Starship

Starship

Son dakika starship haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan starship ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını starship haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Starship

haberleri sayfasında son dakika yaşanan starship gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 starship haberi bulunmuştur. Tüm starship haberleri aşağıda listelenmiştir.
SpaceX Globalstar'ın FM15 uydusunu uzaya fırlattı
SpaceX Globalstar'ın FM15 uydusunu uzaya fırlattı SpaceX, Florida'dan Amerikalı uydu iletişim firması Globalstar'ın FM15 uydusunu taşıyan Falcon 9 roketini başarılı bir şekilde fırlattı.
19.06.2022 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi
SpaceX'ten flaş açıklama! Bugün yapılacaktı, ertelendi ABD merkezli uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) bugün yapmayı planladığı kargo uçuşu uzay aracının motorunda tespit edilen arıza nedeniyle iptal edildi.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek Milyarderlerin uzay yolculuğuyla birlikte gözler hipersonik uçaklara çevrildi. Dakikada 107 kilometre hıza ulaşabilecek araçlar, dünyayı tamamen değiştirecek.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Starbase coin nedir? Elon Musk bu kez Starbase paylaşımı yaptı! Starbase (STAR) Coin yükseldi mi, ne kadar oldu?
Starbase coin nedir? Elon Musk bu kez Starbase paylaşımı yaptı! Starbase (STAR) Coin yükseldi mi, ne kadar oldu? Elon Musk bu kez sosyal medya hesabından Starbase paylaşımı yaptı. Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk'ın Starbase paylaşımı kripto para piyasasını takip edenler tarafından merak araştırılmaya başlandı. Peli, Starbase Coin nedir? Starbase (STAR) coin ne kadar oldu?
18.05.2021 Gündem
SN15 başarılı şekilde yere indi
SN15 başarılı şekilde yere indi ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'in Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay mekiği Starship'in SN15 prototipi test uçuşunda başarılı şekilde yere iniş yaptı.
6.05.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA, astronotları Ay'a indirecek kapsülün inşası için SpaceX'i seçti
NASA, astronotları Ay'a indirecek kapsülün inşası için SpaceX'i seçti SpaceX'in 2,9 milyar dolarlık iniş sistemi, "Artemis" programı kapsamında 2 astronotun Ay'a güvenli inişini sağlayacak.
17.04.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX, Starship mekiğinin neden infilak ettiğini açıkladı
SpaceX, Starship mekiğinin neden infilak ettiğini açıkladı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX, Starship mekiğinin SN11 prototipinin 30 Mart'taki test fırlatışının başarısız olmasının sebebinin iniş ateşlemesi motorundaki yakıt sızıntısı olduğunu bildirdi.
6.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'ın hayaline bir darbe daha: Tarlaya düştü
Elon Musk'ın hayaline bir darbe daha: Tarlaya düştü Elon Musk'ın sahibi olduğu ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'e ait roketin parçası ülkenin kuzeybatısındaki Washington eyaletinde bir tarlaya düştü.
4.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Starship'in 4. deneme uçuşu da başarısız oldu
Starship'in 4. deneme uçuşu da başarısız oldu ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX'in Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay aracı Starship, 4. uçuş denemesinde de başarısız olarak havada infilak etti.
31.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk'a soğuk duş!  SpaceX Starship yine başarısız oldu
Elon Musk'a soğuk duş! SpaceX Starship yine başarısız oldu SpaceX Starship dördüncü testinde de başarısız oldu. Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın uzay ve havacılık şirketi SpaceX geçtiğimiz ay gerçekleştirilen uçuş testindeki başarısızlığının ardından, bir test uçuşu daha gerçekleştirdi. Gökyüzüne fırlatılan SN11 kalkıştan dakikalar sonra yere düştü.
30.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Starship, deneme uçuşu sonrası yerde infilak etti!
Starship, deneme uçuşu sonrası yerde infilak etti! ABD'li uzay ve havacılık şirketi SpaceX Mars'a göndermeyi planladığı yeni nesil uzay aracı Starship'in yüksek irtifa uçuş denemesini gerçekleştirdi, fırlatma platformuna dikey inmeyi başaran araç bir süre bekledikten sonra infilak etti.
4.03.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in test ettiği Starship mekiği ikinci kez iniş sırasında patladı
SpaceX'in test ettiği Starship mekiği ikinci kez iniş sırasında patladı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in Starship mekiğinin SN8 prototipi, ikinci fırlatış testinde de iniş sırasında infilak etti.
3.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk: 'İnsanlık asla Mars'a gitmeyecek'
Elon Musk: 'İnsanlık asla Mars'a gitmeyecek' SpaceX, Starship SN9 roketini Perşembe günü fırlatacaktı ancak iptal edildi. Elon Musk, bunun üzerine ABD Federal Havacılık İdaresi’ne (FAA) ve kurallarına tepki gösterdi. Musk, “İnsanlık bu kurallarla asla Mars’a gidemez” dedi.
31.01.2021 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in test ettiği uzay mekiği iniş sırasında patladı
SpaceX'in test ettiği uzay mekiği iniş sırasında patladı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in "Starship" mekiğinin SN8 prototipi, test sırasında patladı.
10.12.2020 Bilim ve Teknoloji
SpaceX'in dev roketi test sırasında böyle patladı!
SpaceX'in dev roketi test sırasında böyle patladı! ABD'de SpaceX'in Aya ve Marsa koloni kurmak için geliştirdiği devasa roketi Starship, test sırasında büyük bir patlamayla infilak etti. SpaceX’in SN4 isimli roketinde yaşanan patlamanın sebebi hala bilinmezken, patlamanın ardından roketten geriye kül yığını kaldı.O anlar canlı yayına anbean yansıdı.
30.05.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'de yemek servisi için robotlar devreye girdi
ABD'de yemek servisi için robotlar devreye girdi Corona virüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD'de salgın nedeniyle bir çok kişi yemek dağıtan insansız araçlara yönelirken, ülkede robotlu yemek servisi başladı.
14.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Starship'in ilk ateşleme testi yapıldı
Starship'in ilk ateşleme testi yapıldı ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in, personel taşıyıcı "Starship" mekiğinde, SN4 modeli prototipinin ilk ateşleme testi yapıldı.
7.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor İnsanlığın asırlardır düşlerinden biri olan uzay yolculukları, geçen yüzyılın ikinci yarısında gerçeğe dönüştü.
12.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Japon milyarder vazgeçti!
Japon milyarder vazgeçti! Ay'a, Elon Musk'ın SpaceX şirketine ait Starship roketiyle ilk yolculuğu yapacak Japon milyarder Yusaku Maezawa, bu seyahatte kendisine eşlik edecek "hayat arkadaşını" aramaktan vazgeçti.
31.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk: Starship'i 2-3 ay içinde fırlatabiliriz
Elon Musk: Starship'i 2-3 ay içinde fırlatabiliriz SpaceX'in kurucusu Elon Musk, uzay yolculukları için tasarlanan ve gelecekte Mars'a insan taşıyabilecek yeni Starship roketinin 2-3 ay içinde fırlatılabileceğini açıkladı.
31.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk yeni roketi Spacex'i tanıttı: Uzaya yolculuk nasıl yapılır?
Elon Musk yeni roketi Spacex'i tanıttı: Uzaya yolculuk nasıl yapılır? ABD'li roket ve uzay mekiği üreticisi SpaceX'in kurucusu ve Üst Yöneticisi Elon Musk, Ay'a, Mars'a ve farklı gezegenlere insan taşımayı hedefledikleri "Starship" adlı roketin tanıtımını gerçekleştirdi. Ay'a, Mars'a ve farklı gezegenlere insan taşımayı hedefleyen yeni roketle uzaya yolculuk nasıl yapılır?
30.09.2019 Dünya
Drone’lar her yerde
Drone’lar her yerde Şimdiye kadar sadece hobi ve video-fotoğraf çekimi için kullanılan drone’lar tarımdan ulaşıma, savunma sanayinden su altına kadar hayatın her alanında kullanılıyor.
3.03.2018 Arşiv
Robotlar paket servise çıkıyor!
Robotlar paket servise çıkıyor! Havadan insansız araçlarla yapılacak teslimatlara karadan ilerleyen taşıyıcı robotlar rakip çıktı...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google''dan Douglas Adams''a Doodle
Google''dan Douglas Adams''a Doodle Google Douglas Adams için Doodle hazırladı.
11.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Uzaya gidiyor!
Uzaya gidiyor! Ünlü şarkıcı 30 milyon pound ödeyecek
11.10.2012 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Starship ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki starship haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.