Sürpriz İsim

Sürpriz İsim

Son dakika sürpriz isim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz isim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz isim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz İsim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz isim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.379 sürpriz isim haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz isim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Magazin
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
Beşiktaş'ta teknik direktör için sürpriz isim! İtalya'dan dünyaca ünlü isim...
Beşiktaş'ta teknik direktör için sürpriz isim! İtalya'dan dünyaca ünlü isim... Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarında yeni adres İtalya oldu. Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibine 3-1 mağlup olmuş ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Çalımbay'ın ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah - beyazlı yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar...
25.12.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping
Fenerbahçe transferi bitirdi! Daha 16 yaşında, sol kanat ve forvete doping Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son yıllarda genç oyunculara yaptıkları yatırımlarla dikkat çeken Fenerbahçe sürpriz bir ismi alt yapısında denemeye aldı.
13.12.2023 Fenerbahçe
Galatasaray gruptan çıkma ihtimalleri: (Son 16'ya nasıl çıkar?) Kopenhag maçı muhtemel 11'inde sürpriz isim var!
Galatasaray gruptan çıkma ihtimalleri: (Son 16'ya nasıl çıkar?) Kopenhag maçı muhtemel 11'inde sürpriz isim var! UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın gruptan çıkma ihtimalleri futbolseverlerin gündeminde yerini aldı. İstanbul'daki ilk maç 2-2 bitmişti. Grupta 5 puanla 3. sırada yer alan sarı kırmızılı temsilcimiz son 16'ya kalmak için sahaya çıkıyor. Peki Galatasaray gruptan nasıl çıkar? Detaylar haberimizde.
12.12.2023 Şampiyonlar Ligi
Acun Survivor All Star kadrosunu paylaştı! Sürpriz isim de var
Acun Survivor All Star kadrosunu paylaştı! Sürpriz isim de var Survivor 2024 All Star'ın kadrosu belli oldu. Acun Ilıcalı yarışmacıların hep beraber bulundukları videoyu paylaşırken, görüntülerde geçtiğimiz günlerde yarışmaya katılmayacağını duyuran Turabi’nin de yer alması şaşırttı.
10.12.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor!
'Üç Kız Kardeş'in kadrosuna sürpriz isim katılıyor! İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan, Kanal D ekranında salı akşamlarına damga vuran 'Üç Kız Kardeş' dizisinin oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor.
8.05.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz gençlerimizle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÜNİAK FEST Programında 81 ilden gelen üniversiteli gençlerle buluştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Birileri sosyal mecralarda kendilerini gaza getirirken, biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz" ifadelerini kullandı.
8.01.2023 Gündem
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi!
Florya'da Hasan Şaş'la Ergün Penbe sürprizi! En son Fatih Terim'in teknik heyeti arasında yer alan ve daha sonra görevinden ayrılan Hasan Şaş ile Galatasaray'ın eski futbolcularından Ergün Penbe, Okan Buruk'u ziyaret etmek için Florya'ya geldi.
14.09.2022 Galatasaray
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Gece parti ile başladı ölüm ile bitti
Hollywood'u sarsan çifte cinayet! Gece parti ile başladı ölüm ile bitti Depo partisinde başlayan eğlence çifte cinayet ile sonlandı. Christy Giles ve Hilda Marcela Cabrales-Arzola iki arkadaşın cesetleri farklı hastanelerde bulundu. Soruşturma ile ilgili sürpriz isim tutuklandı.
7.07.2022 Dünya
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi!
Tolga Çevik'ten eşine romantik doğum günü sürprizi! Komedyen Tolga Çevik ile uzun süredir mutlu bir evlilik sürdüren Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik, 40 yaşına bastı. Eşine doğum günü için sürpriz yapan ünlü isim, Özge Çevik'e yeniden evlenme teklifinde bulundu.
31.05.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla röportajı sırasında ünlü oyuncuyu gören çocukların, “Abi biz seni tanıyoruz ya” diye seslenmesi dikkat çekti.
13.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki, Demet Akalın'a cevap verince ortalık karıştı! Tartışmaya sürpriz isim de dahil oldu...
Aleyna Tilki, Demet Akalın'a cevap verince ortalık karıştı! Tartışmaya sürpriz isim de dahil oldu... Aleyna Tilki, Demet Akalın kendisine gönderme yapınca kayıtsız kalmadı. Genç şarkıcı Demet Akalın'a yanıt verince ortalık karıştı. Aleyna Tilki aldığı yanıttan sonra "Size cevap verdiğimde karşılığında seviyenin düşeceğini tahmin etmeliydim" deyince olay oldu. Akalın'ın bu çıkışına sürpriz bir isim dahil oldu.
13.05.2022 Magazin
Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag resmen açıklandı!
Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag resmen açıklandı! Manchester United, Hollandalı Teknik Direktör Erik ten Hag'ı takımın başına getirildiğini açıkladı.
21.04.2022 Şampiy10
Beşiktaş, Sörloth için hareket ederken sürpriz isim ortaya çıktı! 1.93'lük forvet...
Beşiktaş, Sörloth için hareket ederken sürpriz isim ortaya çıktı! 1.93'lük forvet... Beşiktaş’ın Sörloth’un alternatifi olarak belirlediği Polonyalı golcüden iyi haber. MLS ekibi New England’ın formasını giyen ve Avrupa’ya dönmek isteyen 25 yaşındaki forvete Valerien İsmael de onay verdi. 1.93’lük oyuncunun ismi, santrfor transferinde ikinci sıraya yazıldı.
21.04.2022 Beşiktaş
Galatasaray'da Okan Buruk ve Nuri Şahin derken teknik direktörlüğe sürpriz isim! Anlaştılar...
Galatasaray'da Okan Buruk ve Nuri Şahin derken teknik direktörlüğe sürpriz isim! Anlaştılar... Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu futbol takımını yeniden yapılandırmak için projelerini hazırlıyor. Metin Öztürk başkan seçilmesi halinde takımın başına Nuri Şahin veya Okan Buruk'u getirmek istiyor, Eşref Hamamcıoğlu'nun ise sürpriz bir isimle anlaşmaya vardığı belirtildi.
16.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da teknik direktörlüğe sürpriz isim! Metin Öztürk ya da Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilirse...
Galatasaray'da teknik direktörlüğe sürpriz isim! Metin Öztürk ya da Eşref Hamamcıoğlu başkan seçilirse... Galatasaray'da başkan adaylarının en önemli şube olan Futbol ile ilgili düşünceleri netleşmeye başladı. Domenec Torrent ile önümüzdeki sezon devam etmeme kararında olan iki başkan adayının hedefindeki isimler de büyük oranda belli oldu.
14.04.2022 Galatasaray
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Yargı dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor!
Yargı dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın oyuncu kadrosuna başarılı oyuncu Şükran Ovalı dahil oldu. Sevilen oyuncunun izleyenleri ekran başına kilitleyen dizide nasıl bir karaktere hayat vereceği ise şimdiden heyecanla bekleniyor.
8.02.2022 Televizyon
Sürgün adasına kim gitti? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı, sürpriz isim...
Sürgün adasına kim gitti? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? Acun Ilıcalı açıkladı, sürpriz isim... Sürgün adasına kim gitti? Survivor'u takip eden kişiler tarafından araştırılıyor. TV8 ekranlarının heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2022'de heyecan fırtınası devam ediyor. Survivor 2022'de dün akşam ilk eleme adayı belli oldu. İkinci haftada dokunulmazlık oyunu oynandı ve Acun Ilıcalı yeni bir dönemin devamını duyurmuştu. Sürgün Adasına gidecek ikinci isim merak uyandırdı. İşte Survivor'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? İşte son dakika gelişmeler...
23.01.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Mazo ile Han kapıştı...
Masumlar Apartmanı'na sürpriz isim! Mazo ile Han kapıştı... TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 53. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde ortaya çıkan gizemli karakter Mazo merak konusu oldu. Çöp toplayan Han'ın karşısına gece yarısı çıkan Mazo, ona meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni karakteri Mazo'yu ise Armağan Oğuz canlandırıyor.
29.12.2021 Magazin
Beşiktaş-Trabzonspor maçına sürpriz isim! Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta maçlarının hakemleri açıklandı...
Beşiktaş-Trabzonspor maçına sürpriz isim! Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta maçlarının hakemleri açıklandı... Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler duyuruldu. Haftanın öne çıkan mücadelesi olan Beşiktaş-Trabzonspor maçının hakemi, Erkan Özdamar oldu.
4.11.2021 Süper Lig
Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim?
Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim? Kırmızı oda yeni sezon ne zaman başlıyor? İlk sezonuyla büyük bir ilgi gören ve reyting rekorları kıra Kırmızı Oda'nın 2. sezonu merakla bekleniyor. Dizinin takipçileri, mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Kırmızı Oda'nın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Kırmızı oda ne zaman başlayacak? 2. Sezon fragmanı yayınlandı mı, yeni sezon oyuncuları kim?
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz İsim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz isim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.