Soy Ağacı

Soy Ağacı

Son dakika soy ağacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soy ağacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soy ağacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soy Ağacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soy ağacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 soy ağacı haberi bulunmuştur. Tüm soy ağacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arap Süleyman kimdir, soy ağacı belli oldu mu? Arap Süleyman Antalya davasında son durum ne?
Arap Süleyman kimdir, soy ağacı belli oldu mu? Arap Süleyman Antalya davasında son durum ne? Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın mirasına ilişkin dava kapsamında hazırlanan bilirkişi raporunda, kendini hak sahibi gösteren 2 bin 500 kişiden 700 kadarının gerçek mirasçı olduğu belirlendi. Söz konusu gelişmenin ardından Arap Süleyman ve davası hakkında aramalar arttı. Peki, Arap Süleyman kimdir, soy ağacı belli oldu mu? Arap Süleyman Antalya davasında son durum ne?
19.01.2023 Gündem
Soyağacı oluşturma hizmeti! Soyağacı oluşturma işlemi nasıl yapılır? İşte e devlet 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı...
Soyağacı oluşturma hizmeti! Soyağacı oluşturma işlemi nasıl yapılır? İşte e devlet 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı... İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, e-Devlet Kapısı üzerinden sunulan alt-üst soy sorgulama hizmetine gösterilen yoğun ilgiden yola çıkarak vatandaşlar için alt-üst soy bilgilerinin kullanılması ile soyağacı tasarlayabilecekleri “Soyağacı Oluşturma” hizmetini uygulamaya açtı. 'Soyağacı oluşturma' Osmanlı Dönemi'nde 1904 yılında yapılan genel nüfus sayımı ile elde edilen bilgilere dayandığı için 1800'lü yıllara kadar doğmuş olan kişilerin kaydına erişilebilme imkânı sağlıyor. İşte 'Soyağacı oluşturma ve soyağacı sorgulama' ekranı...
7.09.2021 Gündem
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık... e-Devlet'ten ücretsiz olarak yapılabilecek. Harekete geçildi. Yeni uygulama başladı. Bakanlık tarafından açıklandı. Vatandaşlar oluşabilecek yoğunluğa karşı uyarıldı. İsteyen herkes atık nüfus müdürlüklerine gitmeden soyağaçlarını tasarlayabilecek.
7.09.2021 Gündem
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de...
Ehliyet ve kimlikler için flaş karar! Resmen değişti, tüm Türkiye'de... Türkiye'de yaşayan herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Ehliyet ve çipli kimlikler ile ilgili yeni dönem başlıyor. Resmen açıklandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'ni tanıttı. Bakan Soylu, sistem ile pek çok dolandırıcılığın önüne geçileceğinin altını çizdi. Elektronik Kimlik Doğrulama Sistemi'nin, kimlik kartının yetkili kurum tarafından verildiğini, kişinin kartının sahibi olduğunu, kimlik doğrulama işleminin nerede, ne zaman, kim tarafından, niçin gerçekleştirildiğini göstereceğini dile getiren Soylu, sistemin 16 noterlikte, Ziraat Bankası'nın 5 şubesinde, Çankaya, Keçiören ve Yenimahalle Tapu Müdürlüğünde uygulandığını anlattı. Bakan Soylu, sistemin temmuz ayı sonu itibarıyla daha da yaygınlaştırılacağını bildirdi.
14.07.2021 Ekonomi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu! Kurban Bayramı'ndan sonra tek tıkla soyağacı...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu! Kurban Bayramı'ndan sonra tek tıkla soyağacı... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı'ndan sonra nüfus işlemleriyle ilgili yeni bir uygulamanın hayata geçeceğini duyurdu. Bakan Soylu, 'tek tıkla soyağacı' uygulamasının başatılacağını açıkladı.
13.07.2021 Yaşam
Tamim Bin Hamad kimdir? Katar kraliyet ailesi serveti ne kadar?
Tamim Bin Hamad kimdir? Katar kraliyet ailesi serveti ne kadar? Katar kraliyet ailesi, 2 kamyon eşya 500 valizle Bodrum’a geldi. Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani'nin ailesi Bodrum’da demirli olan milyon dolarlık yat “Katara’ya” geldi. Milas-Bodrum havalimanına iniş yapan Katar kraliyet ailesinin özel Jumbo jetinden 2 kamyon eşya indirildi. Yaklaşık 500 bavul ve çok sayıda dalış tüpü kamyonlardan inmesi ise saatler sürdü. Katar kraliyet ailesinin Türkiye’ye gelmesinin ardından Katar Kraliyet ailesi ve Katar Krali Tamim Bin Hamad kimdir? soruları arttı. İşte Katar kraliyet ailesi serveti ve soy ağacı…
2.09.2020 Gündem
Corona virüs aşısıyla ilgili önemli gelişme!
Corona virüs aşısıyla ilgili önemli gelişme! Erciyes Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, aşı geliştirme çalışmaları için kritik öneme sahip olan corona virüsün tüm gen haritasının çıkarıldığını duyurdu.
14.04.2020 Corona Virüsü
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü Son dakika gelen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığınca 2019'da düzenlenen operasyonlarda, 134'ü sözde üst düzey olmak üzere toplam bin 668 terörist etkisiz hale getirildi.
31.12.2019 Gündem
İsyanların arkasındaki İngiliz gizli örgütü: Arap Büro
İsyanların arkasındaki İngiliz gizli örgütü: Arap Büro Beyoğlu’ndaki evinin sokağında ölü bulunan İngiliz eski askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier’e ilişkin soruşturma sürerken, 1.Dünya Savaşı öncesinde Osmanlı Devleti’ne karşı İngiltere tarafından kurulan istihbarat örgütü “Arap Büro”nun bilinmeyenleri de arşiv belgelerle gün yüzüne çıkarıldı.
18.11.2019 Gündem
Kanada'da kökeni tartışmalı göçmenlere DNA testi
Kanada'da kökeni tartışmalı göçmenlere DNA testi Kanada'nın kökeni tartışmalı göçmenlerin milliyetlerini belirmek için DNA ve ticari soy ağacı sitelerinden faydalandığı bildirildi.
1.08.2018 Dünya
Soy ağacı hizmeti ardından o başvurulara talep yağıyor
Soy ağacı hizmeti ardından o başvurulara talep yağıyor E-devlet sistemi sayesinde alınmaya başlanılan soy ağacı sorgulama hizmetinin ardından çifte vatandaşlık başvurularının arttığı belirtiliyor.
20.06.2018 Yaşam
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir
Binlerce vatandaşın alacağı çıkabilir e-Devlet sisteminde milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir sorgulama ekranının daha olduğu ortaya çıktı. Telefon, internet ve TV abonelikleri ile ilgili geçmiş yıllara ait borcun yanı sıra yapılan fazla ve hatalı ödemelerden kaynaklı ortaya çıkan alacaklar da görülebiliyor. Alacak çıkması halinde ise paylaşılan hesap numarasına 15 gün içinde söz konusu ödeme gerçekleştiriliyor.
6.03.2018 Ekonomi
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş...
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet giriş... E-devlet üzerinden soyağacı sorgulama işleminin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Milyonlarca vatandaşın soyağacını öğrenmek için e-devlet sistemine giriş yapması sitenin yavaşlamasına yol açtı. İşte E-devlet soyağacı uygulamasına dair detaylar...
19.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün
Son dakika: Soyağacında daha eski tarihlere gitmek mümkün Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan e-Devlet soyağacı sorguluma sisteminde büyük yoğunluk hala devam ediyor. e-Devlet soy ağacı sorgulama uygulamasında işlem yapan vatandaşlar 1800'lü yıllara kadar gidebiliyor. Peki soyağacı sorgulamada daha eski tarihlere nasıl gidilir? İşte sorunuzun cevabı...
18.02.2018 Gündem
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün
Son dakika: Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Soyağacınızı daha geri tarihlere götürmeniz mümkün Aile tarihini araştıran ve 1300’lü yıllara kadarki kayıtlara ulaşan Kayserili Araştırmacı Hayri Şişlioğlu, daha geri tarihlere kadar soyağacı bilgisine ulaşılabileceğini söyledi.
17.02.2018 Gündem
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar...
Büyük tehlike! Dikkat soyağacını sorgulayanlar... E-devlet alt üst soy bilgisi sistemi tekrar erişime açıldı. Hizmet aşırı yoğunluk nedeniyle e-devlet tarafından geçtiğimiz hafta durdurulmuştu. Soyağacı sorgulama sayfasının bugün yeniden kullanıma açılmasının ardından bazı vatandaşlar soyağacı bilgilerini sosyal medyadan paylaşmaya başladı.
16.02.2018 Gündem
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı
Saatte 200 bin "alt-üst soy raporu" alındı "Alt-üst soy raporu" sorgulama sayfası kullanıma yeniden açıldı. Bu sabah saat 08.00'e kadar yaklaşık 1 milyon 400 bin belge üretildi.
15.02.2018 Gündem
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soy ağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusu gündemde en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Daha önce yoğunluktan dolayı kilitlenen E-devlet soy ağacı sorgulama sistemi yeniden hizmete açıldı. İşte E-devlet soy ağacı sorgulaması ile ilgili merak edilenler...
15.02.2018 Gündem
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır?
E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? E-devlet soyağacı sorgulaması nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Vatandaşlar soyağaçlarını görüntüleyebilmek için E-devlet sistemine giriş yapmaya çalışıyor. Yoğunluk nedeniyle ulaşılamayan soyağacı sorgulaması ne zaman yeniden açılacak?
12.02.2018 Gündem
e-Devlette soyağacı izdihamı
e-Devlette soyağacı izdihamı E-devlet uygulamasında dün yürürlüğe giren yeni hizmet büyük ilgi gördü.
8.02.2018 Yaşam
Son dakika: E-devlet kilitlendi! Herkes bunu arıyor…
Son dakika: E-devlet kilitlendi! Herkes bunu arıyor… E-devlet'in yeni uygulaması sosyal medyada hızla yayıldı. Herkes soyunu öğrenmek için 'e-devlet'e giriyor. Sayfaya girenler 1800'lü yıllara kadar üst soy bilgilerini kontrol etmeye imkanı buluyor.
8.02.2018 Gündem
Osman Bayezid Efendi 92 yaşında vefat etti
Osman Bayezid Efendi 92 yaşında vefat etti 2009’dan beri ‘Osmanlı Hanedanı reisi’ sıfatını taşıyan Osman Bayezid Efendi, 92 yaşında New York’ta vefat etti
29.09.2021 Gündem
Kadınların değil, erkeklerin peçe taktığı bir Müslüman toplum!
Kadınların değil, erkeklerin peçe taktığı bir Müslüman toplum! 1000 yılı aşkın süredir Sahra Çölü üzerinde göçebe yaşamış şimdi yarı göçebe düzene geçmiş, yaklaşık 1 buçuk milyonluk nüfusuyla Kuzey Afrika’da varlığını sürdüren özel bir kabile var: Tuaregler. Özelliklerinden en göze çarpanı çoğunluğu Müslüman olan toplulukta kadının yeri.
6.07.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Soy Ağacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soy ağacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.