Staj Seferbirliği

Staj Seferbirliği

Son dakika Staj Seferbirliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Staj Seferbirliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Staj Seferbirliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Staj Seferbirliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan staj seferbirliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 staj seferbirliği haberi bulunmuştur. Tüm staj seferbirliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında yüz yüze eğitim açıklaması: Kesinlikle düşünmüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında yüz yüze eğitim açıklaması: Kesinlikle düşünmüyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Uzaktan da olsa eğitimin devam ettirilmesi elbette önemlidir ancak bunun yüz yüze eğitim tecrübesinin yerini tutmayacağı açıktır. Her türlü tedbiri aldık, eylül ayı başından itibaren okulları açtık. Şu ana kadar sadece 2 okulumuzda karantina uygulamasına gidilmiştir. Vaka durumlarına göre bazı sınıflar karantinaya alınabilir ama okul, ilçe veya il çapında bir kapanma kesinlikle düşünmüyoruz." dedi.
5.10.2021 Siyaset
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler...
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Başvurular başladı. 81 ilin valiliğine gönderildi. MEB'den 'staj seferberliği' duyurusu geldi. Staj yapmak isteyen gençleri yakından ilgilendiren açıklamada, başvuru koşulları açıklandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte canlı derslerin ne zaman biteceği merak konusu oldu. 18 Haziran 2021 tarihinde karnelerin erişime açılmasıyla birlikte öğrenciler ve veliler okulların kapanacağı tarihe odaklandı. Peki, TRT EBA, EBA ve canlı dersler ne zaman bitecek, ne zaman son? İşte uzaktan eğitim bitiş tarihiyle ilgili detaylar...
26.06.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, süreç başladı
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, süreç başladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Başvurular başladı. Kriterler açıklandı. 81 ilin valiliğine gönderildi. MEB'den 'staj seferberliği' duyurusu geldi. Staj yapmak isteyen gençleri yakından ilgilendiren açıklamada, başvuru koşulları açıklandı. İşte detaylar...
25.06.2021 Eğitim
50 bin öğrenciye staj imkanı! İşverenlerin erişimine açıldı
50 bin öğrenciye staj imkanı! İşverenlerin erişimine açıldı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, kamu ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğiyle yürütülen "2021 Staj Seferbirliği Programı"nda 136 bin öğrencinin yer aldığı stajyer havuzu işverenlerin erişimine açıldı.
28.04.2021 Eğitim
50 bin kişi yararlanacak! Bugün sona eriyor
50 bin kişi yararlanacak! Bugün sona eriyor Gençler için büyük fırsat! 50 binden fazla kişi yararlanacak. Başvuru süreci bugün sona eriyor. Başvurular 81 ilden ve internet aracılığıyla alınıyor. Süreç 22 Şubat'ta başlamıştı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı’nın 'Staj Seferbirliği' programına başvuru süreci bugün sona eriyor. Adaylar, "kariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden başvurularını yapabiliyorlar.Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferbirliği" programıyla 50 bini aşkın öğrenciye staj imkanı sağlanması hedefleniyor. Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, 81 ilde tüm üniversitelerden öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan "Staj Seferbirliği" programında, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak.
22.03.2021 Gündem
Staj Seferbirliği'ne 55 binden fazla öğrenci başvurdu
Staj Seferbirliği'ne 55 binden fazla öğrenci başvurdu Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenen, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin "Senin İçin Seferbiriz" teması altında birleştiği, üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferbirliği" programına şu ana kadar 55 binden fazla kişi başvuru yaptı.
9.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı, öğrencileri "staj onayı"  dolandırıcılığına karşı uyardı
Cumhurbaşkanlığı, öğrencileri "staj onayı" dolandırıcılığına karşı uyardı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrencileri, "Staj Seferbirliği" programına "staj başvurularının ve yerleştirme işlemlerinin onaylanacağı" iddiasıyla dolandırmak isteyenlere karşı uyardı.
22.02.2021 Siyaset
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021…
Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı staj seferbirliği 2021… Staj seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenler işbirliğiyle Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencileri için staj seferbirliği başlatıldı. Başvurular yarın başlıyor. Peki, Staj Seferbirliği başvurusu nasıl yapılır? Staj seferbirliği şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte Staj Seferbirliği başvuru şartları ve tüm detaylar...
21.02.2021 Personel Alımı
Öğrenciler için büyük fırsat! Başvurular yarın başlıyor
Öğrenciler için büyük fırsat! Başvurular yarın başlıyor Öğrencileri çok yakından ilgilendiriyor. Resmen duyuruldu. Tarih belli oldu ve yarın başlıyor. Birçok öğrenci için büyük fırsat oluşturacak. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferbirliği" programıyla 50 bini aşkın öğrenciye staj imkanı sağlanması hedefleniyor. Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, 81 ilde tüm üniversitelerden öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan "Staj Seferbirliği" programında, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak.
21.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Staj Seferbirliği başlattı! 50 bin öğrenciye staj imkanı!
Cumhurbaşkanlığı Staj Seferbirliği başlattı! 50 bin öğrenciye staj imkanı! Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar, bakanlıklara bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenler işbirliğiyle, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencileri için staj seferberliği başlatıldı. Peki, Staj Seferberliği başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İşte Staj Seferberliği başvuru şartları ve tüm detaylar...
19.02.2021 Eğitim
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu
Staj müjdesi! Öğrenciler için büyük fırsat, resmen duyuruldu Staj yapmak isteyen öğrenciler için büyük fırsat! Resmen duyuruldu. Tarih belli oldu. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen "Staj Seferbirliği" programıyla 50 bini aşkın öğrenciye staj imkanı sağlanması hedefleniyor. Coğrafya veya üniversite farkı gözetmeksizin, 81 ilde tüm üniversitelerden öğrencilere fırsat eşitliği sağlayan "Staj Seferbirliği" programında, kamu kurumları ve özel sektör kuruluşları, adayların kişisel bilgilerini görmeden akademik, sosyal ve sportif başarılarından oluşan yetkinlik puanlarını baz alarak, liyakat esaslı ve şeffaf bir yöntemle staj teklifi sunacak.
18.02.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Staj Seferbirliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki staj seferbirliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.