Trafik polisini arabayla sürükleyen eski CHP’li başkan yardımcısı yakalandı
Trafik polisini arabayla sürükleyen eski CHP’li başkan yardımcısı yakalandı İzmit’te, denetim için durdurulduğu sırada aniden hareket edince, cama tutunan trafik polisini sürükleyerek yaralanmasına neden olan, bir dönem CHP İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bülent Sadıkoğlu yakalandı.
18.10.2021 Gündem
O sürücülerin cezası belli oldu!
O sürücülerin cezası belli oldu! İzmir'in Menderes ve Bergama ilçelerinde sahibi oldukları köpekleri boyunlarına geçirdikleri iple araçlarının arkasına bağlayıp, yolda sürükleyerek yaralanmalarına neden olan sürücüler M.H. ile K.Ş.'ye, 773'er TL para cezası verildi.
3.04.2019 Yaşam
RİZE SEL SULARI MİNİBÜSÜ BÖYLE SÜRÜKLEDİ
RİZE SEL SULARI MİNİBÜSÜ BÖYLE SÜRÜKLEDİ Rize'de şiddetli yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Çamlıhemşin ilçesinde dün yaşanan selde Ayder yaylası yolu ulaşıma kapanmıştı. Yolda kalan bir minibüsün sel suları ile sürüklendiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde aniden gelen selin yol kenarındaki minibüsü sürüklediği görülüyor.
2.08.2018 Haber
Sözünü dinlemeyen kızını motosiklete bağlayıp sürükledi!
Sözünü dinlemeyen kızını motosiklete bağlayıp sürükledi! Çin'de cani baba, sözünü dinlemeyen kızını motosikletin arkasına bağlayarak yerlerde sürükledi. Vatandaşların videoya çekip polise şikayet ettiği adam tutuklandı.
1.03.2018 Dünya
Görenler şok oldu!
Görenler şok oldu! Çin'in güneyinde bulunan Sichuan bölgesinde genç kızının elbisesini çıkartarak, sokakta 100 metre sürükleyen babanın görüntüleri ülkede öfkeyle karşılandı.
19.02.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri