Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmelilere kadro düzenlemesi Meclis'e geliyor
Sözleşmelilere kadro düzenlemesi Meclis'e geliyor AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Sözleşmelilere kadro düzenlemesi teklifini bugün öğleden sonra TBMM'ye sunacağız" dedi.
11.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeli memura ve işçiye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenleme ne zaman Meclis’e gelecek?
Sözleşmeli memura ve işçiye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenleme ne zaman Meclis’e gelecek? Kamuda çalışan yüz binlerce sözleşmeli personeli ilgilendiriyor! Yıllardır kadrolu çalışanlarla aynı işi yapan sözleşmeli personeli statüsü ile ilgili çalışam hükümetin masasında yer alıyor. Düzenlemede sona yaklaşılırken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin düzenleme ile ilgili Memur-Sen ile bir araya gelmişti. Bakan Bilgin’in tek tip sözleşme yapılacağını ve sözleşmelilere kadro tahsis ederek kamu görevlilerinin tüm haklarından yararlandıracaklarını belirtmişti. Gözler düzenleme ile ilgili detaylara çevrilirken, sözleşmeli memura ve işçiye kadro konusunun ne zaman Meclis gündemine geleceği de merak ediliyor. Peki, Sözleşmeli memura ve işçiye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeli kamu çalışanlarıyla ilgili düzenleme ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmelilere kadro süreci nasıl olacak? İşte sözleşmelilere kadro düzenlemesinin detayları…
17.10.2022 Çalışan Hakları
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi!
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi! Sözleşmelilere, geçici işçilere, taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro geliyor! Müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu verdi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Akbaşoğlu, kadro çalışmasının Meclis’e geleceğini duyurdu ve mağduriyetin giderileceğinin müjdesini verdi. Peki, Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar…
12.09.2022 Çalışan Hakları