Sürücüsüz Araç

Sürücüsüz Araç

Son dakika sürücüsüz araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürücüsüz araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürücüsüz araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürücüsüz Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürücüsüz araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 sürücüsüz araç haberi bulunmuştur. Tüm sürücüsüz araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternette veri odaklı meslekler yüksek paralar kazandırıyor
İnternette veri odaklı meslekler yüksek paralar kazandırıyor Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Arş. Gör. Dr. Sadullah Çelik,seminerde yaptığı konuşmada, internette Büyük Veri odaklı yeni mesleklerin günümüzde oldukça popüler olduğunu belirterek, bu meslekleri icra edenlerin çok yüksek paralar kazandıklarını vurguladı.
12.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Geleceğin teknolojileri yüksek hızlı 5G ile şekillenecek
Geleceğin teknolojileri yüksek hızlı 5G ile şekillenecek 5G teknolojisi özellikle nesnelerin interneti teknolojisinde makinelerin ihtiyaç duyacağı hızlı ve kesintisiz internet ihtiyacını karşılayacak.
2.04.2021 Bilim ve Teknoloji
İSKİ'nin bahçesinde dikkat çeken görüntü!
İSKİ'nin bahçesinde dikkat çeken görüntü! Eyüpsultan'da bulunan İSKİ Genel Müdürlüğü'nün bahçesine dizilen çok sayıda araç dikkat çekti. İSKİ'nin Eyüpsultan'da bulunan genel merkezi bahçesine ve çevresine yeni araçlar dizilmeye başlandı.
31.05.2020 Gündem
Fiat ve Renault birleşmesinde geri adım
Fiat ve Renault birleşmesinde geri adım Geçtiğimiz hafta FCA Group'un Renault'a birleşme için teklifte bulunması otomobil sektöründe büyük ses getirmişti. Bugün ise FCA Group'un birleşme teklifini geri çektiği duyuruldu.
6.06.2019 Otomobil
Uber'in piyasa değeri 82 milyar dolar olarak belirlendi
Uber'in piyasa değeri 82 milyar dolar olarak belirlendi Cuma günü hisselerini satışa çıkarmaya hazırlanan ABD merkezli uluslararası ulaşım ağı şirketi Uber, halka arz fiyatını hisse başına 45 dolar olarak belirledi.
10.05.2019 Dünya
İlk kez sergilendi, yapay zekaya sahip! İşte askeri sürücüsüz araç...
İlk kez sergilendi, yapay zekaya sahip! İşte askeri sürücüsüz araç... BMC, Askeri Sürücüsüz Araç Prototipi Projesi kapsamında Çok Amaçlı Zırhlı Araç Amazon'un tam otonom versiyonunu geliştiriyor. Elektronik Kontrollü Sürüş Sistemi, başta gerçek zamanlı haritalama ve yapay zeka ile çevre farkındalığı gibi teknolojilere sahip olan araç, tanımlı koşullar altında herhangi bir müdahale olmaksızın otonom sürüş gerçekleştirebilecek.
3.05.2019 Gündem
Musk: Tesla'nın piyasa değeri 500 milyar dolara yükselecek
Musk: Tesla'nın piyasa değeri 500 milyar dolara yükselecek ABD merkezli elektrikli araba üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, geliştirme çalışmalarını sürdürdükleri "sürücüsüz araç" teknolojisinin, şirketin piyasa değerini "yarım trilyon dolara" yükselteceğini söyledi.
3.05.2019 Dünya
Üç yılda 130 bin kişiye yeni iş fırsatı
Üç yılda 130 bin kişiye yeni iş fırsatı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, bulut bilişimin, 2022 yılına kadar Türkiye`de 130 binden fazla kişiye yeni iş imkânı sunacağını öngördüklerini belirtti.
13.02.2019 Ekonomi
Üç yılda 130 bin kişiye yeni iş fırsatı
Üç yılda 130 bin kişiye yeni iş fırsatı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, bulut bilişimin, 2022 yılına kadar Türkiye`de 130 binden fazla kişiye yeni iş imkânı sunacağını öngördüklerini belirtti.
13.02.2019 Çalışma Hayatı
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu...
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu... TEKNOFEST, 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,"Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak" dedi.Kazanan takımları, toplamda 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödül bekliyor.
13.02.2019 Ekonomi
TEKNOFEST 2019 Teknoloji yarışma başvuruları açıldı
TEKNOFEST 2019 Teknoloji yarışma başvuruları açıldı TEKNOFEST kapsamında,gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için 15 farklı kategoride teknoloji yarışmaları düzenleniyor
22.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Sürücüsüz araç bekleyenler dikkat!
Sürücüsüz araç bekleyenler dikkat! Tesla sürücüsüz araçlar konusunda müşterilerini uyardı...
10.01.2019 Otomobil
"TÜRKSAT 6A, 2021'de faaliyete geçmeye hazır hale gelecek"
"TÜRKSAT 6A, 2021'de faaliyete geçmeye hazır hale gelecek" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Tasarımı, testleri, entegrasyonu yüzde 100 yerli ve pek çok alt bileşeni yurt içi imkanlarla üretilen tasarımı, testleri, entegrasyonu yüzde 100 yerli ve pek çok alt bileşeni yurt içi imkânlarla üretilen Türkiye'nin ilk haberleşme uydusu TÜRKSAT 6A, 2021'de faaliyete geçmeye hazır hale gelecek" dedi.
12.11.2018 Ekonomi
UBER'de işten çıkarmalar devam ediyor!
UBER'de işten çıkarmalar devam ediyor! Uber, bir süredir durdurduğu sürücüsüz araç testlerinde görev alan 100 adet güvenlik sürücüsünü işten çıkardı. Mart ayında Arizona'da gerçekleşen ve bir yayanın ölümüne neden olan kazanın ardından bu bölümdeki işten çıkarmaların sayısı 400 oldu.
14.07.2018 Dünya
UBER'e bir günde iki yasak birden!
UBER'e bir günde iki yasak birden! Özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber'in sürücüsüz araçları, ABD'nin Arizona eyaletinde yasaklandı. Slovakya'da ise Bratislava Birinci Bölge Mahkemesi, çalışanlarının ve kullanılan otomobillerin Slovak yasalarına uymadığı gerekçesiyle Uber'in bu ülkedeki faaliyetlerini durdurdu.
27.03.2018 Dünya
Sürücüsüz Uber'in çarptığı kadın öldü
Sürücüsüz Uber'in çarptığı kadın öldü ABD'nin Arizona eyaletinde sürücüsü bir Uber aracı bir kadına çarparak ölümüne neden oldu.
20.03.2018 Dünya
Uber'in sürücüsüz aracı yaya ölümüne neden oldu
Uber'in sürücüsüz aracı yaya ölümüne neden oldu Özel otomobil sahiplerinin mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber'in sürücüsüz araçlarından birinin ABD'de bir yayanın ölümüne neden olduğu bildirildi.
19.03.2018 Dünya
Bilirkişi olun ama robotların
Bilirkişi olun ama robotların Mahkemelere konu olan anlaşmazlıkların artık değiştiğini söyleyen Prof. Dr. Yener Ünver, “Yapay zeka, kripto paralar ve robotlar birçok davaya neden olacak. Özellikle robotlar konusunda çok sayıda bilirkişiye ihtiyaç duyulacak” dedi
24.02.2018 Ekonomi
Robo-taksi denemeleri başlıyor
Robo-taksi denemeleri başlıyor 2018 yılında Nissan, Easy Ride ile sürücüsüz taksi uygulamalarını test etmeye başlıyor. Sürücüsüz otomobil alanındaki yarışta Japon otomotiv devi bu uygulama ile rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor.
5.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Singapur'da sürücüsüz otobüsler 5 yıl içinde yollarda
Singapur'da sürücüsüz otobüsler 5 yıl içinde yollarda Singapur, sürücüsüz otobüslerin 2022'de ülkede tarifeli seferlere başlamasını planlıyor.
23.11.2017 Dünya
Turkcell mühendislerine yeni ders: Sürücüsüz araç
Turkcell mühendislerine yeni ders: Sürücüsüz araç Türkiye’nin Otomobili projesinde yer alan 5 babayiğitten biri olan Turkcell, sürücüsüz aracın yaratıcısı Sebastian Thrun’un kurucusu olduğu eğitim platformu Udacity ile birlikte çalışanlarını geleceğe hazırlıyor.
15.11.2017 Ekonomi
Sürücüsüz otomobil sigortacıya çarpacak
Sürücüsüz otomobil sigortacıya çarpacak Sürücüsüz araçların kaza riskini düşürmesi özellikle sigortacıları vuracak. 2050 yılına kadar otomobil sigortacılığının yüzde 71 oranında küçüleceği öngörülüyor. Küçülmenin maddi değeri 137 milyar dolarlık kaybı ifade ediyor
30.10.2017 Ekonomi
Ortalık kızışıyor! Bir sürücüsüz araç daha görüntülendi
Ortalık kızışıyor! Bir sürücüsüz araç daha görüntülendi Otonom araç teknolojisi üzerinde çalıştığı bilinen Apple'ın yeni aracından bir video Twitter'da paylaşıldı. Araç bir isim tarafından dalga kaynağı oldu.
19.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Uber'in CEO'su Travis Kalanick istifa etti!
Uber'in CEO'su Travis Kalanick istifa etti! Uber'in kurucusu Travis Kalanick'in CEO'luk görevinden istifa ettiği bildirildi. Son dakika haberini Reuters haber ajansı duyurdu.
21.06.2017 Dünya
Sürücüsüz araç dönemi!
Sürücüsüz araç dönemi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından aralık ayına kadar Hacıosman-Yenikapı metrosuna dahil edilmesiyle sefer sıklığını 2 dakikaya düşürecek 68 araçtan 4'ü daha raylara indirildi.
3.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sürücüsüz Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürücüsüz araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.