Süleyman Dilbirliği

Süleyman Dilbirliği

Son dakika Süleyman Dilbirliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Dilbirliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Dilbirliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Dilbirliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman dilbirliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 süleyman dilbirliği haberi bulunmuştur. Tüm süleyman dilbirliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de...
Müslüm'ün ardından Naim de beyazperde'de... 4.5 milyon gişe yapan ve tüm zamanların en çok izlenen 10 Türk filmi arasına giren "Müslüm"den sonra bu kez Türk spor tarihinde büyük iz bırakan halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesi film oluyor...
10.11.2021 Diğer Sporlar
"Kore, Türkan'ı aradı ama bulamadı"
"Kore, Türkan'ı aradı ama bulamadı" İzmit'te yaşayan 86 yaşındaki Kore Gazisi Kamil Başer, Ayla'nın hikayesi gibi kendisinin da çocuğu gibi benimsediği ve Türkan ismini verdiği 3-3,5 yaşlarındaki kız çocuğuyla dönüşte vedalaşamadığını belirterek, "Çok alışmıştık birbirimize. Güney Kore hükümeti Türkan'ı bulmak için çalışma yaptı ama bulamadılar." dedi.
26.07.2018 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ayla'nın kahramanı ile buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ayla'nın kahramanı ile buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore'deki temasları kapsamında, başkent Seul'de Ayla filminin Koreli gerçek kahramanı Eunja Kim ile bir araya geldi.
3.05.2018 Gündem
Ayla ABD’de vizyona giriyor
Ayla ABD’de vizyona giriyor Türkiye’de izlenme rekorları kıran ‘Ayla’ filmi ABD’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Film, Kanada Parlamentosu da dahil 3 farklı yerde yapılacak özel gösterimlerin ardından ABD’de vizyona girecek.
15.03.2018 Magazin
'Ayla' filminin gişesi 5 milyonu geçti!
'Ayla' filminin gişesi 5 milyonu geçti! Kore'ye 1950'de giden ve savaşta küçük bir kıza sahip çıkan Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin fedakarlığını anlatan 'Ayla' filmi, Türkiye'yi ağlattı.
23.12.2017 Kültür Sanat
Gişe şoku
Gişe şoku Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Maide’nin Altın Günü’ ve ‘Öteki Taraf’ üç günde beklenilen gişeyi elde edemedi. Gişenin galibi ise ‘Ayla’ filmi oldu
12.12.2017 Magazin
65 yıllık eşi 12 saat dayanabildi  son yolculuğa birlikte çıktılar
65 yıllık eşi 12 saat dayanabildi son yolculuğa birlikte çıktılar Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 91 yaşındaki Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin ardından 65 yıllık eşi Nimet Dilbirliği de 12 saat sonra hayatını kaybetti. Süleyman Dilbirliği ve eşi Nimet Dilbirliği’nin cenaze töreni aynı anda gerçekleşti
8.12.2017 Yaşam
Bir gün arayla iki acı! Süleyman Dilbirliği'nin eşi de vefat etti
Bir gün arayla iki acı! Süleyman Dilbirliği'nin eşi de vefat etti Hikayesi Ayla filmine konu olan ve dün hayatını kaybeden Kore Gazisi Emekli Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin eşi Nimet Dilbirliği, eşinin acısına dayanamayarak bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
İsmail Hacıoğlu'ndan son veda!
İsmail Hacıoğlu'ndan son veda! Türkiye'nin Oscar adayı filminde Süleyman Dilbirliği karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu sosyal medya hesabından hayatını kaybeden Dilbirliği'ne veda mesajı yayınladı.
8.12.2017 Kültür Sanat
Son dakika! Ayla filminin esin kaynağı Süleyman Dilbirliği hayatını kaybetti
Son dakika! Ayla filminin esin kaynağı Süleyman Dilbirliği hayatını kaybetti "Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Kim'in manevi babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği vefat etti.
29.09.2021 Gündem
Caner Erkin: İnsan gurur duyuyor!
Caner Erkin: İnsan gurur duyuyor! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Oscar adayı 'Ayla' filminin küçük kahramanı Kim Seol ile poz verdi.
24.11.2017 Magazin
Ayla filmine konu olan Süleyman Astsubay yoğun bakımda
Ayla filmine konu olan Süleyman Astsubay yoğun bakımda Milyonları ağlatan Ayla filmine konu olan 91 yaşındaki Kore gazisi Süleyman Dilbirliği'den kötü haber geldi. Kore gazisinin yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
'Ayla' filminin izlenme sayısı 2 milyonu geçti!
'Ayla' filminin izlenme sayısı 2 milyonu geçti! Türkiye'nin Oscar adayı olan ve Kore Savaşı'nda yer alan Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen gerçek hikayeden esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan 'Ayla' filmini 18 günde 2 milyondan fazla kişi izledi.
14.11.2017 Kültür Sanat
Ayla gişede coştu
Ayla gişede coştu Türkiye’nin Oscar adayı ‘Ayla’ gişede tüm rakiplerini geride bırakarak ilk 10 günde 1 milyon izleyici sayısını aştı, iki hafta üst üste gişenin lideri oldu
6.11.2017 Magazin
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi!
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi! Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, Güney Afrika’da düzenlenen 11. Cape Town Uluslararası Film Festivali’nden ödülle döndü.
25.10.2017 Kültür Sanat
Ayla ağlattı
Ayla ağlattı Türkiye’nin Oscar aday adayı olan filmi Ayla’nın galası Maslak Uniq Hall’da yapıldı.
19.10.2017 Magazin
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı!
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı! Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, 90. Oscar Ödülleri kapsamında 'Yabancı Dilde En İyi Film' adayı olan Türk yapımı 'Ayla' filminin özel gösterimi önceki akşam Grand Pera Emek Sineması'nda gerçekleşti.
18.10.2017 Kültür Sanat
Ayla Türkiye’nin Oscar adayı oldu
Ayla Türkiye’nin Oscar adayı oldu Kore Savaşı’na katılan Astsubay Süleyman Dilbirliği ile Koreli kızın hikayesi anlatan “Ayla”, Oscar adayı oldu.
29.09.2017 Arşiv
Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödül töreni
Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödül töreni '7. Bodrum Türk Filmleri Haftası'nda ödüller 22 Eylül Cuma akşamı Bodrum Trafo’da gerçekleşen görkemli bir ödül töreniyle takdim edildi.
24.09.2017 Kültür Sanat
Oscar’ı piyango sandı benden para talep etti
Oscar’ı piyango sandı benden para talep etti Yapımcı Mustafa Uslu, hikayesi ‘Ayla’ filmine konu olan Süleyman Dilbirliği’nin kızı Sebahat Dilbirliği’nin kendisini hedef alan iddialarıyla ilgili konuştu: “Film Oscar’a aday adayı olunca, Süleyman Amca’ya piyango çıktı sanan kızı benden 5 milyon lira istedi”
22.09.2017 Magazin
Türkiye'nin Oscar aday adayı oldu!
Türkiye'nin Oscar aday adayı oldu! 'Ayla' filminin, tek bir sinema salonunda bile gösterime girmeden, 'En İyi Yabancı Dilde Film' dalında Türkiye'nin Oscar aday adayı olması dikkati çekti.
31.08.2017 Kültür Sanat
Astsubay Süleyman ile Koreli Ayla’nın hikâyesi film oldu
Astsubay Süleyman ile Koreli Ayla’nın hikâyesi film oldu 1950’de Kore’de savaşan Türk Astsubay Süleyman’ın ormanda bulup Ayla adını verdiği Koreli kimsesiz küçük kızın hikayesi 67 yıl sonra beyazperdeye aktarıldı...
9.06.2017 Yaşam
Çocuk Ayla, yemek paralarını UNICEF'e bağışladı
Çocuk Ayla, yemek paralarını UNICEF'e bağışladı Ayla filminin 7 yaşındaki Koreli çocuk oyuncusu Kim Seol, biriktirdiği yemek paralarını Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'na (UNICEF) teslim etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Dilbirliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman dilbirliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.