Ayla Filmi

Ayla Filmi

Son dakika Ayla filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayla filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayla filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayla Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayla filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 ayla filmi haberi bulunmuştur. Tüm ayla filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla filminde herkesi ağlatmıştı! Yeni fotoğrafları ortaya çıktı
Ayla filminde herkesi ağlatmıştı! Yeni fotoğrafları ortaya çıktı Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Rezzan Ak, Koreli Ayla başta olmak üzere Koreli yetim çocukları yetiştiren ekipte yer alan Kore Gazisi Eşi İbrahim Ak’ın anılarını paylaştı. Paylaşılan anılarda bir dönem ülkenin gündemine oturan Ayla’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
7.10.2023 Yaşam
Ayla filmi gerçek hikayesi nedir? Ayla filminde kimler savaşıyor? İşte Ayla fimi oyuncuları
Ayla filmi gerçek hikayesi nedir? Ayla filminde kimler savaşıyor? İşte Ayla fimi oyuncuları Ayla filmi gerçek bir hikayeye dayanıyor. Bir döneme damga vurmuş yapımlardan biri olan 2017 yapımı Ayla filminde kimler savaşıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı filmin senaryosu da Yiğit Güralp'e aittir Peki Ayla filminin oyuncuları kimler? Ayla filmi nerede çekildi? İşte detaylar...
21.02.2023 Televizyon
Müslüm’ü oynamak  zor bir görevdi
Müslüm’ü oynamak zor bir görevdi 2013 yılında hayata gözlerini yuman arabesk müziğinin büyük isimi Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı ‘Müslüm’ filminin galası Maslak’taki Uniq Hall’de yapıldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Geçen sene yaptığım Ayla filmi, 7 rekor kırdı.
25.10.2018 Magazin
"Kore, Türkan'ı aradı ama bulamadı"
"Kore, Türkan'ı aradı ama bulamadı" İzmit'te yaşayan 86 yaşındaki Kore Gazisi Kamil Başer, Ayla'nın hikayesi gibi kendisinin da çocuğu gibi benimsediği ve Türkan ismini verdiği 3-3,5 yaşlarındaki kız çocuğuyla dönüşte vedalaşamadığını belirterek, "Çok alışmıştık birbirimize. Güney Kore hükümeti Türkan'ı bulmak için çalışma yaptı ama bulamadılar." dedi.
26.07.2018 Kültür Sanat
Ayla’ya ABD’den 8 ödül!
Ayla’ya ABD’den 8 ödül! ‘Ayla’ filmi, bu yıl 51.’si düzenlenen WorldFest Houston Uluslararası Film Festivali’nde ‘En İyi Yabancı Film’ ödülünü kazandı. Böylece filmin ABD’den aldığı ödül sayısı 8’i buldu
28.05.2018 Magazin
Ayla ABD’de vizyona giriyor
Ayla ABD’de vizyona giriyor Türkiye’de izlenme rekorları kıran ‘Ayla’ filmi ABD’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Film, Kanada Parlamentosu da dahil 3 farklı yerde yapılacak özel gösterimlerin ardından ABD’de vizyona girecek.
15.03.2018 Magazin
Ayla piyangosu!
Ayla piyangosu! 6 milyon kişi tarafından izlenen Ayla filminin yapım şirketi Dijital Sanatlar Yapım Evi, yeni projelerini açıkladı.
26.02.2018 Kültür Sanat
Tüm zamanların  gişe rekoru kırıldı
Tüm zamanların gişe rekoru kırıldı Türk sinema sektöründe, 2017’de hem vizyona giren film hem seyirci hem de gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı. 2017’de sinemaya giden toplam izleyici sayısı, geçen yıla kıyasla, yüzde 22 artarak 71 milyon 188 bin 594’e ulaştı
31.12.2017 Yaşam
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı!
Sinemada tüm zamanların rekoru kırıldı! Türk sinema sektöründe 2017'de, vizyona giren film, yerli ve yabancı film izleyici sayısı ile toplam gişe hasılatında tüm zamanların rekoru kırıldı.
31.12.2017 Kültür Sanat
Bu yıl en çok komedi izledik
Bu yıl en çok komedi izledik Yeni yıla sayılı günler kala 2017’nin ‘en’leri açıklanmaya devam ediyor. Türkiye’de bu yıl en çok izlenen 10 filmden 6’sı yerli komedi. Listenin ilk 4 sırasında da yerli filmler yer alıyor
26.12.2017 Magazin
'Ayla' filminin gişesi 5 milyonu geçti!
'Ayla' filminin gişesi 5 milyonu geçti! Kore'ye 1950'de giden ve savaşta küçük bir kıza sahip çıkan Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin fedakarlığını anlatan 'Ayla' filmi, Türkiye'yi ağlattı.
23.12.2017 Kültür Sanat
Ayla Oscar’a   aday olamadı
Ayla Oscar’a aday olamadı Oscar Ödülleri’nin ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında yarışacak 9 film belli oldu. Ülkemizin Oscar aday adayı olan ‘Ayla’ listeye giremedi
15.12.2017 Magazin
Gişe şoku
Gişe şoku Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Maide’nin Altın Günü’ ve ‘Öteki Taraf’ üç günde beklenilen gişeyi elde edemedi. Gişenin galibi ise ‘Ayla’ filmi oldu
12.12.2017 Magazin
Kore gazisinden 'Ayla'yı ilk ben buldum' iddiası
Kore gazisinden 'Ayla'yı ilk ben buldum' iddiası Kore gazisi Halil Bekki, "Yolda bir kız çocuğu gördük. Tir tir titriyor. Hemen onu alıp battaniyeye sarp birliğe götürdük. Adını getirdiğimiz gün İsmet Yüzbaşı koydu" dedi
11.12.2017 Yaşam
Bir gün arayla iki acı! Süleyman Dilbirliği'nin eşi de vefat etti
Bir gün arayla iki acı! Süleyman Dilbirliği'nin eşi de vefat etti Hikayesi Ayla filmine konu olan ve dün hayatını kaybeden Kore Gazisi Emekli Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin eşi Nimet Dilbirliği, eşinin acısına dayanamayarak bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Ayla filminin esin kaynağı Süleyman Dilbirliği hayatını kaybetti
Son dakika! Ayla filminin esin kaynağı Süleyman Dilbirliği hayatını kaybetti "Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Kim'in manevi babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği vefat etti.
29.09.2021 Gündem
Bakan Albayrak, Ayla ile fotoğraf çekindi
Bakan Albayrak, Ayla ile fotoğraf çekindi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Güney Kore ziyareti sırasında Ayla filminin küçük yıldızı, Koreli oyuncu Seol ile fotoğraf çektirdi.
29.09.2021 Gündem
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi?
Aile Arasında ilk üç gününde ne kadar izlendi? Senaryosunu Gülse Birsel'in yaptığı Aile Arasında, listeye iddialı bir giriş yaptı.
5.12.2017 Kültür Sanat
Gururlu ve mutluyum
Gururlu ve mutluyum Oscar’a doğru adım adım giden Ayla filminde rol alan Duygu Yetiş, “Her hafta sonu gişenin yükselişini izlemek insana gurur veriyor. Teklif geldiğinde Oscar’da kuvvetli bir aday olacağına emindim” diyor.
1.12.2017 Arşiv
Ayla kriz çıkardı
Ayla kriz çıkardı Türkiye’nin Oscar aday aday Ayla’nın yapımcısı Mustafa Uslu, son dakika kararıyla filmi, Frankfurt Türk Film Festivali’nden çekti. Bu karar sonrası seyirciler filmi protesto etti
28.11.2017 Magazin
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi?
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Türkiye'nin Oscar adayı Ayla'nın 2 milyon sınırına dayandığını yazdı.
16.11.2017 Kültür Sanat
Ayla filmi hangi kanalda yayınlanacak?
Ayla filmi hangi kanalda yayınlanacak? Milliyet yazarı Sina Koloğlu, köşesinde duyurdu.
15.11.2017 Kültür Sanat
Ayla filmine konu olan Süleyman Astsubay yoğun bakımda
Ayla filmine konu olan Süleyman Astsubay yoğun bakımda Milyonları ağlatan Ayla filmine konu olan 91 yaşındaki Kore gazisi Süleyman Dilbirliği'den kötü haber geldi. Kore gazisinin yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
'Ayla' filminin izlenme sayısı 2 milyonu geçti!
'Ayla' filminin izlenme sayısı 2 milyonu geçti! Türkiye'nin Oscar adayı olan ve Kore Savaşı'nda yer alan Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin başından geçen gerçek hikayeden esinlenilerek beyaz perdeye aktarılan 'Ayla' filmini 18 günde 2 milyondan fazla kişi izledi.
14.11.2017 Kültür Sanat
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti!
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti! Merakla beklenen filmlerin üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
14.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ayla Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayla filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.