Soyunma Odası

Soyunma Odası

Son dakika soyunma odası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyunma odası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyunma odası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyunma Odası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyunma odası gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 soyunma odası haberi bulunmuştur. Tüm soyunma odası haberleri aşağıda listelenmiştir.
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik?
11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın? Galatasaray ile Fenerbahçe maçının oynanacağı 11 Nisan Stadyumu hangi şehirde, kimin, kaç kişilik? Galatasaray ile Fenerbahçe maçı 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Peki, 11 Nisan Stadyumu nerede, hangi takımın?
6.04.2024 Yaşam
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti
Tahkim Kurulu'ndan Caner Erkin kararı! Cezası değişti Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada onaylanan cezalar ve indirimler belli oldu. Kararda dikkat çeken ise Caner Erkin'in cezası oldu.
22.03.2024 Fenerbahçe
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi
Dzeko, Tadic, Batshuayi felaketi önlemiş! Yıldız isim bayılınca ortaya çıktı, Ali Koç anında devreye girdi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trabzon’da maç sonrası başlayan olayların soyunma odası koridorlarında devam ettiği öğrenildi. Buradaki arbede sırasında kafasını duvara çarpan yıldız futbolcunun kısa süreli baygınlık geçirdiği, Livakovic’in ise yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşadığı kaydedildi. İşte tüm detaylar...
20.03.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Trabzon'da yaşananları anlattı! 'Gücüme gidiyor' deyip itiraf etti: Hoca mı bu?
İsmail Kartal, Trabzon'da yaşananları anlattı! 'Gücüme gidiyor' deyip itiraf etti: Hoca mı bu? Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzon’da yaşananları tüm detaylarıyla Hürriyet’e anlattı. 'Asıl olaylar soyunma odası koridorlarında oldu' diyen Kartal acı gerçeği itiraf etti. İşte detaylar...
19.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında ihmaller zinciri! Dehşetin perde arkası ortaya çıktı Trabzonspor - Fenerbahçe maçı oynanırken başlayan, bitiminde zirveye çıkan olaylar adeta göz göre göre geldi. Bunun yanında taraftarın sahaya girmesinin ardından güvenlik nedeniyle üç saat statta bekletilen Fenerbahçe kafilesi önce dikkat çekilen bir öneride bulunulduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal ise soyunma odası koridorlarından yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu Dev derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise maç içerisindeki pozisyonlar ve maç öncesi soyunma odası koridorlarında yaşananlar damga vurdu. Karşılaşma öncesi iki takım arasında yaşanan kavganın nedeni ve sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk ile ilgili gerçekler de ortaya çıktı..
25.12.2023 Galatasaray
Bafetimbi Gomis'in yeni takımı şaşırttı! Resmen açıkladılar
Bafetimbi Gomis'in yeni takımı şaşırttı! Resmen açıkladılar Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da tamamlayan Bafetimbi Gomis, Kawasaki Frontale ile sözleşme imzaladı.
8.08.2023 Galatasaray
Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü!
Litvanya basının derdi 2-2 değil soyunma odasındaki bu görüntü! 2-2 biten Zalgiris - Galatasaray maçını değerlendiren Litvanya basınının soyunma odası ifadeleri oldukça dikkat çekti.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Maçın adamı konuştu: Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı
Maçın adamı konuştu: Galatasaray'a karşı kazanmak her zaman farklı Galatasaray maçının adamı olan Gedson Fernandes 3-1'lik maçın ardından "Büyük maç kazanmak daha çok mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Beşiktaş
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı...
Yenilgi sonrası Novara'da kriz çıktı! Ebrar Karakurt hakkında şok kavga iddiası: Başkanı Gianvittorio Leonardi ile soyunma odasında kapıştı... Milli voleybolcu Ebrar Karakurt için İtalya'dan şok iddia geldi. Igor Gorgonzola Novara forması giyen Ebrar'ın, kulüp başkanı Gianvittorio Leonardi ile Imoco maçının ardından soyunma odasında tartıştığı öne sürüldü.
27.04.2023 Voleybol
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...'
Arjantin'e iki tane attı Burnley hemen açıklama yaptı! 'Sözleşmesinde geri çağırma maddesi...' Dünya Kupası'nda Arjantin'e attığı 2 golle yıldızlaşan Wout Weghorst hakkında açıklamalarda bulunan Vincent Kompany "Sözleşmede onu geri çağırma maddemiz olduğu yönünde bana herhangi bir şey söylenmedi" ifadelerini kullandı.
15.12.2022 Beşiktaş
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı...
Göztepe-Altay derbisi yarıda kaldı! Taraftar futbolcuya saldırdı... Spor Toto 1. Lig’de Göztepe ile Altay arasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan İzmir derbisinde şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 19. dakikasında yaşanan gerginlik sonrası sahaya ambulans girmesini fırsat bilen bir taraftar, saha ortasında futbolcuya korner bayrağı ile saldırdı.
27.11.2022 TFF 1.Lig
Dünya Kupası'nın en büyük sürprizini yapmıştı! 'Temizlik şirketinden' geldi Messi'yi rezil etti
Dünya Kupası'nın en büyük sürprizini yapmıştı! 'Temizlik şirketinden' geldi Messi'yi rezil etti Katar 2022 Dünya Kupası C Grubu'nda Arjantin ile karşılaşan ve dünyanın en güçlü takımlarından biri olan rakibini 2-1 yenen Suudi Arabistan'da tarihi günler yaşanırken, tecrübeli teknik direktör Herve Renard'ın yaşam hikayesi ise futbolseverleri oldukça şaşırttı. İşte Fransız çalıştırıcının Arjantin - Suudi Arabistan karşılaşmasındaki soyunma odası sözleri ve o 'Temizlik Şirketi' detayı...
25.11.2022 Futbol
Enner Valencia'nın cezası açıklandı
Enner Valencia'nın cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia'ya 1 resmi müsabakadan men cezası ile 8 bin 700 TL, ayrıca Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2'nci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 87 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor'a 56 bin TL, Galatasaray'a 40 bin TL, Beşiktaş'a 250 bin TL, Kayserispor'a 400 bin TL, Konyaspor'a 456 bin TL para cezası verdi.
1.09.2022 Süper Lig
Fenerbahçe'de Dinamo Kiev yenilgisi sonrası Jorge Jesus soyunma odasında oyuncularına flaş sözler!
Fenerbahçe'de Dinamo Kiev yenilgisi sonrası Jorge Jesus soyunma odasında oyuncularına flaş sözler! Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında Kadıköy'de Dinamo Kiev'e 2-1 mağlup oldu ve Devler Ligi dışında kaldı. Jorge Jesus maç sonrasında büyük üzüntü yaşayan oyuncularını soyunma odasında teselli etti.
28.07.2022 Fenerbahçe
Serdar Saatcı'de flaş gelişme! Kadro dışı kalmıştı herkes 'af' beklerken genç yetenek...
Serdar Saatcı'de flaş gelişme! Kadro dışı kalmıştı herkes 'af' beklerken genç yetenek... Viktoria Plzen maçında 72.dakikada oyuna girip 83'te alınmasına tepki gösteren ve soyunma odası kapılarını tekmeleyen Serdar Saatcı'de flaş bir gelişme yaşandı. Valerien Ismael tarafından kadro dışı bırakılan genç yeteneğin transfer olacağı ortaya çıkarken, Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna katan yönetimin Serdar için 1 milyon euro'luk bonservis bedeli belirlediği anlaşıldı.
19.07.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de son dakika! Soyunma odasındaki kavga ortaya çıktı! 'Sen kimsin ki...'
Fenerbahçe'de son dakika! Soyunma odasındaki kavga ortaya çıktı! 'Sen kimsin ki...' Fenerbahçe ile sözleşmesi feshedilen ve bir başka İstanbul takımı olan Başakşehir ile masaya oturduğu iddia edilen Mesut Özil hakkında bugün çok çarpıcı bir yazı geldi. Ünlü futbol yorumcusu Atilla Gökçe, yıldız futbolcunun geçtiğimiz sezon İsmail Kartal'la yaşanan soyunma odası kavgasına ışık tutarken, duayen spor yazarının 'Emre Belözoğlu - Volkan Demirel' dip notları ise bir hayli dikkat çekti...
13.07.2022 Fenerbahçe
Adana Demirspor: 1 - Trabzonspor: 3
Adana Demirspor: 1 - Trabzonspor: 3 Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda, Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti.
23.04.2022 Trabzonspor
Kim Kardashian kıvrımlarını sergiledi! Soyunma odasında...
Kim Kardashian kıvrımlarını sergiledi! Soyunma odasında... Time tarafından 2022'nin en etkili şirketlerinden biri seçilen Skims'in sahibi Kim Kardashian yeni tasarımlarını kendisi tanıttı. Soyunma odasında giyindiği anları paylaşan Kim Kardashian kıvrımlarını sergilediği anlarla dikkat çekti.
31.03.2022 Magazin
Beşiktaş-Göztepe maçına damga vuran an! Bir anda tünel karıştı, çılgına döndü! Halil Akbunar 'Sus' işareti yaptı ve...
Beşiktaş-Göztepe maçına damga vuran an! Bir anda tünel karıştı, çılgına döndü! Halil Akbunar 'Sus' işareti yaptı ve... Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş sahasında Göztepe'yi konuk etti. Beşiktaş, normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 tamamlanan maçta Göztepe'ye penaltılarda 3-1'lik üstünlük sağladı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada hakem Yasin Kol düdük çaldı. Kritik müsabakanın devre arasında yaşananlar mücadelenin önüne geçti. İlk devrenin son düdüğü sonrasında soyunma odası tüneli karıştı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
10.02.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Ali Koç'a büyük tepki! 9 yıllık kupa hasreti, tribünlerde istifa sesleri ve Mesut Özil sorunu...
Fenerbahçe'de Ali Koç'a büyük tepki! 9 yıllık kupa hasreti, tribünlerde istifa sesleri ve Mesut Özil sorunu... Fenerbahçe'de büyük bir kaos yaşanıyor. Seyirci stada gitmiyor, basketbolu tercih ediyor, gidenler de ‘istifa’ diye bağırıyor. Teknik direktör istikrarsızlığı sürüyor. Dünya yıldızı Mesut Özil ortada yok. Takımın transfer politikası bulunmuyor; sezon başı giden Ozan devre arası geri geliyor. Bu süreçte şans tanınması beklenen gençler süre alamadıkları gibi takımdan kiralık olarak gönderiliyor.
10.02.2022 Fenerbahçe
Soyunma odasında Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında... Berke, Kim Min Jae, Gustavo hepsi işin içine girdi
Soyunma odasında Vitor Pereira ile Mesut Özil arasında... Berke, Kim Min Jae, Gustavo hepsi işin içine girdi Gaziantep FK karşısında alınan mağlubiyetle resmen yıkılan sarı lacivertli futbolcular ve Vitor Pereira'nın soyunma odası konuşmaları ortaya çıktı. Mesut Özil'in liderliğinde yapılan mini zirveye Berke, Kim Min Jae, Gustavo da dahil oldu.
14.12.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Soyunma Odası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyunma odası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.