Survivorda Kavga

Survivorda Kavga

Son dakika survivorda kavga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivorda kavga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivorda kavga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivorda Kavga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivorda kavga gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 survivorda kavga haberi bulunmuştur. Tüm survivorda kavga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da ortalığı karıştıran şiddet olayı! Tepki yağdı, Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı
Survivor'da ortalığı karıştıran şiddet olayı! Tepki yağdı, Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı 'Survivor 2023'ün 30 Mart Perşembe akşamı yayınlanan bölümü, şoke eden bir görüntüye sahne oldu. Yarışmada birçok kişiyle tartışma yaşayan Asena Demirbağ, bu kez Ertuğ Onur Yaşlıoğlu ile karşı karşıya geldi. Ertuğ'un kaybettiği oyun sonrası eliyle rakibinin karın boşluğuna vurmasına ise tepki yağdı.
31.03.2023 Magazin
Survivor'da Yasin - Hikmet kavgasında neler yaşandı? Adem Kılıçcı anlattı!
Survivor'da Yasin - Hikmet kavgasında neler yaşandı? Adem Kılıçcı anlattı! Günüllüler takımında yer alan Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında ada konseyi yayını sonrası yaşanan kavga, Survivor All Star 2022'ye damga vurdu. Acun Ilıcalı, yapım ekibi olarak iki yarışmacı hakkında alınan son dakika kararlarını açıkladı. Kavgada araya giren Adem Kılıçcı ise o anlara dair bilinmeyen detayları Survivor izleyicisiyle paylaştı.
23.02.2022 Magazin
Survivor 2022 All Star'da ortalık karıştı, görüntüler kesildi! Acil durum konseyi toplandı!
Survivor 2022 All Star'da ortalık karıştı, görüntüler kesildi! Acil durum konseyi toplandı! Survivor 2022 All Star'daki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Yasin, Hikmet'in üzerine yürüyerek fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Kavganın detaylı görüntüleri ise TV8'de yayınlanmadı. Survivor'da acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı ise Yasin için aldıkları kararı açıklayacak.
22.02.2022 Magazin
Survivor All Star'da ortalık karıştı!
Survivor All Star'da ortalık karıştı! Ünlüler ve Gönüllüler'in şampiyonluk için mücadele ettiği Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan iki takım arasında yükselen tansiyon dikkat çekti.
4.02.2022 Magazin
Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema ve Nagihan kontrolden çıktı! Mert ile Barış'a sert darbe..
Survivor All Star'da ortalık karıştı! Sema ve Nagihan kontrolden çıktı! Mert ile Barış'a sert darbe.. Ünlüler ve Gönüllüler'in şampiyonluk için mücadele ettiği Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan iki takım arasında yükselen tansiyon dikkat çekti.
4.02.2022 Magazin
Survivor'da şoke eden kavga! İlhan Mansız diskalifiye mi oluyor?
Survivor'da şoke eden kavga! İlhan Mansız diskalifiye mi oluyor? Heyecanın ve adrenalinin hiç eksik olmadığı Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde İlhan Mansız ve Fatih Hürkan birbirlerine giriyorlar. Peki İlhan Mansız diskalifiye mi olacak? İşte detaylar...
7.02.2017 Televizyon
Survivor Dora, İsmail'i çileden çıkardı! Acun Ilıcalı'dan açıklama
Survivor Dora, İsmail'i çileden çıkardı! Acun Ilıcalı'dan açıklama 'Survivor 2021'de daha önce 'zenne', 'soytarı' sözleri ve 'horoz' taklidi nedeniyle gerginlik yaşayan İsmail Balaban ile Uğurtan Dora arasında bir kez daha tansiyon yükseldi. Balaban oyun alanında çılgına dönerken, Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.
8.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivorda Kavga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivorda kavga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.