Süper Magazin

Süper Magazin

Son dakika Süper Magazin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper Magazin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper Magazin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Magazin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper magazin gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 süper magazin haberi bulunmuştur. Tüm süper magazin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Magazin 28. bölüm fragmanı!
Süper Magazin 28. bölüm fragmanı! Programın bu bölümünü “Cennetten Çiçek” şarkısı ile adından söz ettiren Zehra Gülüç sunacak.
18.08.2020 Televizyon
Süper Magazin 26. bölüm fragmanı yayınlandı!
Süper Magazin 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Haftanın en sıcak ve en ses getiren magazin haberlerini bu hafta Öykü Gürman sunuyor.
4.08.2020 Televizyon
Merve Özbey sunacak
Merve Özbey sunacak Her hafta şov dünyasından sevilen bir ismin sunacağı ‘Süper Magazin’ programının bu haftaki konuğu, Merve Özbey olacak.
14.07.2020 Televizyon
Süper Magazin 22. bölüm fragmanı yayında!
Süper Magazin 22. bölüm fragmanı yayında! Programın bu bölümünü sevilen şarkıcı İrem Derici sunuyor.
7.07.2020 Televizyon
'Süper Magazin' salı akşamları Kanal D'de!
'Süper Magazin' salı akşamları Kanal D'de! Kanal D’nin magazin gündeminin nabzını tutan programı "Süper Magazin", 7 Temmuz Salı akşamı ekrana gelmeye başlıyor
5.07.2020 Televizyon
Yalan ihanettir
Yalan ihanettir Ebru Yaşar, Kanal D’de magazin dünyasının nabzını tutan Süper Magazin’in bu haftaki konuk sunucusu oldu.
26.09.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 20 Ekim Cuma 20 Ekim Cuma günü Kanal D ekranları 07:00’da “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayın hayatına başlıyor. Canlı canlı başlayan haber bülteni sayesinde sabahın erken saatlerinde gündem hakkında bilgi sahibi olabilecek ve merak ettiklerinize kolayca cevap bulabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’de başlayan “Arka Sokaklar” dizisi kanalın hareketliliğini sağlayacak. Yepyeni gelişmeler ile gelen yepyeni bir bölüm sizlerle… Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalın.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar 17 Eylül Pazar günü Kanal D yayın akışı, eğlenceli komedi programı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak. Kanal D sabah yayın kuşağı Ankara’nın Dikmeni adlı yerli dizi ile devam edecek. Aşk Adası adlı yabancı sinema ve Magazin D Pazar’dan sonra, Ver Elini Aşk ve Meryem adlı yerli diziler Kanal D ekranlarında olacak. Canlı yayınlanacak Kanal D Haber’den sonra, sevilen dizi Çocuklar Duymasın ve Süper Magazin Kanal D akşam yayın kuşağında yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
İşte Demet Akalın'ın en yakın üç dostu!
İşte Demet Akalın'ın en yakın üç dostu! Dün akşam yayınlanan 'Süper Magazin' programını ünlü şarkıcı Demet Akalın sundu.
1.08.2017 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım'
Seray Kaya beyazlar içinde! 'Bana yaz lazım' 'Bir Küçük Gün Işığı'nda hayat verdiği 'Elif' karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncu Seray Kaya, yazdan kalma pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Göğüs dekoltesi dikkat çeken Seray Kaya'nın beyazlar içinde stiline yorum yağdı.
13.12.2022 Magazin
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak
İbrahim Kalın duyurdu! Türkiye, kritik dörtlü zirveye katılacak Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair önemli ifadeler kullanan Kalın, "Biz İsveç ve Finlandiyalı muhataplarımızla iki toplantı yaptık. Ankara ve Brüksel'de. Dün Cumhurbaşkanımızın NATO Genel Sekreteri ile yaptığı telefon görüşmesiyle binaen biz Sedat Bey'le yarın Brüksel'e gidiyoruz. Bize göre müzakere ettiğimiz konuları bir yere getirdik. Buradan geri adım atmamız mümkün değil. Oradan Madrid'e geçeceğiz. Salı günü NATO Genel Sekreteri'nin ricası üzerine Cumhurbaşkanımızın katılımı üzerine Türkiye, NATO, İsveç ve Finlandiya zirvesi yapılacak. NATO zirvesinden önce bu zirve olacak. Bu zirveye katılmak pozisyonumuzdan geri adım atacağımız anlamına gelmiyor." dedi. İşte tüm detaylar...
26.06.2022 Siyaset
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı!
Bugün TV’de ne var? Bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı! TV'de bugün ne var, bu akşam hangi diziler var? 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı araştırması akşam evde olacaklar tarafından sorgulanıyor. 29 Ocak Cumartesi tarihinde yayınlanacak diziler, programlar arama motorları aracılığıyla aranıyor. Peki, bugün TV'de ne var? İşte 29 Ocak 2022 Kanal D, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1, TV8, Show TV yayın akışı…
29.01.2022 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Sumudica'yı yerden yere vurdular! Köçekler...
Sumudica'yı yerden yere vurdular! Köçekler... Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında karşılaştıkları Beşiktaş maçı öncesinde "Kartal pozu" veren Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'ya taraftarlardan büyük tepki geldi.
7.05.2018 Kayseri Spor
Serenay Sarıkaya’nın elbisesi Dubaili bir şeyhe gitti
Serenay Sarıkaya’nın elbisesi Dubaili bir şeyhe gitti Serenay Sarıkaya’nın Önce Çocuk Sergisi’ne bağışladığı beyaz elbisesini, adının açıklanmasını istemeyen Dubaili bir şeyh satın aldı. Şeyhin, elbiseyi fiyatının çok üstünde bir rakama aldığı öğrenildi
7.05.2018 Magazin
Diriliş'ten bölüm başı 150 bin TL kazanıyor!
Diriliş'ten bölüm başı 150 bin TL kazanıyor! Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Engin Altan Düzyatan'ın reyting rekortmeni diziden bölüm başı 150 TL kazandığı ortaya çıktı.
2.11.2017 Televizyon
Ali Turan'dan eşcinsel iddialarına yanıt!
Ali Turan'dan eşcinsel iddialarına yanıt! Ünlü futbolcu Ali Turan'ın, 2015’te evlendiği eşine, “Kendimi erkek gibi hissetmiyorum” dediği, hakimin, büyük bir aşkla başlayan evliliği bu itiraf nedeniyle bitirdiği iddia edildi. Ancak Süper Lig'de forma giyen deneyimli futbolcu, iddialara sert bir yanıt verdi.
1.11.2017 Konya Spor
beIN Sports'tan şifresiz kanal!
beIN Sports'tan şifresiz kanal! beIN Sports, 4. spor kanalını açıyor.Kanalın isminin BS Haber olacak…Kanalın içeriği ise haber kuşakları, özel haberler, röportajlar ve spor magazin’den oluşacak.
11.08.2017 Spor Magazin
Aleyna'nın zor anları! ATM'den para çekemedi
Aleyna'nın zor anları! ATM'den para çekemedi Magazin gündeminin bir numaralı konularından olan Aleyna Tilki, önceki gün Bebek'te süper minisiyle ATM'den para çekerken görüntülendi.
2.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Süper Magazin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper magazin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.