Edevlet Soyağacı

Edevlet Soyağacı

Son dakika edevlet soyağacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edevlet soyağacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edevlet soyağacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edevlet Soyağacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edevlet soyağacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 edevlet soyağacı haberi bulunmuştur. Tüm edevlet soyağacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlar soyağacı için e-Devlet'e akın etti!
Milyonlar soyağacı için e-Devlet'e akın etti! İçişleri Bakanlığınca e-Devlet uygulaması üzerinden verilen "Alt-üst soy raporu" hizmeti kapsamında, bir haftada 14 milyon 568 bin 890 belge üretildi. Son açıklanan verilere göre 80 milyon 810 bin 525 olan Türkiye nüfusunun 5'te 1'i "alt-üst soy raporu"nu almış oldu.
22.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan e-Devlet soyağacı sorguluma sisteminde büyük yoğunluk hala devam ediyor. e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulamasında işlem yapan vatandaşlar 1800'lü yıllara kadar gidebiliyor. Peki soyağacı sorgulamada daha eski tarihlere nasıl gidilir? İşte sorunuzun cevabı...
18.02.2018 Gündem
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş...
Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş... Soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet girişi nasıldır? Sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. E-devletin yeni sistemi soyağacı sorgulaması milyonlarca vatandaş tarafından büyük ilgi gördü ve yoğunluk yaşandı. İşte e-devlet soyağacı sorgulama işleminin nasıl yapıldığı...
16.02.2018 Gündem
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı "Alt-üst soy raporu" sorgulama sayfası kullanıma yeniden açıldı. Bu sabah saat 08.00'e kadar yaklaşık 1 milyon 400 bin belge üretildi.
15.02.2018 Gündem
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Vatandaşlar soyağaçlarını görüntüleyebilmek için E-devlet sistemine giriş yapmaya çalışıyor. Yoğunluk nedeniyle ulaşılamayan soyağacı sorgulaması ne zaman yeniden açılacak?
12.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Aile tarihini araştıran ve 1300’lü yıllara kadarki kayıtlara ulaşan Kayserili Araştırmacı Hayri Şişlioğlu, daha geri tarihlere kadar soyağacı bilgisine ulaşılabileceğini söyledi.
17.02.2018 Gündem
Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı?
Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı? Soyadı Kanunu ne zaman çıkarıldı? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılmaya başladı. E-devlet üzerinden soyaağacı sorgulamasının açılmasının ardından vatandaşlar Soyadı Kanunu ile ilgili bilgileri de merak etmeye başladı. İşte Soyadı Kanunu hakkındaki tüm detaylar...
16.02.2018 Gündem
Soyağacını sorgulayanların sayısı açıklandı
Soyağacını sorgulayanların sayısı açıklandı Dün gece saatlerinde tekrar kullanıma açılan e-Devlet soyağacı sisteminde 8 milyon 141 bin 756 kişinin sorgulama yaptığı açıklandı.
16.02.2018 Gündem
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusu gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Daha önce yoğunluktan dolayı kilitlenen E-devlet soy ağacı sorgulama sistemi yeniden hizmete açıldı. İşte E-devlet soy ağacı sorgulaması ile ilgili merak edilenler...
15.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edevlet Soyağacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edevlet soyağacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.