Sürpriz Görüşme

Sürpriz Görüşme

Son dakika sürpriz görüşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürpriz görüşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürpriz görüşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürpriz Görüşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürpriz görüşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 869 sürpriz görüşme haberi bulunmuştur. Tüm sürpriz görüşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milano'da sürpriz görüşme! Galatasaray'dan 2 transfer birden
Milano'da sürpriz görüşme! Galatasaray'dan 2 transfer birden Victor Nelsson ve olası ayrılıkta Mauro İcardi'nin yerini doldurmak isteyen Galatasaray iki futbolcuyla masaya oturdu. Cimbom 34 yaşındaki İtalyan stoperin menajeriyle görüşmelere başlarken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin Hırvat golcü için Southampton'la dirsek temasına geçtiği bildirildi.
20.04.2023 Galatasaray
Dursun Özbek ile Süleyman Hurma arasında sürpriz görüşme! 5 milyon euro'yu getiren onu alır götürür
Dursun Özbek ile Süleyman Hurma arasında sürpriz görüşme! 5 milyon euro'yu getiren onu alır götürür Yerli stoper arayışlarına devam eden ve Adana Demirspor'da oynayan Samet Akaydın'la ilgilenen Galatasaray bir anda rotasını İstanbul'a çevirdi. Nelsson-Abdülkerim Bardakcı ikilisine alternatif bir isim arayan Sarı Kırmızılı yönetimin Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yla görüşmelere başladığı öğrenilirken, bu transferde Fenerbahçe'nin de nabız yokladığı bildirildi.
12.12.2022 Galatasaray
Mauro Icardi ticarete soyundu! Türk iş adamlarıyla sürpriz görüşme
Mauro Icardi ticarete soyundu! Türk iş adamlarıyla sürpriz görüşme Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi Türk Kahvesi'ni pazarlamak için bazı girişimlerde bulundu.
11.11.2022 Galatasaray
Erdoğan ve Trump arasında sürpriz görüşme
Erdoğan ve Trump arasında sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.
8.06.2020 Gündem
Moskova’da sürpriz görüşme! MİT Başkanı Hakan Fidan...
Moskova’da sürpriz görüşme! MİT Başkanı Hakan Fidan... MİT Başkanı Hakan Fidan ile Suriye Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Ali Memluk Rusya'nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.
15.01.2020 Siyaset
Sürpriz görüşme sonrası İran'dan Fransa'ya ret!
Sürpriz görüşme sonrası İran'dan Fransa'ya ret! İran yönetiminin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un füze programının müzakere edilmesiyle ilgili önerisini reddettiği bildirildi.
26.08.2019 Dünya
TBMM'de sürpriz görüşme
TBMM'de sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile görüştü ve TBMM'den ayrıldı.
27.11.2018 Siyaset
Ayew'le sürpriz görüşme!
Ayew'le sürpriz görüşme! Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Andre Ayew, kaptanlık görüşmesine çağrıldı. Gana Milli Takımı'nda hareketli saatler yaşandı.
20.11.2018 Futbol
Meclis'te sürpriz görüşme
Meclis'te sürpriz görüşme İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şu anda görüşüyor.
30.10.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşme
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşme Yerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
25.10.2018 Siyaset
Bakan Albayrak'tan ekonomistlerle sürpriz görüşme
Bakan Albayrak'tan ekonomistlerle sürpriz görüşme Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün bazı ekonomist, bankacı ve köşe yazarlarıyla biraraya geldi, Albayrak toplantıya katılanların güncel gelişmelerle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.
23.07.2018 Ekonomi
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor...
Galatasaray'da sürpriz görüşme! Geri dönüyor... Önceki gün yönetime istifasını sunan coach Oktay Mahmuti, Başkan Mustafa Cengiz ile bir araya geldi. Görüşmede “devam” kararı alındı.
4.07.2018 Galatasaray
Ankara'da sürpriz görüşme!
Ankara'da sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Yardımcısı Rodriguez'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, yaklaşık 40 dakika sürdü.
29.06.2018 Siyaset
Ankara'da sürpriz görüşme! Erdoğan ile Bahçeli...
Ankara'da sürpriz görüşme! Erdoğan ile Bahçeli... Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile görüşecek. Görüşme bugün saat 16:00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek. Başbakan Yıldırım kendisinin de görüşmeye katılacağını açıkladı.
27.06.2018 Gündem
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme
Aziz Yıldırım'dan sürpriz görüşme Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Abdullah Kiğılı bir restaurantta bir araya geldi.
17.05.2018 Fenerbahçe
Sürpriz görüşme! 2.2 milyon...
Sürpriz görüşme! 2.2 milyon... Trabzonspor yönetimi alacak davalarını kaybettiği eski futbolcuları ile görüşme kararı aldı.
26.04.2018 Trabzonspor
Erdoğan - Yıldırım görüşmesi sona erdi
Erdoğan - Yıldırım görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, Beylerbeyi Sarayı'nda bir araya geldi.
13.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ı kabul edecek.
20.03.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Yasama Meclisi Türkiye Dostluk Grubu heyetini kabul etti.
23.01.2018 Siyaset
Ankara'da sürpriz görüşme başladı!
Ankara'da sürpriz görüşme başladı! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
4.01.2018 Siyaset
CHP Lideri, Karamollaoğlu ile görüşecek
CHP Lideri, Karamollaoğlu ile görüşecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşecek.
3.01.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sürpriz Görüşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürpriz görüşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.