Suada

Suada

Son dakika Suada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suada gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 suada haberi bulunmuştur. Tüm suada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk’ün sevdiği şarkılar bin kadın tarafından söylendi
Atatürk’ün sevdiği şarkılar bin kadın tarafından söylendi Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla bin kadın aynı anda, Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkı ve marşları söyledi. Renkli görüntülere sahne olan konser dron ile görüntülendi.
28.10.2023 Yaşam
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor Giresun’da serbest piyasada fındık fiyatı yeni yılda yükselişinin sürdürmeye devam ediyor. Serbest piyasada 2022 yılını yükselişle kapatan fındık fiyatı 2023 yılında da bu yükselişinin sürdürerek 60 TL’den alıcı buluyor.
3.01.2023 Ekonomi
Ünlü iş adamına şok babalık raporu! Yüzde 99.99 çıktı
Ünlü iş adamına şok babalık raporu! Yüzde 99.99 çıktı İş insanı Ali Ünal’a, Ukraynalı Lyudmyla Chelapko, 16 yaşındaki oğlu Timur Chelapko’nun babası olduğunu öne sürerek 3 yıl önce babalık davası açtı. Chelapko, nafaka ve 2 milyon 500 bin liralık tazminat isterken, Ünal iddaları reddetti. Adli Tıp’ta yapılan DNA incelemesinde yüzde 99.99 Ali Ünal’ın, Timur Chelapko’nun babası olduğu anlaşıldı.
16.11.2021 Yaşam
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar...
Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? İşte Aşkı Memnu'nın finalinde yaşananlar... Efsane dizi Aşkı Memnu tekrar bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bir döneme damga vuran, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Aşkı Memnu oyuncuları ve konusuyla konuşulmaya devam ediyor. Peki, Aşkı Memnu ne zaman, nerede çekildi? Aşkı Memnu oyuncuları kim? Aşkı Memnu'nın final sahnesinde neler oldu? İşte Aşk-ı Memnu'nun hatıralara kazınan bölümleri ve oyuncuları hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Galatasaraylılar yıkıldı! Son hali...
Galatasaraylılar yıkıldı! Son hali... Boğaziçi’nde kaderine terkedilen Galatasaray Adası, tam bir ‘çöp ada’ya dönüşmüş vaziyette. Adayı bu halde gören vatandaşlar, çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını istiyorlar.
7.02.2018 Galatasaray
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması
Abdülhamit'in torunundan Atatürk açıklaması Abdülhamit’in torunları tarafından başlatılan veraset davasıyla ilgili konuşan Orhan Osmanoğlu, ‘Devletimizi zarara sokmayız’ dedi
22.06.2017 Yaşam
"Bu leşe Galatasaray demek..."
"Bu leşe Galatasaray demek..." Sabah gazetesi yazarın Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Galatasaray'ı ve yönetimini eleştirdi. Uluç'un Galatasaray Adası'nı konu alan yazısı şu şekilde :
2.06.2017 Galatasaray
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu...
Fatih Altaylı'dan olay sözler! Beşiktaş'ın 13. şampiyonluğu... Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaylı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile ilgili olarak, "Hak edilmiş bir şampiyonluk" yorumunda bulundu
29.05.2017 Galatasaray
Ayşe sahnede
Ayşe sahnede Türk Telekom Prime’nin yeni yüzü Suada’daki keyifli bir gece ile tanıtıldı.
26.05.2017 Magazin
Galatasaray'a mahkeme şoku!
Galatasaray'a mahkeme şoku! Galatasaray Kulübü'nün 2 ay önce ihraç ettiği Reina ve Suada'nın eski sahibi Memet Koçarslan, mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıkarttı.
26.05.2017 Galatasaray
Nilhan Osmanoğlu: Hak talep etmeyeceğim
Nilhan Osmanoğlu: Hak talep etmeyeceğim Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, yazılı bir açıklama yaparak eleştirilere cevap verdi.
29.09.2021 Gündem
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş
Nihal Osmanoğlu'na kötü haber: Suada dedesinin değilmiş Sultan II. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu'nun hak iddia ettiği Galatasaray Adası'nın (Suada) tapu kayıtlarındaki ilk sahibinin Ermeni Mimarbaşı Serkiz Efendi olduğu ortaya çıktı. Ölümünün ardından el konulan mülkün 1948'de Serkiz Efendi'nin varisleri adına tescil edildiği, onların da Galatasaray Kulübüne sattığı ortaya çıktı.
24.09.2021 Galatasaray
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor
II. Abdülhamit’in torunu Suada’yı istiyor Osmanlı Padişahı Sultan II. Abdülhamit'in beşinci kuşak torunu olan Nilhan Osmanoğlu, canlı yayında Suada'dan hak iddia ettiklerini açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
10 gün önce barmen görmüş
10 gün önce barmen görmüş Yılbaşı gecesi 39 kişinin katledildiği Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan yeni açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Dağınık Göksel
Dağınık Göksel Göksel, önceki gün Kuruçeşme’de makyajsız halde görüntülenince muhabirlere kızdı...
4.10.2016 Magazin
İstanbul'da plaj keyfi
İstanbul'da plaj keyfi Tatilin keyfini İstanbul'da yaşamak isteyenler için güney sahilleri yanı başınıza geliyor. Tatil planlarına eşsiz bir alternatif sunan özel plajlar verdikleri hizmetlerle birbiriyle yarışıyor.
10.06.2016 Arşiv
Kıskanmadım ki!
Kıskanmadım ki! Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Gecce Mekan Oscarları Ödül Töreni önceki akşam Suada’da gerçekleştirildi...
25.05.2016 Magazin
Demet Akalın'ın eşine ünlü diziden teklif geldi!
Demet Akalın'ın eşine ünlü diziden teklif geldi! Demet Akalın, eşi Okan Kurt'a 'Paramparça' dizisinin yapımcısından teklif geldiğini sosyal medya üzerinden açıkladı...
25.05.2016 Magazin
4. Kristal Fare Ödülleri açıklandı!
4. Kristal Fare Ödülleri açıklandı! İnternet sitesi medyafaresi...
17.11.2015 Magazin
4. Kristal Fare Ödülleri sahiplerini buldu
4. Kristal Fare Ödülleri sahiplerini buldu İnternet sitesi medyafaresi.com tarafından halkın oyları ile televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 4. Kristal Fare Ödülleri, Suada Clup Galatasaray Adası’nda gerçekleşen görkemli organizasyonla sahiplerini buldu
16.11.2015 Magazin
Dursun Özbek’e büyük eleştiri
Dursun Özbek’e büyük eleştiri Galatasaray'ın 1996-2001 arasındaki tarihi başarılarında başkan koltuğunda oturan Faruk Süren, sarıkırmızılı kulübün gündemiyle ilgili çarpıcı analizler yaptı:
16.11.2015 Galatasaray
4. Kristal Fare ödülleri 16 Kasım'da sahiplerini bulacak
4. Kristal Fare ödülleri 16 Kasım'da sahiplerini bulacak Merve Özbey, Göknur Onur, Ceren Aksan Mumcu, Buray, Eski Bando şarkılarıyla müthiş bir gece…
28.10.2015 Televizyon
Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın kardeşleri düğüne gelmedi
6.08.2015 Magazin
18 yıllık fobiyi yendi
18 yıllık fobiyi yendi Yavuz Bingöl evlilik fobisini 18 yıl sonra yendi, sevgilisi Öykü Gürman’la nikah masasına oturdu...
5.08.2015 Magazin
Yavuz Bingöl evlendi
Yavuz Bingöl evlendi Ünlü ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ile dünya evine girdi.
5.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Suada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.