20 bin sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak?
20 bin sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. 20 bin öğretmen mülakatları tamamlandı, şimdi gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na “mülakat sonuçları açıklandı" duyurusuna çevrildi. Öğretmen alımı sözlü sınav sonuçları meb.gov.tr'den ilan edilecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından verilen tarih…
25.06.2021 Eğitim
MEB sonuçları açıkladı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama...
MEB sonuçları açıkladı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama... Binlerce öğretmen adayının sabırsızlıkla beklediği sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav (mülakat) sonuçları nihayet açıklandı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları bugün MEB tarafından ilan edildi. 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için MEB adayları mülakata sokmuş, 31 Aralık'ta sona eren mülakatlardan sonra sonuçlar beklenmeye başlanmıştı. Adaylar saat 15:00 itibariyle MEB'in internet sitesi üzerinden sonuçları sorgulayabiliyor.
15.01.2019 Personel Alımı
Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakatları 10-31 Aralık 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Mülakata katılan adaylar, sonuçlar için sabırsızlanıyor. Peki MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımının sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
2.01.2019 Gündem