Suriye Uçağı

Suriye Uçağı

Son dakika suriye uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriye uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriye uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.406 suriye uçağı haberi bulunmuştur. Tüm suriye uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Suriye uçağı düşürüldü!
Son dakika... Suriye uçağı düşürüldü! Reuters haber ajansının son dakika olarak bildirdiği haberine göre, Suriye ordusuna ait bir hava aracı düşürüldü.
1.12.2017 Dünya
Okul saldırısı savaş suçu!
Okul saldırısı savaş suçu! Suriye’nin İdlib kentinde bir okul 6 hava saldırısının hedefi oldu 22 öğrenci 6 öğretmen öldü. UNICEF ‘Bu savaş suçu’ dedi
17.06.2021 Dünya
DAEŞ yine Suriye uçağı düşürdü
DAEŞ yine Suriye uçağı düşürdü DAEŞ, Şam yakınlarında operasyon düzenleyen Suriye savaş uçağını düşürdü.
29.09.2021 Gündem
ABD askerleri Haseke'den geri çekildi
ABD askerleri Haseke'den geri çekildi Suriye ordusunun, ülkedeki Kürt kuvvetlerinin elinde bulunan Haseke bölgesini bombalamaya başlaması üzerine, ABD ordusunun bölgede konuşlanan özel kuvvetler birimleri mevzilerinden geri çekildi. ABD-Rusya yetkilileri arasında telefon trafiği yaşanırken, Pentagon, Esad rejimini saldırıları durdurması konusunda uyardı.
17.06.2021 Dünya
Suriye'nin savaş uçağı düşürüldü, pilotu öldürüldü
Suriye'nin savaş uçağı düşürüldü, pilotu öldürüldü Suriye Hava Kuvvetleri’ne ait bir MiG-21 savaş uçağı, silahlı militanlar tarafından düşürüldü.
12.03.2016 Dünya
Başbakan Davutoğlu: Sınırımızı koruduğumuz için özür dilemeyiz
Başbakan Davutoğlu: Sınırımızı koruduğumuz için özür dilemeyiz Bakü'de konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, "Sınırımızı koruduğumuz için özür dilemeyiz" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Bundan sonra uçan kuşu bile!
Bundan sonra uçan kuşu bile! Rus uçakları hava ihlali yaptı, Türkiye sert çıktı
29.09.2021 Gündem
Büyük krizi saniyeler önledi
Büyük krizi saniyeler önledi Rus uçağının hava sahası ihlalinin detayları...
29.09.2021 Gündem
Suriye uçağından Türk F-16'sına taciz!
Suriye uçağından Türk F-16'sına taciz! TSK'dan yapılan açıklamaya göre Suriye uçağı Türk F-16'sına taciz etti.
29.09.2021 Gündem
İsrail Suriye uçağını vurdu
İsrail Suriye uçağını vurdu İsrail, Golan Tepeleri'nde hava sahasını ihlal ettiğini iddia ettiği Suriye uçağını füze savunma sistemi Patriot'la vurduğunu açıkladı.
23.09.2014 Dünya
Suriye uçağından Türk jetine taciz
Suriye uçağından Türk jetine taciz Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'ye ait SU-24 uçağı tarafından, hava muharebe devriye görevi icra eden F-16 uçağına, beş saniye radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulduğunu açıkladı
29.09.2021 Gündem
ABD'den 'Erdoğan' sorusuna ilginç yanıt
ABD'den 'Erdoğan' sorusuna ilginç yanıt ABD sözcüsünden, 'Erdoğan sadık müttefik mi' sorusuna ilginç bir yanıt geldi.
26.03.2014 Dünya
Moskova’dan Suriye uçağıyla ilgili uyarı!
Moskova’dan Suriye uçağıyla ilgili uyarı! Rusya Dışişleri Bakanlığı, önceki gün sınır ihlali yapan Suriye uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesi ile ilgili açıklamada bulundu.
25.03.2014 Dünya
‘Türbeye müdahale cevabını görür!’
‘Türbeye müdahale cevabını görür!’ Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, IŞİD’in tehdidi konusunda Genelkurmay Başkanlığı ve MİT Müsteşarlığıyla sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi: “Her an her türlü riskle karşı karşıya kalabiliriz...
29.09.2021 Gündem
Düşürülen Suriye uçağına BM'den ilk tepki!
Düşürülen Suriye uçağına BM'den ilk tepki! BM Genel Sekreter Sözcü Yardımcısı Haq, Suriye'ye ait bir savaş uçağının düşürülmesine ilişkin, ani kararların durumu kötüleştirebileceğini söyledi...
24.03.2014 Dünya
'Göz mü yumsaydık?'
'Göz mü yumsaydık?' Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'ndan düşürülen savaş uçağıyla ilgili sert açıklama.
29.09.2021 Gündem
'Kılıçdaroğlu o bilgileri nereden aldı?'
'Kılıçdaroğlu o bilgileri nereden aldı?' Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Twitter'a erişiminin kapatılması ve düşürülen Suriye uçağı ile ilgili soruları yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki İran, Suriye uçağının Türkiye tarafından düşürülmesiyle iki ülke arasında çıkan gerilimden kaygı duyduğunu açıkladı.
24.03.2014 Dünya
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki
Düşürülen uçağa İran'dan ilk tepki İran, Suriye uçağının Türkiye tarafından düşürülmesiyle iki ülke arasında çıkan gerilimden kaygı duyduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Düşürülen uçağın pilotu konuştu!
Düşürülen uçağın pilotu konuştu! Suriye, Türk jetlerince düşürülen uçağıyla ilgili "Türk hükümeti saldırganlığa son vermeli" açıklamasını yaptı. Hayatta olduğu öğrenilen pilot ise uçağın Suriye hava sahasında düşürüldüğünü öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Türkiye’ye girince anında vuruldu!
Türkiye’ye girince anında vuruldu! Türk jetleri Suriye’ye ait bir savaş uçağını vurarak düşürdü...
29.09.2021 Gündem
Düşürülen uçak açıklaması: 'Eğer Erdoğan...'
Düşürülen uçak açıklaması: 'Eğer Erdoğan...' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray'daki mitinginde Suriye'nin düşürülen uçağına değindi. Kılıçdaroğlu, "ülkenin güvenliği söz konusuysa söyleyecek hiçbirşey olmaz ama hırsızdan kahraman olmaz. Kimse kusura bakmasın" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
CHP'den ilk tepki
CHP'den ilk tepki 'Boyundan büyük işlere karışma'
29.09.2021 Gündem
'Bundan sonra tokadımız ağır olacak'
'Bundan sonra tokadımız ağır olacak' Başbakan Erdoğan Kocaeli mitinginde konuştu...
29.09.2021 Gündem
F-16’lar Suriye uçağı için havalandı!
F-16’lar Suriye uçağı için havalandı! Genelkurmay Başkanlığı, sınıra yaklaşan Suriye uçağı ve helikopteri için F-16’ların yönlendirildiği bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.