Orouba Barakat

Orouba Barakat

Son dakika Orouba Barakat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Orouba Barakat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Orouba Barakat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Orouba Barakat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan orouba barakat gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 orouba barakat haberi bulunmuştur. Tüm orouba barakat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tırnaklarından  ‘cinayet’ çıktı
Tırnaklarından ‘cinayet’ çıktı Öldürülen Suriyeli muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat’ın DNA’sı Bursa’da yakalanan katil zanlısı Ahmad Barakat’ın tırnak arasından çıktı.
6.10.2017 Yaşam
Suriyeli anne-kızı öldürdüğünü itiraf etti! Kan donduran ifade
Suriyeli anne-kızı öldürdüğünü itiraf etti! Kan donduran ifade Üsküdar'da Suriyeli aktivist 60 yaşındaki Orouba Barakat ve gazeteci kızı 22 yaşındaki Halla Barakat'ı öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı Ahmet Barakat, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı, sorgusunda cinayetleri işlediğini itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı Suriye'nin muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci Halla Barakat cinayetinin şüphelisi Ahmet Barakat'ın DNA profil sonucu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı
Suriyeli anne-kız cinayetinde şok bilgiler ortaya çıktı Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet Barakat’ın bu tehditlerle bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor.
3.10.2017 Yaşam
Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı gözaltına alındı
Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı gözaltına alındı Suriyeli anne ile kızının katil zanlısı Bursa'da gözaltına alındı. Şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul'a getiriliyor.
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da vahşice öldürülen Suriyeli aktivist ve kızı uğurlandı
İstanbul’da vahşice öldürülen Suriyeli aktivist ve kızı uğurlandı İstanbul Üsküdar’da öldürülen Suriyeli muhalif aktivistlerden Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat, dün toprağa verildi. Ağabey Main Barakat, “Bunu Esad’dan başkası yapamaz” dedi
29.09.2021 Gündem
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi
Vahşi cinayette El Muhaberat şüphesi Suriyeli muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat (22)’ın öldürülmesi olayında Suriye istihbaratı el-Muhaberat şüphesi ağırlık kazandı
23.09.2017 Yaşam
Defalarca bıçaklayıp deterjan dökmüşler!
Defalarca bıçaklayıp deterjan dökmüşler! Savaştan kaçarak Türkiye’ye yerleşen muhalif aktivist Orouba Barakat ile 22 yaşındaki kızı Halla’nın Üsküdar’daki evlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü, cesetlerinin kokmaması için de üzerlerine detarjan döküldüğü ortaya çıktı
22.09.2017 Yaşam
Suriyeli kadın aktivist ile gazeteci kızı İstanbul'da katledildi
Suriyeli kadın aktivist ile gazeteci kızı İstanbul'da katledildi Suriye'nin önde gelen muhalif aktivist Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat, Üsküdar'daki evlerinde bu akşam canice katledildi. Orouba, Esed rejiminin cezaevi katliamlarıyla ilgili çok sayıda belgesel ve röportajı, İngilizce ve Arapça olarak dünyaya duyurmuştu.
22.09.2017 Yaşam
Kuzeni de ABD’de öldürüldü
Kuzeni de ABD’de öldürüldü Suriye’li Esad muhalifi aktivist Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla, Üsküdar’daki evlerinde boğazları kesilerek infaz edildi. 2015’te ABD’de Halla’nın kuzeni Deah eşi ve kardeşi öldürülmüştü
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orouba Barakat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki orouba barakat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.