kazandı Konya'nın Meram ilçesinde süt toplama merkezinde bulunan kazanda süt banyosu yaptığı suçlamasıyla 6 gün cezaevinde kalan Emre Sayar, beraat edince tazminat için Maliye Hazinesi'ne dava açtı. Mahkeme heyeti Sayar'ı haklı bularak kendisine 1150 lira tazminat ödenmesine hükmetti. Karara itiraz edeceğini belirten Sayar, "Ödenecek tazminat yeterli değil. 6 gün cezaevinde boşu boşuna tutuklu olarak kaldım. Psikolojim ve aile düzenim altüst oldu" dedi.
10.06.2022 Gündem
Baklavacıda skandal görüntü! Yarı çıplak...
Baklavacıda skandal görüntü! Yarı çıplak... Gıda terörü bitmek bilmiyor. Son skandal Adıyaman'da yaşandı. Bir baklavacıda ustalar hijyeni unuttu. Beğeni için paylaştıkları video onları afişe etti. Ne maske var, ne bone ne de eldiven, hatta birinde tişört bile yok. Elini önce ağzına sonra yufkalara götürdü, baklava tepsisine serdi. Büyük tepki çeken görüntüler için inceleme başlatıldı.
6.11.2021 Gündem
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacak
‘Süt banyosu’ skandalında yeni gelişme! Tazminat davası açacak Türkiye’nin konuştuğu ‘süt banyosu’ olayında yeni bir gelişme yaşandı. 6 gün cezaevinde tutuklu kalıp tahliye olan ve 15 yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada beraat eden Emre Sayar’ın tazminat davası açmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Yaşananlar sonrası iş bulmakta zorlandığını dile getiren Sayar, “6 gün suçsuz yere cezaevinde yattım. Kısa süre bile olsa çok şey yaşadım” dedi.
22.10.2021 Gündem
Süt banyosu skandalında flaş gelişme! Beraat etti
Süt banyosu skandalında flaş gelişme! Beraat etti Konya'da süt toplama merkezinde kazanda süt banyosu yaptığı iddiasıyla 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan, banyo yapan Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut, beraat etti.
21.10.2021 Yaşam
Süt kazanında banyo yapan 2 işçinin davasında flaş gelişme!
Süt kazanında banyo yapan 2 işçinin davasında flaş gelişme! Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un, 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına devam edildi. Tanık olarak dinlenen iş yeri çalışanı Mustafa Coşkun, ''Olayla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Sadece imha edilecek süt artığını alırken gördüm. Kazanın içerisinde yerleri temizlemek için kullanılan dezenfektan maddeleri bulunuyor. İş bittikten sonra dökülür'' dedi.
28.09.2021 Yaşam
Süt banyosu rezaletinde yeni gelişme!
Süt banyosu rezaletinde yeni gelişme! Konya'da bir süt toplama merkezinde süt banyosu yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kişinin yargılanmasına devam edildi. Sanığın avukatı olayın medya baskısıyla davaya dönüştüğünü iddia etti.
15.06.2021 Yaşam
Süt kazanında banyo yapan 2 işçi hakim karşısında!
Süt kazanında banyo yapan 2 işçi hakim karşısında! Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptığı iddia edilen Emre Sayar ile o anları cep telefonuyla kaydedip görüntüleri paylaşan arkadaşı Uğur Turgut'un 'içilecek sulara veya yenilecek veya içilecek veya kullanılacak veya tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek' suçundan 2'şer yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı. Sanıklar şaka amaçlı video çektiklerini belirterek beraatlerini isterken, mahkeme başkanı, iş yerinde çalışan bir kişinin tanık olarak dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
22.04.2021 Gündem
Yaptıkları büyük tepki çekmişti! Emre Sayar yeni işini açıkladı
Yaptıkları büyük tepki çekmişti! Emre Sayar yeni işini açıkladı Konya’da, bir süt toplama merkezinde ‘süt banyosu’ olayıyla gündeme gelen Emre Sayar (24) ve Uğur Turgut’un (32) hakkındaki iddianame geçtiğimiz hafta kabul edilmişti. Sayar, "Artık bir lastikçide çalışıyorum. Daha dikkatliyim. Böyle bir hatayı nasıl yaptığıma inanamıyorum. Niye tutuklandık ve niye ağır cezada yargılanıyoruz onu da anlamış değilim" dedi
1.02.2021 Yaşam
'Süt banyosu' yapanlar için istenen hapis cezası belli oldu
'Süt banyosu' yapanlar için istenen hapis cezası belli oldu Konya'daki bir süt fabrikasında, bir çalışanın kazanda ‘banyo yaptığı’ anlara ilişkin skandal görüntüler sonrası tutuksuz yargılanan 2 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Sanıklar hakkında "zehirli madde katma" suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi. Öte yandan sanıkların, soruşturma aşamasında verdikleri beyanlarda eylemi "şaka" amaçlı gerçekleştirdiklerini öne sürdükleri de iddianamede yer aldı.
22.01.2021 Gündem
Süt banyosu rezaletinde flaş karar!
Süt banyosu rezaletinde flaş karar! Konya'da süt toplama merkezinde, kazanda süt banyosu yaptıkları görüntülerin yayınlanmasının ardından tutuklanan banyo yapan Emre Sayar (23) ile o anları cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medyada yayınlan Uğur Turgut (31), tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu.
12.11.2020 Gündem
Süt banyosu rezaletinden sonra bir skandal daha!
Süt banyosu rezaletinden sonra bir skandal daha! Süt toplama merkezinde süt banyosu ile şoke eden işçinin yeni görüntüleri çıktı. Konya'da süt banyosu görüntüleriyle gündem olan Emre Sayar ve görüntüyü çeken Uğur Turgut çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmalarının ardından ortaya çıkan yeni görüntüler hayvanseverlerin tepkisine neden oldu.
9.11.2020 Gündem
Süt banyosu rezaletinde yeni gelişme!
Süt banyosu rezaletinde yeni gelişme! Konya’da büyük tepki çeken ‘süt banyosu’ olayının zanlıları tutuklandı. Zanlılar olayla ilgili, "Süt değildi, dezenfektan kazanıydı. Kazana iç çamaşırlarımla girdim" ifadelerini kullandı.
8.11.2020 Yaşam
Süt toplama merkezindeki skandal flaş gelişme!
Süt toplama merkezindeki skandal flaş gelişme! Konya'daki bir süt toplama merkezinde tekne içerisindeki sütle banyo yapan çalışan ile bunu görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan kişi tutuklandı.
6.11.2020 Yaşam
Süt banyosu yaptı! Skandal görüntüler sonrası ifadesi ortaya çıktı
Süt banyosu yaptı! Skandal görüntüler sonrası ifadesi ortaya çıktı Konya’da Benefit Hayvancılık’a ait süt toplama tesislerinde bir çalışan tarafından sosyal medya platformundan paylaşılan görüntü büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Paylaşılan görüntülerde süt fabrikası çalışanı Uğur Turgut olduğu iddia edilen çalışanın süt kazanının içine girip banyo yaptığı görüldü. İnfial yaratan görüntülerle ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı ve görüntülerin çekildiği firma açıklama yaptı. İş yeri Tarım ve Orman Bakanlığı’nın talimatı üzerine kapatıldı.
6.11.2020 Gündem
Torku firması: 'Süt banyosu' görüntülerinin yayınlandığı firmayla iş bağımız yok
Torku firması: 'Süt banyosu' görüntülerinin yayınlandığı firmayla iş bağımız yok Konya Şeker'in iştiraklerinden olan Torku firması, bugün sosyal medyada yayınlanan bir işçinin süt banyosu yaptığı süt toplama merkeziyle herhangi bir iş bağının olmadığını açıkladı. Yapılan açıklamada, ''Paylaşımlarda görülen söz konusu firma ile başta Torku olmak üzere hiçbir Konya Şeker iştirakinin geçmişte bir iş bağı veya ticari alışverişi olmadığı gibi, bundan sonra da kesinlikle olmayacaktır” ifadelerine yer verildi.
5.11.2020 Gündem
Fabrikada süt banyosu yaptı! İğrenç anlar
Fabrikada süt banyosu yaptı! İğrenç anlar Fabrikada süt banyosu yaptı! İğrenç anlar
5.11.2020 Haber
Süt banyosu yaptı! Mide bulandıran görüntü sonrası bakanlık harekete geçti
Süt banyosu yaptı! Mide bulandıran görüntü sonrası bakanlık harekete geçti Konya'da süt toplama merkezinde çalışan işçinin, kazanda süt banyosu yaparken çekildiği görüntüler sosyal medyada tepki gördü. Görüntülerin ardından açıklama yapan firma sahibi Ali Osman T. işçinin yıkandığı maddenin süt olmadığını öne sürdü. Tepki çeken görüntülerin ardından iş yeri Tarım ve Orman Bakanlığı'nın talimatı üzerine kapatıldı.
5.11.2020 Gündem
Yine kendini konuşturdu
Yine kendini konuşturdu Fergie’nin klibinde yaptığı süt banyosu ile adından söz ettiren Kim Kardashian’ın belinin olduğundan daha ince gözükmesi Amerika’daki sosyal medya sitelerinde günün konusu oldu...
3.07.2016 Magazin
Evde yapılan 3 maske
Evde yapılan 3 maske Süt, sağlıklı olduğu kadar cilt için de güzelleştirici bir etkiye sahiptir...
5.10.2014 Sağlık
Türkücü Aydın ALS için süt banyosu yaptı
Türkücü Aydın ALS için süt banyosu yaptı Hakkari'li Türk Halk Müziği sanatçısı Aydın Aydın, sinir sistemini çökerten ALS hastalığına dikkat çekmek ve bağışta bulunmak için geldiği memlekteti Hakkari'de yaylada süt banyosu yaptı...
4.09.2014 Yaşam
Böylesini ilk kez göreceksiniz!
Böylesini ilk kez göreceksiniz! Süt ve çikolata ile olanı görülmüştü ama böylesi ilk kez oluyor....
26.11.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Süt Banyosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süt banyosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.