Sözleşmesini Feshetti

Sözleşmesini Feshetti

Son dakika sözleşmesini feshetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmesini feshetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmesini feshetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmesini Feshetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmesini feshetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 sözleşmesini feshetti haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmesini feshetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshetti
Trabzonspor Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshetti Oyuncusu hakkında 'Fiziksel olarak yetersiz' raporu sunan Nenad Bjelica'yla bir araya gelen Dorukhan Toköz Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini söyledi. Bu gelişmenin ardından harekete geçen yönetim tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshetti.
17.07.2023 Trabzonspor
Ali Koç 6 milyon euro'ya transfer edilen forvetin sözleşmesini feshetti!
Ali Koç 6 milyon euro'ya transfer edilen forvetin sözleşmesini feshetti! İsmail Kartal'ın rapor doğrultusunda çalışmalarına başlayan ve bazı futbolcularla yollarını ayırmak için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçe yönetimi 30 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini feshetmek için anlaşmaya vardı. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan transfer gelişmeleri...
2.07.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti: 2 aylık alacağını ödeyelim gitsin
Dursun Özbek yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetti: 2 aylık alacağını ödeyelim gitsin Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da İcardi'nin saçlarını sarıya boyatmasının yanı sıra Okan Buruk'un Dubois'ya hazır ol emri vermesi Sarı Kırmızılı cephede dikkat çekti. Bu sezon derbi kaybetmeyen Okan Buruk'un öğrencileriyle yakından ilgilendiği belirtilirken, ünlü yorumcu Serkan Akcan ve Ali Naci Küçük'ün 'İcardi, Kerem Aktürkoğlu, Gomis' gibi oyunculara ayrı parantez açması camiada ilgi uyandırdı.
27.04.2023 Galatasaray
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı
Sadece Süper Lig'de değil Premier Lig'de de oluyor! Chelsea Başkanı soyunma odasını bastı Geçtiğimiz hafta Brighton'a evinde 2-1 kaybeden Chelsea'de kulüp başkanı Todd Boehly'in soyunma odasına inerek oyuncularına tepki gösterdiği ortaya çıktı.
18.04.2023 İngiltere
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye...
Aykut Kocaman 10'un için yanıp tutuşuyordu! Dün sözleşmesini feshetti bugün Fenerbahçe'ye... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve takıma iyi bir 10 numara takviyesi yapmak isteyen Ali Koç aradığı yıldız futbolcuyu buldu. 2021'de Başakşehir'in başındayken Aykut Kocaman'ın çok istediği süper star için girişimlere başlayan Fenerbahçe 31 yaşındaki orta sahayla masaya otururken, milli futbolcunun dün kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesi Başkan Koç'un iştahını kabartmaya yetti.
14.04.2023 Fenerbahçe
Yunanistan'dan Beşiktaş'a güzel haber geldi
Yunanistan'dan Beşiktaş'a güzel haber geldi Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen James Rodriguez, Olympiakos'la olan sözleşmesini feshetti.
13.04.2023 Beşiktaş
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Şenol Güneş'le anlaşamıyor iddiası! Beşiktaş'ta bir ayrılık daha
Şenol Güneş'le anlaşamıyor iddiası! Beşiktaş'ta bir ayrılık daha Lions de l'Atlas'ta yer alan habere göre, Şenol Güneş'le anlaşamadığı iddia edilen Romain Saiss Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir takım ile görüşmelere başladı.
20.02.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Josef de Souza'nın sözleşmesini resmen feshetti
Beşiktaş Josef de Souza'nın sözleşmesini resmen feshetti Siyah-beyazlı kulüp, karşılıklı anlaşarak Brezilyalı orta saha oyuncusunun sözleşmesini feshetti.
17.02.2023 Beşiktaş
Çalışan yüz binleri ilgilendiren karar! Ayrımcılık tazminatı ödeniyor
Çalışan yüz binleri ilgilendiren karar! Ayrımcılık tazminatı ödeniyor Bir dokuma fabrikasında çalışan kadın işçi, işyerinde kendisiyle aynı işi yapan erkek işçilerden cinsiyet ayrımı nedeniyle daha az ücret aldığı gerekçesi ile istifa etti. Olayın yargıya taşınması sonrası kritik bir karara imza atan Yargıtay, kadın işçiye, aynı işi yapan erkek işçilerden daha az ücret ödenmesinin kanuna aykırı olduğuna hükmetti. Konuyu değerlendiren Avukat Ali Oktay Coşgun, böyle bir durumda iş akdinin haklı nedene dayalı olarak feshedilebileceğine ve davacının kıdem tazminatı isteğinin kabul edilmesi gerektiğini belirtti.
14.12.2022 Çalışma Hayatı
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti
Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti İngiliz ekibi Manchester United, Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Piers Morgan'a verdiği röportajda Manu'yu zehir zemberek sözlerle eleştirmişti.
22.11.2022 Şampiy10
Beşiktaş'ta bomba ayrılık, sözleşmesini feshedip gitti! FIFA tehlikesi
Beşiktaş'ta bomba ayrılık, sözleşmesini feshedip gitti! FIFA tehlikesi Beşiktaş’ta yaşanan gelişmeler şaşırtıyor. Bir oyuncu daha sözleşmesi sona ermeden kulüple yollarını ayırdı. Yıldız oyuncunun FIFA’ya gidebileceği ve hukuksal süreç başlatabileceği ifade edildi.
18.11.2022 Beşiktaş
WhatsApp grupları ortaya çıktı! "Gheorghe Hagi" detayı...
WhatsApp grupları ortaya çıktı! "Gheorghe Hagi" detayı... Galatasaray'da yapılan 13 transferin ardından yönetimin hedefinin yeniden Avrupa Şampiyonluğu olması camiada büyük dikkat çekti.
11.09.2022 Galatasaray
Fazla mesai kararı! Çalışan milyonlarca kişiyi kapsıyor, bu pozisyondakilere ödeme yapılmayacak...
Fazla mesai kararı! Çalışan milyonlarca kişiyi kapsıyor, bu pozisyondakilere ödeme yapılmayacak... Fazla mesai ile ilgili flaş karar! Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor. Bankada şube müdürü olarak çalışan yönetici, fazla mesai ücretini alamaması ve prim ödemelerinin yapılmamasını gerekçe göstererek iş sözleşmesini feshetti. Yargıtay konuya ilişkin emsal bir karara imza attı. Müdür ya da üst seviyede yönetici olan çalışanlara fazla mesai ücreti ödenmeyeceğine hükmedildi. Aynı zamanda Yüksek Mahkeme; en üst düzey yönetici sıfatıyla çalışan ve çalışma düzenini belirleyecek konumda olan yöneticinin fazla mesai ücretine hak kazanamayacağına dikkat çekti. İşte çalışanları kapsayan Yargıtay kararının detayları...
31.08.2022 Çalışan Hakları
Albayrak'ın takımda kalan tek transferiydi! Erden Timur onun da hesabın kesti sözleşmesini feshetti
Albayrak'ın takımda kalan tek transferiydi! Erden Timur onun da hesabın kesti sözleşmesini feshetti Dün Lucas Torreira transferi iddiasıyla taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve Uruguaylı yıldız için artık son aşamaya gelen Galatasaray'da 12 futbolcunun hesabı kesildi. Sportif AŞ sorumlusu Erden Timur'un, Abdurrahim Albayrak döneminde kadroya katılan oyuncunun sözleşmesini feshettiği ortaya çıkarken, Sarı Kırmızılı kulüpte diğer 11 oyuncunun kendisine yeni bir kulüp baktığı bildirildi.
2.08.2022 Galatasaray
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı!
Galatasaray 'Yerli kalitesi' dedi Muslera'ya talip çıktı! Yerli futbolcu kalitesi konusunda sıkıntıları yaşayan ve buna göre kadro mühendisliği yaşayan Galatasaray'da Muslera'ya talip çıkması sarı kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.
26.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Torrent'in sözleşmesini feshetti
Galatasaray Torrent'in sözleşmesini feshetti Galatasaray 'da Dursun Özbek'in Başkan seçilmesinin ardından beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı-Kırmızılı kulüp, teknik direktör Domènec Torrent'in sözleşmesi feshedildiğini açıkladı.
21.06.2022 Süper Lig
Kıdem ve ihbar tazminatı kararı! Milyonlarca çalışan için geçerli, bunu yapan işverene kötü haber...
Kıdem ve ihbar tazminatı kararı! Milyonlarca çalışan için geçerli, bunu yapan işverene kötü haber... Son dakika kıdem ve ihbar tazminatı kararı geldi. Milyonlarca çalışanı ve işvereni çok yakından ilgilendiriyor. İşveren feshi sayıldı. 5 yıldır bir şirkette çalışan kişi, kız kardeşinin doğumu sebebiyle birkaç saat iş yerinden izin istedi. Ancak işveren izin vermedi. Buna rağmen gitmekte ısrar eden çalışana işveren 'Bir daha iş yerine gelme' diyerek sözleşmesini feshetti. Çalışan tazminatlarını alamayınca iş mahkemesine başvurdu. İş mahkemesi, davanın kısmen kabulüne karar verince davalı şirket temyize gitti; devreye Yargıtay girdi. Yargıtay kararı sonucu çalışana güzel, işverene kötü haber geldi. Emsal nitelikte bir karara imza atıldı. İşte milyonlarca çalışan için geçerli olacak kıdem ve ihbar tazminatı kararının detayları...
TIR şoförleri ile ilgili flaş karar! Kıdem tazminatı, ücret ödemeleri...
TIR şoförleri ile ilgili flaş karar! Kıdem tazminatı, ücret ödemeleri... Yargıtay'dan emsal karar! Binlerce uluslararası TIR şoförünü yakından ilgilendiriyor. Sefer primi ücretlerinin nasıl hesaplanacağına ilişkin önemli bir karara imza atıldı, kriterler belirlendi. Ücretlerinin ödenmediği gerekçesiyle dava açan TIR şoförü, iş akdini haklı sebeplerle feshettiğini öne sürerek kıdem tazminatı talebinde bulundu. Mahkeme davanın kabulüne karar verdi, davalı kararı temyiz edince devreye Yargıtay girdi. İşte TIR şoförlerini ilgilendiren 'sefer primi' kararı...
9.05.2022 Ekonomi
FIFA ve UEFA'dan Rus kulüplerine kötü haber! Men edildiler
FIFA ve UEFA'dan Rus kulüplerine kötü haber! Men edildiler FIFA ve UEFA, Rusya Milli Takımı'nın ve Rus kulüplerinin ikinci bir açıklamaya kadar tüm organizasyonlardan men edildiğini açıkladı.
28.02.2022 Şampiyonlar Ligi
İstifadan önce başka işe girmek... Milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal karar!
İstifadan önce başka işe girmek... Milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal karar! Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiriyor! İstifa ile ilgili Yargıtay'dan emsal bir karara imza atıldı. İstifa öncesi başka bir işe kabul edilmek haklı fesih mi? Maaşı eksik yatan ve kalan kısmı elden verilen işçi, sigorta priminin aldığı maaşın altından yatmasının haksızlık olduğunu öne sürerek istifa edip dava açtı. Ancak iş yerinde çalışmakta iken başka bir işe başvurduktan sonra kabul edilince iş sözleşmesini feshetti. Yüksek Mahkeme, fesih için haklı sebepleri bulunan bir işçinin, fesih tarihinden sonraki işsizlik sürecini ve geçim koşullarını nazara alarak, fesihten önce başka bir işe başvurmuş olması ve bu başvurusunun kabul edilmesi feshin kötü niyetli olduğu sonucunu doğurmayacağına dikkat çekti.
19.02.2022 Çalışan Hakları
Beklenen oldu! Yıldız futbolcunun sözleşmesi resmen feshedildi
Beklenen oldu! Yıldız futbolcunun sözleşmesi resmen feshedildi Galatasaray, yaşadığı ağır sakatlık ve yabancı kontenjanında yer açma sebebiyle Mbaye Diagne'nin sözleşmesini feshetti.
7.02.2022 Galatasaray
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı
Önce 1,5 yıllığına kiralandı sonra kanser olduğu ortaya çıktı Giresunspor'un renklerine bağladığı Jean Pyerre'in testis kanseri olması Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Yeşil beyazlı kulüp tecrübeli futbolcunun sözleşmesini feshetti.
4.02.2022 Giresun Spor
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! 6 aylığına geliyor
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! 6 aylığına geliyor Fernando Muslera'nın boşluğunu doldurabilecek geçici bir kaleci arayan Galatasaray Giedrius Arlauskis ile görüşüyor.
16.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmesini Feshetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmesini feshetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.