Suskunlar

Suskunlar

Son dakika suskunlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suskunlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suskunlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suskunlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suskunlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 suskunlar haberi bulunmuştur. Tüm suskunlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı!
Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'tan aşk paylaşımı! Geçtiğimiz kasım ayında Berkin Gökbudak ile sürpriz şekilde nikâh masasına oturan ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Aslı Enver, eşiyle romantik bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
22.04.2023 Magazin
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama!
Aslı Enver'den eşi Berkin Gökbudak'a romantik kutlama! 'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' gibi çok izlenen yapımlarda rol alan Aslı Enver, Kasım 2022'de iş insanı Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmiş, kısa bir süre sonra da hamile olduğunu duyurmuştu. Enver, son olarak eşi Berkin Gökbudak'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
12.04.2023 Magazin
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor!
Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli? Başak Gümülcinelioğlu ve Çınar Çıtanak nikah masasına oturuyor! Başak Gümülcinelioğlu Çınar Çıtanak ile bugün dünyevine giriyor. Peki, Çınar Çıtanak kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.10.2022 Magazin
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı?
Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu? Adli Tıp raporu çıktı mı? Oyuncu Süreyya Gürsel Evren (53) önceki akşam misafirliğe gittiği Sancaktepe’deki evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. Oyuncunun ölüm nedeni ise merak konusu oldu. Peki, Süreyya Gürsel Evren neden öldü, ölüm nedeni belli oldu mu?
15.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu!
Aslı Enver tatil için Meksika'ya uçtu! Son olarak 'Babil' dizisiyle sevenleriyle buluşan Aslı Enver, Meksika’da tatil yapıyor. Aslı Enver'e Meksika tatilinde kimin eşlik ettiği ise gizemini koruyor.
31.10.2021 Magazin
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları)
Usta oyuncu Jale Aylanç hayatını kaybetti (Jale Aylanç kimdir, oynadığı diziler ve yer aldığı tiyatro oyunları) Sinema ve tiyatro oyuncusu Jale Aylanç, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. İşte Jale Aylanç'ın oynadığı diziler ve tiyatro oyunları...
7.07.2020 Magazin
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in hayatı gündemde merak ediliyor sıkça araştırılıyor. Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ile kavga ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Yaşanan bu gelişme üzerine Pelin Akil hakkındaki ayrıntılar merak edildi.
18.09.2018 Gündem
Oyuncu - menajer davasında karar çıktı!
Oyuncu - menajer davasında karar çıktı! Oyuncu Mehmet Çağrı Çıtanak, birçok reklam ve dizi filmde oynamasını sağlayan menajerinin sözleşmesini feshetti. Mahkemeye başvuran menajer, oyuncudan 16 bin dolar tazminat alacak.
7.11.2017 Televizyon
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları...
Beyaz Show Yeni Sezona konuklarıyla damga vuracak! 27 Ekim Beyaz Show'un konukları... Beyaz Show sezona hareketli başlayarak, konuklarını en gözde isimlerden seçti. Özlenen Beyaz Show yıla damga vuran konukları ile 27 Ekim gecesi Kanal D'de olacak. Beyaz Show hayranları bu yılda merakla cuma gecelerini bekleyecek.
29.09.2021 Gündem
Suskunlar
Suskunlar Geçen Mayıs’ta evlenen Mustafa Ceceli ile Selin İmer, önceki akşam Ulus Sunset’te yemek yedi.
21.09.2017 Magazin
Sarp Akkaya kimdir?
Sarp Akkaya kimdir? Sarp Akkaya'nın dünya evine girmesi gündeme bomba gibi düştü. Sarp Akkaya kimdir sorusu araştırılmaya başlandı. Sevilen pek çok dizide rol alan oyuncu Sarp Akkaya'nın merak edilen hayatını sizler için derledik.
29.09.2021 Gündem
'Bulgaristan'da seçim öncesi kardeş kavgası istediler!'
'Bulgaristan'da seçim öncesi kardeş kavgası istediler!' Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) Genel Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özkan, pazar günü yapılan Bulgaristan parlamento seçimlerinin hem Bulgaristan'da hem de yurt dışında birçok yerde gerginlik içinde geçtiğini belirterek "Seçim öncesi kardeş kavgası, komşu kavgası yaratmak isteyenler oldu. Sanki bir savaşa gidiliyor gibi gerginlik yaratıldı." ifadesini kullandı.
29.03.2017 Dünya
'Osman’ın Yeri'ne servet ödedi!
'Osman’ın Yeri'ne servet ödedi! Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı, mavi yolculuğun ünlü uğrak noktası Fethiye’deki ‘Osman’ın Yeri’ tesisini 35 milyon Euro’ya (140 milyon TL) satın aldı
28.03.2017 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim?
Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu kim? Ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu değişti. Kenan Işık'ın rahatsızlanmasından sonra Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu yapmaya başlayan Selçuk Yöntem bayrağı başkasına devretti. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in merak edilen yeni sunucusu...
29.09.2021 Gündem
Bir bölümü yayınlanan dizide şok ayrılık!
Bir bölümü yayınlanan dizide şok ayrılık! Atv'nin yeni dizisi 'Ölene Kadar'da yönetmen değişikliğine gidildi.
17.01.2017 Televizyon
Seksi ve güçlü bir kadını oynuyorum
Seksi ve güçlü bir kadını oynuyorum Özge Sezince Varley’in gündemi bu aralar oldukça hareketli. “Sevda Kuşun Kanadı” dizisinin kadrosundan ayrılan güzel oyuncu kısa bir süre önce KKTC ve Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri’nde dizideki performansıyla “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Varley, merakla beklenen yeni dizisi Yıldızlar Şahidim’i anlattı.
8.01.2017 Magazin
'Suskunlar'daki Sait karakteriyle 1 hafta karakolda yaşadım'
'Suskunlar'daki Sait karakteriyle 1 hafta karakolda yaşadım' Ünlü oyuncu Reha Özcan, 'Suskunlar' dizisinde canlandırdığı Sait karakteriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
6.12.2016 Magazin
"Filistin'de ezanlar hiçbir zaman susmayacak"
"Filistin'de ezanlar hiçbir zaman susmayacak" Mescid-i Aksa'nın vaizlerinden ve 1948 Filistin İslami Hareketi lideri Şeyh Raid Salah'ın yardımcısı Şeyh Muhammed Arif, İsrail'in ezanın hoparlörle okunmasını yasaklayan yasa tasarısıyla ilgili, "İsrail meclisinden bu tasarının geçme olasılığı yüksek fakat şunu bilsinler ki bütün müezzinler hapse de girse biz evlerimizi camilere dönüştürür, Filistin'de ezanların susmasına hiçbir zaman izin vermeyiz." dedi.
17.06.2021 Dünya
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ulusal Yarışma Jürisi’ne başkanlık edecek olan isim; uluslararası pek çok saygın ödülle birlikte Berlin Film Festivali’nde aldığı Altın Ayı ödülüyle Türkiye sinemasını dünyaya taşıyan en önemli isimlerden Semih Kaplanoğlu.
2.10.2016 Kültür Sanat
Türk dizilerinin Güney Amerika mucizesi
Türk dizilerinin Güney Amerika mucizesi "İnanması zor bir hikaye!" BBC, Reuters, AFP, Washinton Post gibi dünyanın önde gelen basın kuruluşları Türk dizilerinin binlerce kilometre uzaklıktaki Güney Amerika'da fenomen haline gelmesinden böyle bahsediyor
5.10.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Suskunlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suskunlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.