Ssk Bağkur

Ssk Bağkur

Son dakika Ssk bağkur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ssk bağkur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ssk bağkur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Bağkur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk bağkur gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 ssk bağkur haberi bulunmuştur. Tüm ssk bağkur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor...
Emekliler bekliyordu ve belli oldu 3000 TL! Milyonları ilgilendiriyor... SSK, Bağkur ve memur emeklisi milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Yapılan zamlarla en düşük memur emekli aylığı 4 bin 175 liraya en düşük SSK, Bağkur aylığı da 2 bin 500 liraya yükseltildi. Emekli maaşlarını en az 2500 olarak düzenleyen, yasa teklifi komisyonda kabul edildi. Milyonlarca emekliye güzel haber de bankalardan geldi. Bankalar emeklilere ödeyecekleri promosyon ücretlerini açıkladı. Maaş karşılığı emeklilere ödenecek promosyon ücretleri 3000 TL'ye kadar çıktı. İşte, İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, Şekerbank, TEB, Ziraat Bankası, Vakfıbank, Ak Bank, ING, Yapı Kredi, Halkbank promosyon ücretleri...  
8.01.2022 Emekli
Belediye başkanı ve muhtar ne kazanıyor?
Belediye başkanı ve muhtar ne kazanıyor? 31 Mart yerel seçimlerinin geride kalmasının ardından en çok merak edilen konuların başında "Belediye başkanı ne kadar maaş alıyor?" oldu. Belediye başkanları için en düşük maaş 7 bin lira iken en yüksek belediye başkanı maaşı 25 bin lira.
9.04.2019 Ekonomi
Son dakika haber... Maaşlar 246 lira artacak!
Son dakika haber... Maaşlar 246 lira artacak! SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammını uzmanlar yüzde 5-5.5 aralığında tahmin ediyor. Zam yüzde 5.5 çıkarsa maaşlarda 51,45 ile 246,46 lira arasında artış olacak.
8.05.2018 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlar için hizmet sorgulamaları!
SSK ve Bağ-Kur sigortalısı vatandaşlar için hizmet sorgulamaları! SSK sigortalısı ve Bağkur sigortalısı 4A-4B hizmet dökümünü SSK Bağkur sorgulama ile internetten alabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-hizmetleri aracılığıyla internetten yapılabilen SSK Bağkur sorgulama işlemi ile tüm sigortalılık bilgilerine ulaşılabiliyor. SGK’nın online SSK Bağkur sorgulama işlemi internette e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sorgulamanızı gerçekleştirin hizmet dökümü belgesini alın!
SSK Bağ-Kur sorgulamanızı gerçekleştirin hizmet dökümü belgesini alın! SSK Bağ-Kur sorgulaması ile hizmet dökümünüzü alabilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi E-devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama detaylarını haberimizden öğrenmeniz mümkün olacak.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait online sorgulamalar!
SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait online sorgulamalar! SSK ve Bağ-Kur sigortalısına artık internetten SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor. Sigorta mükellefleri kolay ve hızlı bir şekilde SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi her yerden gerçekleştirebiliyor. Özellikle e-Devlet üzerinden güvenli ve pratik şekilde SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
2016 SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri!
2016 SSK Bağ-Kur prim borcu sorgulama işlemleri! SSK ve Bağ-Kur hizmetlerine ait sorgulamalar online olarak kullanılabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri E-devlet sistemi üzerinden kullanılabilmektedir. Siz de SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerinin E-devlet üzerinden yapılabilmesi için giriş şifresine sahip olmanız gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağkur mükellefleri internetten SSK Bağkur sorgulama işlemini yapabiliyor!
SSK ve Bağkur mükellefleri internetten SSK Bağkur sorgulama işlemini yapabiliyor! SSK ve Bağkur mükellefleri internetten SSK Bağkur sorgulama işlemini yapabiliyor. İnternette SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemi ile internette SSK ve Bağkur sigorta dökümü alınabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları!
SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları! SSK ve Bağkur sigortalısı güncel sigorta hizmet bilgilerini SSK Bağkur sorgulama uygulamasından alabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemi internette e-Devlet portalından yapılabiliyor. E-Devlet SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet kimlik doğrulaması ile günün her saatinde yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK hizmeti ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları!
E-SGK hizmeti ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK hizmetleri ile birlikte SSK ve Bağkur’lu SSK Bağkur sorgulama işlemini internetten yapabiliyor. İnternette SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet portalındaki hizmet ekranları aracılığıyla yapılabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemini günün her saatinde internet olan her yerde yapabilmek mümkündür.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı kişilere ait hizmet sorgulamaları!
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı kişilere ait hizmet sorgulamaları! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK portalı hizmetleri ile internette SSK Bağkur sorgulama yapılmaya başlandı. SGK tarafından online SSK Bağkur sorgulama hizmeti işlem şansı, SSK ve Bağkur sigortalısına önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. İnternette yer alan online SSK Bağkur sorgulama işlemi SSK ve Bağkur sigortalısınca daha çok tercih ediliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sorgulama detayları!
SSK Bağ-Kur sorgulama detayları! Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan SSK ve Bağkur sigortalısına online SSK Bağkur sorgulama kolaylığı geldi. SSK ve Bağkur sigorta mükellefleri elektronik ortamda sigorta dökümlerini online SSK Bağkur sorgulama ile alabiliyor. SSK Bağkur sorgulama hem mükelleflere işlem kolaylığı sağlıyor hem de SGK iş yükünü hafifletiyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sorgulama işleminin detayları!
SSK Bağ-Kur sorgulama işleminin detayları! SGK dijital hizmetleri ile birlikte internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Hem SSK hem de Bağkur sigorta hizmet dökümleri artık internette SSK Bağkur sorgulama ile öğrenilebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK ve Bağkur sigortası mükelleflerine sunmuş olduğu SSK Bağkur sorgulama hizmeti internet erişiminin olduğu her yerden kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur hizmet dökümü nasıl sorgulanır?
SSK Bağ-Kur hizmet dökümü nasıl sorgulanır? SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri ile aldığınız hizmetin tüm detaylarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri ile siz de herhangi bir kurumu ziyaret etmeden kolaylıkla sorularınıza cevap bulabilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama detaylarını yazımızdan öğrenmeniz mümkün olacaktır.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sigorta gün sayısı nasıl sorgulanır?
SSK Bağ-Kur sigorta gün sayısı nasıl sorgulanır? SSK Bağ-Kur kapsamında yer alan vatandaşlar gün sayılarını internet üzerinden sorgulayabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi sayesinde herhangi bir kurumu ziyaret etmeden sorularımıza yanıt bulabiliyoruz. Ayrıca SSK Bağ-Kur sorgulama ile kurumlara ait hizmet dökümlerine de erişim sağlayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) kurumlarına ait prim borcu sorgulaması nasıl yapılır?
SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) kurumlarına ait prim borcu sorgulaması nasıl yapılır? SSK ve Bağ-Kur prim borcu sorgulamaları internet üzerinden kolayca yapılabilir. SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri sadece prim borcuyla sınır kalmayıp, prim gün sayısı, emekli olma yaşı gibi bir çok artı uygulamalar da mevcuttur. SSK Bağ-Kur sorgulamalarına ilişkin detaylı bilgiyi haberimizden edinebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TC kimlik no ile SSK BAĞKUR sorgulama nasıl yapılıyor?
TC kimlik no ile SSK BAĞKUR sorgulama nasıl yapılıyor? TC kimlik numaranızla SSK BAĞKUR sorgulamanızı yapabiliyorsunuz. SSK BAĞKUR sorgulamanızı E-Devlet üzerinden yapabilirsiniz. SSK BAĞKUR sorgulamanın ayrıntıları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor!
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor! SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi vatandaşların işini kolaylaştırmıştır. SKK Bağ-Kur sorgulama kolaylıkla yapılabilen işlemlerdir. SSK ve Bağ-Kur sorgulama ile ilgili merak ettiğiniz daha bir çok ayrıntı yazımızda mevcuttur.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi ile SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SSK ve Bağ-Kur SGK tarafından vatandaşların güvence altına alınarak emekli olabilmelerini sağlayan hizmetlerinden ikisidir. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri online olarak yapılabilmektedir. SSK Bağ-Kur sorgulama yapabilmek için bir kaç koşulu yerine getirmeniz gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Tarih 5 yıl öne çekilecek, EYT'yi kaçıranlar yararlanacak Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
25.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaş farkını cebine koydu bir ödeme daha geliyor! Şubat ayında SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı 3'ü 1 arada maaş hesaba geçiyor!
Emekli maaş farkını cebine koydu bir ödeme daha geliyor! Şubat ayında SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı 3'ü 1 arada maaş hesaba geçiyor! Şubat ayı emekliler için adeta maaş yağmuru olacak. Yeni yılda zamlı maaşlarını alan emekliler ek ödemelerini de almaya hazırlanıyor. İki farklı ödemeyi hesaplarında görecek emekliler için bir ödeme imkanı daha geldi. Maaş farklarını ceplerine koyan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri bir ödeme imkanı daha alıyor. İşte son bilgiler...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı
EYT'yi kaçırana kademeli emeklilik müjdesi! Sistem tamamen değişiyor: Memur ve çalışmayan ev kadınları için dikkat çeken ayrıntı Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. EYT'yi kaçıranlar için kademeli emeklilik imkanı da bulunuyor. Düzenlemede ayrıca memur ayrıntısı da dikkat çekiyor. İşte ev hanımlarına emeklilik imkanı sağlayacak düzenleme ile ilgili tüm ayrıntılar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak
Erken emeklilik müjdesi! Yaş ve prim sistemi tamamen değişiyor, her ay 2.133 TL devlet desteği sağlanacak Çalışan, çalışmayan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Emeklilik sistemi değişiyor. EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak.
2.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilik sistemi değişiyor! Binlerce kişiye emeklilik imkanı doğacak, prim ve yaş ayrıntısı ortaya çıktı
Emeklilik sistemi değişiyor! Binlerce kişiye emeklilik imkanı doğacak, prim ve yaş ayrıntısı ortaya çıktı Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Ev hanımlarına emeklilik yolu açılıyor. Düzenlemede detaylar netleşmeye başladı. Emeklilikte prim desteğinden gün sayısına kadar pek çok avantaj sağlanacak. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz emeklilikte prim ve yaş detayını açıkladı. İşte ayrıntılar...
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilik yolu açılıyor! EYT kapsamına girmeyenler dikkat, yeni emeklilik düzenlemesi geliyor, sistem tamamen değişiyor
Emeklilik yolu açılıyor! EYT kapsamına girmeyenler dikkat, yeni emeklilik düzenlemesi geliyor, sistem tamamen değişiyor Yüz binlerce kişi EYT düzenlemesi ile emekli oldu. Düzenlemenin ardından EYT'yi kaçıranlar kademeli emeklilik beklerken Bağ-Kur'lular prim günlerinin SSK çalışanlarıyla eşitlenmesini istiyordu. Ev kadınları ise emekli olup olamayacaklarını merak ediyordu. Emeklilik sistemi değişiyor. Emeklilikte reform yapılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından duyuruldu. Düzenleme SSK, Bağ-Kur prim eşitleme ve ev kadınlarına emeklilik sistemini de içeriyor. TBMM'ye gelecek torba yasa ile milyonlarca vatandaş erken emeklilik imkanına kavuşacak. İşte detaylar...
30.01.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Bağkur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk bağkur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.