Soyağacı Sorgulama

Soyağacı Sorgulama

Son dakika soyağacı sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soyağacı sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soyağacı sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soyağacı Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soyağacı sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 soyağacı sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm soyağacı sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Soyağacı oluşturma hizmeti! Soyağacı oluşturma işlemi nasıl yapılır? İşte e devlet 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı...
Soyağacı oluşturma hizmeti! Soyağacı oluşturma işlemi nasıl yapılır? İşte e devlet 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı... İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan alt-üst soy sorgulama hizmetine gösterilen yoğun ilgiden yola çıkarak vatandaşlar için alt-üst soy bilgilerinin kullanılması ile soyağacı tasarlayabilecekleri “Soyağacı Oluşturma” hizmetini uygulamaya açtı. 'Soyağacı oluşturma' Osmanlı Dönemi'nde 1904 yılında yapılan genel nüfus sayımı ile elde edilen bilgilere dayandığı için 1800'lü yıllara kadar doğmuş olan kişilerin kaydına erişilebilme imkânı sağlıyor. İşte 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı...
7.09.2021 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık... e-Devlet'ten ücretsiz olarak yapılabilecek. Harekete geçildi. Yeni uygulama başladı. Bakanlık tarafından açıklandı. Vatandaşlar oluşabilecek yoğunluğa karşı uyarıldı. İsteyen herkes atık nüfus müdürlüklerine gitmeden soyağaçlarını tasarlayabilecek.
7.09.2021 Gündem
Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!
Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Dijital Türkiye Versiyon 1.1'in çalışmalarına başladık. Versiyon 1.1'de bütünleşik hizmet sunumuna odaklanacağız. Vatandaşlarımız araçlarına dair her şeyi, sigorta durumu, vergi borcu, trafik cezası, muayene durumu, hızlı geçiş bakiyesi gibi tüm bilgilerini Dijital Türkiye platformunda oluşturulacak tek bir pencereden görebilecek." dedi.
24.07.2019 Gündem
Milyonlar soyağacı için e-Devlet'e akın etti!
Milyonlar soyağacı için e-Devlet'e akın etti! İçişleri Bakanlığınca e-Devlet uygulaması üzerinden verilen "Alt-üst soy raporu" hizmeti kapsamında, bir haftada 14 milyon 568 bin 890 belge üretildi. Son açıklanan verilere göre 80 milyon 810 bin 525 olan Türkiye nüfusunun 5'te 1'i "alt-üst soy raporu"nu almış oldu.
22.02.2018 Bilim ve Teknoloji
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş...
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş... E-devlet üzerinden soyağacı sorgulama işleminin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Milyonlarca vatandaşın soyağacını öğrenmek için e-devlet sistemine giriş yapması sitenin yavaşlamasına yol açtı. İşte E-devlet soyağacı uygulamasına dair detaylar...
19.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan e-Devlet soyağacı sorguluma sisteminde büyük yoğunluk hala devam ediyor. e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulamasında işlem yapan vatandaşlar 1800'lü yıllara kadar gidebiliyor. Peki soyağacı sorgulamada daha eski tarihlere nasıl gidilir? İşte sorunuzun cevabı...
18.02.2018 Gündem
Soyağacı raporu ortalığı karıştırdı! Bunu öğrenen harekete geçti
Soyağacı raporu ortalığı karıştırdı! Bunu öğrenen harekete geçti e-Devlet sorgulamasında göçmen olduğunu öğrenenler, AB üyesi ülkelerden çifte vatandaşlık almak için harekete geçti.
17.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Aile tarihini araştıran ve 1300’lü yıllara kadarki kayıtlara ulaşan Kayserili Araştırmacı Hayri Şişlioğlu, daha geri tarihlere kadar soyağacı bilgisine ulaşılabileceğini söyledi.
17.02.2018 Gündem
Soyağacından sonra herkes şehitler listesinde akrabalarını arıyor
Soyağacından sonra herkes şehitler listesinde akrabalarını arıyor E-Devletten soyağacına bakarak büyüklerinin ismini öğrenen vatandaşlar, ailelerinden şehit düşen olup olmadığını, varsa hangi savaşta şehit düştüklerini öğrenmek için MSB'nin sitesinde yer alan 'Şehit Listesi'ne giriyor.
17.02.2018 Gündem
Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı?
Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı? Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılmaya başladı. E-devlet üzerinden soyaağacı sorgulamasının açılmasının ardından vatandaşlar Soyadı Kanunu ile ilgili bilgileri de merak etmeye başladı. İşte Soyadı Kanunu hakkındaki tüm detaylar...
16.02.2018 Gündem
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar...
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar... E-devlet alt üst soy bilgisi sistemi tekrar erişime açıldı. Hizmet aşırı yoğunluk nedeniyle e-devlet tarafından geçtiğimiz hafta durdurulmuştu. Soyağacı sorgulama sayfasının bugün yeniden kullanıma açılmasının ardından bazı vatandaşlar soyağacı bilgilerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı.
16.02.2018 Gündem
Soyağacını sorgulayanların sayısı açıklandı
Soyağacını sorgulayanların sayısı açıklandı Dün gece saatlerinde tekrar kullanıma açılan e-Devlet soyağacı sisteminde 8 milyon 141 bin 756 kişinin sorgulama yaptığı açıklandı.
16.02.2018 Gündem
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş...
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş... Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet girişi nasıldır? Sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. E-devletin yeni sistemi soyağacı sorgulaması milyonlarca vatandaş tarafından büyük ilgi gördü ve yoğunluk yaşandı. İşte e-devlet soyağacı sorgulama işleminin nasıl yapıldığı...
16.02.2018 Gündem
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusu gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Daha önce yoğunluktan dolayı kilitlenen E-devlet soy ağacı sorgulama sistemi yeniden hizmete açıldı. İşte E-devlet soy ağacı sorgulaması ile ilgili merak edilenler...
15.02.2018 Gündem
E-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası açıldı
E-Devlet Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası açıldı Aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan soyağacı sorgulama sayfası tekrar kullanıma açıldı. Sorgulama sayfası sistemi kilitlenme yüzünden geçici olarak durdurulmuştu
14.02.2018 Gündem
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Vatandaşlar soyağaçlarını görüntüleyebilmek için E-devlet sistemine giriş yapmaya çalışıyor. Yoğunluk nedeniyle ulaşılamayan soyağacı sorgulaması ne zaman yeniden açılacak?
12.02.2018 Gündem
e-Devlet soyağacı sorgulama hizmetini askıya aldı
e-Devlet soyağacı sorgulama hizmetini askıya aldı e-Devlet'in dün hizmete açtığı soyağacı sorgulama hizmetini askıya alındı. Hizmetin askıya alınmasının sebebinin yoğun talep olduğu ifade edildi.
9.02.2018 Gündem
e-Devlette soyağacı izdihamı
e-Devlette soyağacı izdihamı E-devlet uygulamasında dün yürürlüğe giren yeni hizmet büyük ilgi gördü.
8.02.2018 Yaşam
Yenilenen deprem haritası elektronik ortama aktarıldı
Yenilenen deprem haritası elektronik ortama aktarıldı Soyağacı ve mirasın ardından Türkiye’nin yenilenen deprem haritası da elektronik ortama aktarıldı. Oturduğu semtin deprem riskini öğrenmek isteyen vatandaşlar, “https://tdth.afad.gov.tr” adresinden koordinat ve adres bilgilerini girerek sorgulama yapabilecek.
20.03.2018 Gündem
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı "Alt-üst soy raporu" sorgulama sayfası kullanıma yeniden açıldı. Bu sabah saat 08.00'e kadar yaklaşık 1 milyon 400 bin belge üretildi.
15.02.2018 Gündem
Soyağacını öğrenmek için siteye 4 milyon kişi girmiş!
Soyağacını öğrenmek için siteye 4 milyon kişi girmiş! E-Devlet sistemini kilitleyen “Soyağacı” meraklılarına dair rakamlar ortaya çıktı. Ulaştırma Bakanlığı’nın verilerine göre uygulamanın başlatıldığı gün E-Devlet sayfasını 4 milyon kişi ziyaret etti. Bu normal zamanlardaki ziyaretçi sayısının 3-4 katına denk geliyor. Ancak bu ziyaretçilerin çok azı amacına ulaşabilmiş.
12.02.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Soyağacı Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soyağacı sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.