Suriyeli Anne

Suriyeli Anne

Son dakika suriyeli anne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriyeli anne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriyeli anne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Anne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli anne gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 suriyeli anne haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli anne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeli annenin yaptığı şok etti! Komşular polis çağırdı!
Suriyeli annenin yaptığı şok etti! Komşular polis çağırdı! Adana'da Suriyeli Nur Abbes (29), 4 çocuğunu eve kilitleyip, 'uyuşturucu ticareti'nden tutuklu eşi Sasha Kırdi'yi (32) cezaevine bayram ziyaretine gitti. Dışarı çıkamayan çocukların yardım çağrısıyla komşular polis çağırdı. Polisin telefonla ulaştığı kadın ise 4 saat sonra eve geldi. Abbes ile çocukları emniyete götürüldü.
5.05.2022 Yaşam
Ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi: Kızımı babası öldürdü
Ağaca asılı bulunan Dilan'ın annesi: Kızımı babası öldürdü Hatay'ın İskenderun ilçesinde babası Cengiz Karataş ile ayrı adreslerde ağaca asılı olarak bulunan Dilan Karataş'ın cenazesini anne Suriyeli Swzan Zada, gözyaşları arasında teslim aldı. Adana Adli Tıp Kurumu morgu önünde kızının cenazesini bekleyen Anne Zada, bir süre önce boşandığı işe Cengiz Karataş'ın kızını öldürdüğünü iddia ederek, "Bana gelmek istediği için öldürdü. Keşke ben ölseydim. Neden o küçük çocuğa kıydın cani katil. Benim ciğerimi yaktın. Bu baba değil, bu cani bir katil" diyerek feryat etti.
11.08.2020 Yaşam
Baba ile kızı ağaca iple asılı halde ölü bulundu
Baba ile kızı ağaca iple asılı halde ölü bulundu Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Cengiz Karataş, ayrı yaşadığı Suriyeli eşi Svazen Zade'den olan kızı Dilan Karataş'ı (7) yanına alarak vakit geçirmek istediğini söyledi. Söylediği saatte geri gelmeyen baba- kız, ayrı adreslerde ağaca asılı ölü bulundu.
9.08.2020 Yaşam
Anne ve kızının domuz bağı ile öldürüldüğü cinayette yeni gelişme
Anne ve kızının domuz bağı ile öldürüldüğü cinayette yeni gelişme Bursa’da, apartman dairesinde el ve ayakları domuz bağı ile bağlanmış halde cesetleri bulunan Suriyeli anne ve kızını öldürdükleri iddia edilen sanıkların yargılanmasına devam edildi. Genç kadının eşi ile arkadaşı cinayet iddialarını kabul etmezken, o gün evde bulunan ve mahkemeye zorla getirilmesine karar verilen 8 yaşındaki çocuğun ifadesi olayı aydınlığa kavuşturacak.
18.09.2019 Yaşam
Yarım saat arayla ikinci kazayı yaptı:  2 yaralı
Yarım saat arayla ikinci kazayı yaptı: 2 yaralı D-100 Karayolu, Bahçelievler mevkii, Edirne istikametinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde önünde seyreden araca çarptı. Kaza sonrası 2 kişi yaralanırken, her iki otomobil de savrularak bariyerlere çarpıp durabildi. Kazaya neden olan otomobilin yarım saat önce ise maddi hasarlı bir kazaya daha karıştığı öğrenildi.
23.05.2019 Yaşam
Faciadan dönüldü! Anne bebeğinin arkasından kuyuya atladı
Faciadan dönüldü! Anne bebeğinin arkasından kuyuya atladı İstanbul, Esenyurt'ta kapağı açık bırakılan parktaki kuyuya 1,5 yaşındaki Suriyeli bebek düştü. Bebeğini kurtarmak isteyen anne de kuyuya atladı. Kuyuda mahsur kalan anne ve bebeğini, itfaiye ekipleri 2 saat süren çalışmanın ardından kurtardı.
20.04.2019 Yaşam
Annesi emzirirken nefessiz kalan bebek öldü
Annesi emzirirken nefessiz kalan bebek öldü Şanlıurfa'da annesi emzirdiği sırada nefessiz kalan 15 günlük Suriyeli bebek, hayatını kaybetti.
28.01.2019 Yaşam
Son dakika... Kumluca'da hortum! Yaralılar var
Son dakika... Kumluca'da hortum! Yaralılar var Antalya'nın Kumluca ilçesinde çıkan hortum yerleşim yerlerine ve seralara zarar verdi. Birçok kişi yaralandı.
26.01.2019 Gündem
Şarjdaki cep telefonu yangına neden oldu
Şarjdaki cep telefonu yangına neden oldu Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde 7 kişilik Suriyeli ailenin yaşadığı apartman dairesinde şarjdaki cep telefonundan çıktığı iddia edilen yangında, dumandan etkilenen 4 kişi hastanelik oldu. Yangın sırasında dışarı çıkan Suriyeli anne geri döndüğünde yanan evini gözyaşları içinde izledi.
26.10.2018 Yaşam
Annesi emzirirken nefessiz kalan bebek öldü
Annesi emzirirken nefessiz kalan bebek öldü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde annesinin emzirdiği sırada nefessiz kalan 3 aylık bebek yaşamını yitirdi.
23.09.2018 Yaşam
Siz olmadan bayram olur mu?
Siz olmadan bayram olur mu? Avrupa ülkelerine geçmek isterken bindikleri kaçak teknenin batması sonucu 5 çocuğunu birden kaybeden Suriyeli anne Zeynep Reşid, arefe günü soluğu evlatlarının mezarı başında aldı. Beş evladının mezar taşlarına sarılarak gözyaşı döken anne Reşid’in,”Sizsiz bayram olur mu? Bu benim acı bayramım” diye yaktığı ağıt yürekleri dağladı
14.06.2018 Gündem
7 çocuğunu birden dilendirirken yakalandılar!
7 çocuğunu birden dilendirirken yakalandılar! Sivas'ta, polis ekipleri, Şanlıurfa'dan gelerek, küçük yaştaki çocuklarını dilendiren Suriyeli anne ve baba hakkında 'küçük yaşta çocuk dilendirmek'ten işlem yaptı.
14.05.2018 Yaşam
Suriyeli anne- kızın katil zanlısı 253 gün sonra yakalandı
Suriyeli anne- kızın katil zanlısı 253 gün sonra yakalandı MERSİN'de, geçen yıl evlerinde boğazları kesilerek öldürülen Suriyeli Ayşe Cuma (44) ile evlatlık olan kızı Uvfa Naasan'ın (19) katil zanlısı Şevket K., 253 gün sonra yakalandı. Suriye uyruklu Şevket K.'nin evli olduğu, aynı zamanda Uvfa Naasan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
10.05.2018 Yaşam
Yunanistan'da sığınmacılar açlık grevinde
Yunanistan'da sığınmacılar açlık grevinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir grup sığınmacı, 2 yıldır uzak kaldıkları, Almanya'da olan ailelerine kavuşmak için başlattıkları açlık grevine devam ediyor.
2.11.2017 Dünya
Suriyeli anne-kızı öldürdüğünü itiraf etti! Kan donduran ifade
Suriyeli anne-kızı öldürdüğünü itiraf etti! Kan donduran ifade Üsküdar'da Suriyeli aktivist 60 yaşındaki Orouba Barakat ve gazeteci kızı 22 yaşındaki Halla Barakat'ı öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Ahmet Barakat, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı, sorgusunda cinayetleri işlediğini itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı Suriye'nin muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci Halla Barakat cinayetinin şüphelisi Ahmet Barakat'ın DNA profil sonucu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet Barakat’ın bu tehditlerle bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.
3.10.2017 Yaşam
Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı gözaltına alındı
Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı gözaltına alındı Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı Bursa'da gözaltına alındı. Şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul'a getiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Defalarca bıçaklayıp deterjan dökmüşler!
Defalarca bıçaklayıp deterjan dökmüşler! Savaştan kaçarak Türkiye’ye yerleşen muhalif aktivist Orouba Barakat ile 22 yaşındaki kızı Halla’nın Üsküdar’daki evlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü, cesetlerinin kokmaması için de üzerlerine detarjan döküldüğü ortaya çıktı
22.09.2017 Yaşam
Suriyeli anne kızı vahşice öldürdüler
Suriyeli anne kızı vahşice öldürdüler Mersin'de merkez Toroslar ilçesinde yaşayan Suriyeli anne ile kızı evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.
29.08.2017 Yaşam
‘Bir suç işleyeyim cezaevine gireyim’
‘Bir suç işleyeyim cezaevine gireyim’ Sakarya’da Suriyeli anne ve 10 aylık oğlunu öldüren canilerden Birol Karacal’ın eşi R.K. boşanma davası açtı. R.K. “Çalışmayı sevmiyordu, cezaevine girmenin yolunu arıyordu” dedi.
18.07.2017 Yaşam
Caniler, küpeleri de çalmış
Caniler, küpeleri de çalmış Emniyet müdürünün kurduğu ekibin sorgu tekniği, iki caninin çözülmesini sağladı.
12.07.2017 Yaşam
Suriyeli anne ve bebeğinin cenazeleri toprağa verildi
Suriyeli anne ve bebeğinin cenazeleri toprağa verildi Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin cenazeleri, İdlib iline bağlı Cibale köyünde toprağa verildi.
9.07.2017 Dünya
Katledilen Suriyeli anne ve bebeğinin cenazeleri ülkelerine gönderildi
Katledilen Suriyeli anne ve bebeğinin cenazeleri ülkelerine gönderildi Sakarya'nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin cenazeleri, İdlib kentine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Kaya: Olayın takipçisiyiz, hak ettikleri cezayı almalılar
Bakan Kaya: Olayın takipçisiyiz, hak ettikleri cezayı almalılar Bakan Kaya, Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, ormanlık alanda hamile bir kadın ile 10 aylık bebeğinin öldürülmesine ilişkin adli sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Anne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli anne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.