Suriyeli Göçmenler

Suriyeli Göçmenler

Son dakika Suriyeli göçmenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeli göçmenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeli göçmenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Göçmenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli göçmenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 224 suriyeli göçmenler haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli göçmenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
1 milyon Suriyeli projesi nedir? Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması!
1 milyon Suriyeli projesi nedir? Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması! Kritik Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli sığınmacılar, ekonomik gelişmeler ve fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak önlemler olan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Suriyeliler için dönüş projesi nasıl uygulanacak? 1 milyon Suriyeliye ne olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriyeliler ile ilgili açıklaması!
9.05.2022 Gündem
BBP Genel Başkanı Destici: Bize Esed ile görüşme teklifi geldi, biz devletimizle istişare ederek gitmedik
BBP Genel Başkanı Destici: Bize Esed ile görüşme teklifi geldi, biz devletimizle istişare ederek gitmedik BBP Genel Başkanı Destici, parlamento muhabirleri ile bir araya geldi. Destici, Pençe Kilit Operasyonu'nun milleti sevindirdiğini aktararak, “Başarılı operasyonun birinci aşamasının tamamlandığı açıklandı. Şehitlerimiz var. Ben şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Harekata katılan Mehmetçiğin alnından öpüyorum. PKK bu sefer içerisinde yok seviyesine inmişti, Pençe Kilit ile ağır darbe almış vaziyette” ifadelerini kullandı.
21.04.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: 75 bin 172 kaçak göçmen sınır dışı edildi
İçişleri Bakanı Soylu: 75 bin 172 kaçak göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kaçak göçmenlere ilişkin, "Yıl başından bugüne kadar 75 bin 172 kişiye sınır dışı işlemleri gerçekleştirdik. Yıl sonunda tahminimiz 90-95 bin civarında." dedi.
21.10.2019 Gündem
İstanbul iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek!
İstanbul iş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek! İTO Başkanı Şekib Avdagiç, "Türkiye ve Türkiye ekonomisine yöneltilen tehditlere Türk milleti, iş dünyası ve sivil toplumu, bir ve beraber olarak en güzel cevabı verecektir. Bu tehditler karşısında bu vatanın her bir ferdi, Türkiye'nin geleceği için daha çok çalışacak, daha çok üretecektir. Gün sessiz kalma değil, milli birlik ruhuyla, bir ve beraber olarak ses verme günüdür" dedi.
16.10.2019 Ekonomi
'Bu fotoğrafı utanarak çektim, ne yazık ki durum bu'
'Bu fotoğrafı utanarak çektim, ne yazık ki durum bu' Hürriyet Yazarı Fatih Çekirge, "Bu fotoğrafı Datça’ya 10 mil mesafedeki Simi Adası’nda çektim. Adanın uzak kenarında bir patlak bot...Ve kıyıda sefalet içinde bekleyen Suriyeliler..."
14.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu ne bir tehdit, ne de bir blöftür
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bu ne bir tehdit, ne de bir blöftür Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapılarımızı açarız' açıklamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bu ne bir tehdittir ne de bir blöftür. Bu bir gerçektir" dedi.
6.09.2019 Siyaset
Menenjite karşı "aşı olun" uyarısı
Menenjite karşı "aşı olun" uyarısı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zafer Kurugöl, "meningokok"un menenjit hastalığının en tehlikeli türü olduğuna dikkati çekerek, "Sakat bırakan hatta öldüren bir hastalığı ortadan kaldırmak istiyorsak meningokoka karşı da aşı yaptırmamız lazım." dedi.
3.04.2019 Sağlık
AB: Türkiye-AB işbirliği sadece mülteciler için değil!
AB: Türkiye-AB işbirliği sadece mülteciler için değil! AB Yüksek Temsilcisi Mogherini yaptığı açıklamada, "Türkiye-AB işbirliği sadece mülteciler için değil Suriye'de siyasi çözüm için de önemli" dedi.
15.03.2019 Dünya
PKK sempatizanları kilisede toplanıyor
PKK sempatizanları kilisede toplanıyor Rahip Andrew Brunson hakkında hazırlanan iddianamede Brunson’ın başında olduğu Diriliş Kilisesi’nin PKK sempatizanlarına kucak açtığı, kilisede gizli toplantılar düzenlendiği öne sürülüyor...
29.08.2018 Gündem
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak
Asıl büyük hamleler daha sonra yapılacak Afrin operasyonu için “Şu ana kadar yaptıklarımız ısınma turları bile sayılmaz” diyen Cumhurbaşkanı, İdlib’in de çözüleceğini ve Suriyeli göçmenlerin döneceğini söyledi: 3,5 milyonu burada ilanihaye saklayacak halimiz yok
8.02.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson ile görüştü
Başbakan Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson ile görüştü Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Londra'da İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul etti.
27.11.2017 Siyaset
En zengin 20 mahallede İstanbul’un yüzde 1.6’sı var
En zengin 20 mahallede İstanbul’un yüzde 1.6’sı var Mahallem İstanbul projesine göre, kentin en zengin 20 mahallesinde nüfusun sadece yüzde 1.6’sı yaşıyor. Bu 20 mahalle Beşiktaş, Kadıköy, Beyoğlu, Şişli, Beykoz’da bulunuyor
16.10.2017 Ekonomi
PKK'dan hain saldırı!
PKK'dan hain saldırı! Şemdinli/Derecik'te PKK'lı teröristlerin attığı havan mermisi, Suriyeli göçmenlerin konakladığı alana düştü: 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
'Çember' yeni sezona başlıyor!
'Çember' yeni sezona başlıyor! Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği 'Çember' serisi, yeni filmi 'Hayalet Gemi' ile 27 Eylül Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek.
24.09.2017 Televizyon
İflas eden milyonluk tesis onlara barınma alanı oldu
İflas eden milyonluk tesis onlara barınma alanı oldu Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde, 50 ortaklı Sınırlı Sorumlu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nce, 2010 yılında devletten alınan 4 milyon TL kredi ile kurulan Süt Sığırcılığı Tesisi, iflas etti. Üretim, istihdam ve katma değer sağlaması beklenirken atıl duruma gelen 44 dönümlük büyükbaş hayvan tesisi, Suriyeli göçmenlerin yaşam alanı oldu.
18.09.2017 Yaşam
Alman ordusunda tehlike! Yeniden canlanıyor!
Alman ordusunda tehlike! Yeniden canlanıyor! Almanya'da son dönemde gündeme gelen aşırı sağ ve Neo-Nazi fikirlerinin ordu içerisinde de büyük bir artış gösterdiği ortaya çıktı. Geçen hafta kendini mülteci olarak tanıtarak terör saldırısı gerçekleştirmek isteyen bir teğmenin tutuklandığı ülkede, İstihbarat Teşkilatı ve araştırma merkezlerinin hazırladığı raporlara göre, Alman ordusunda Nazi dönemine yapılan göndermelere ve Neo-Nazi düşüncesinde büyük bir artış yaşanıyor.
2.05.2017 Dünya
Veysi Kaynak'tan İran'a yanıt
Veysi Kaynak'tan İran'a yanıt Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "İran'a yönelik söylediğim sözler bağlamından koparıldı. Yanlış tercüme edildiğini düşünüyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Suriyeli nüfusu 3 milyona dayandı
Suriyeli nüfusu 3 milyona dayandı İçişleri Bakanlığı’nın güncellediği verilere göre Türkiye’de yaşayan Suriyeli göçmen sayısı 2 milyon 957 bine ulaştı. 79.8 milyonluk Türkiye nüfusunun yüzde 3.71’ini Suriyeli göçmenler oluşturuyor
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'nın Akdeniz koridoruna dikkat
Terör örgütü PKK'nın Akdeniz koridoruna dikkat Rakka ve Mümbiç’e düzenlenecek temizlik operasyonun önemine değinen askeri strateji uzmanları, aksi takdirde Akdeniz’e açılan PKK koridorunun gündeme geleceğine dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Son dakika gelişmesi! 15 Temmuz'un simge ismi bakan oldu!
Son dakika gelişmesi! 15 Temmuz'un simge ismi bakan oldu! 15 Temmuz'un simge isimlerinden Kanadalı Milletvekili Ahmed Hussen ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 15 Temmuz sonrası sabahlara kadar nöbet tutarak Türk halkının gönlünü fetheden Kanada Milletvekili Ahmed Hussen'e sürpriz görev verildi
29.09.2021 Gündem
Resmen açıklandı! Türkiye sınıf atladı...
Resmen açıklandı! Türkiye sınıf atladı... OECD, Türkiye ve bazı orta gelirli ülkelerin, şu anda yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçtiğini söyledi.
25.12.2016 Ekonomi
Başika’dan çıkılmayacak
Başika’dan çıkılmayacak Güvenlik toplantısında sınır ötesine ilişkin 4 kritik karar alındı: 1-Suriye'deki güvenli bölge genişletilecek 2-YPG/PKK terör koridoruna izin verilmeyecek 3-Kandil'e nokta operasyonları yapılacak 4-Aktif savunma operasyonları yürütülecek Hükümet terörle mücadele konseptinin uygulanmasına taviz vermeden devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
Çelik: Terör yasasını değiştiremeyiz
Çelik: Terör yasasını değiştiremeyiz Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AB’nin vize serbestisi için talep ettiği değişiklikler konusunda, “Terörle mücadele konusunda zaaf oluşturamayız, terör yasasını değiştiremeyiz." dedi
29.09.2021 Gündem
Başbakan yatırım teşvik paketini açıkladı
Başbakan yatırım teşvik paketini açıkladı BAŞBAKAN Binali Yıldırım, bayram öncesi ’müjde’ olarak nitelediği yatırım teşvik paketini açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Göçmenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli göçmenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.