Soner Sarıkabadayı

Soner Sarıkabadayı

Son dakika soner sarıkabadayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan soner sarıkabadayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını soner sarıkabadayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Soner Sarıkabadayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan soner sarıkabadayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 soner sarıkabadayı haberi bulunmuştur. Tüm soner sarıkabadayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023 TBL
Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı!
Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı! Müzisyen Serdar Kapan'ın bir şarkısındaki nakarat kısmındaki melodiyi intihal ettiği iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis cezası talep edilen şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın yargılandığı davada karar çıktı.
11.05.2023 Magazin
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar!
Timsah Celil olarak akıllara kazınan Ahmet Melih Yılmaz'dan derin yırtmaçlı pozlar! Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle hafızalara kazınan ve oyuncu Ahmet Melih Yılmaz 2022 yılında trans birey olduğunu açıklamıştı. Cinsiyet değiştiren başarılı oyuncu adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Meli Bendeli 2023 yılına girerken iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
1.01.2023 Magazin
Soner Sarıkabadayı ve Madelein Lopez Camelo çiftinden bornozlu günaydın pozu!
Soner Sarıkabadayı ve Madelein Lopez Camelo çiftinden bornozlu günaydın pozu! 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Lopez eşi Soner Sarıkabadayı ile çekildiği bornozlu pozunu Instagram hesabından 'Günaydın' notuyla paylaştı. Ünlü çiftin pozu Instagram'da yoğun ilgi gördü.
1.01.2023 Magazin
Soner Sarıkabadayı: Hasan Matias artık iki yaşında!
Soner Sarıkabadayı: Hasan Matias artık iki yaşında! Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Lopez Camelo ile Ekim 2020'de evlenmişti. Nikâhtan bir hafta sonra da oğulları Hasan Matias'ı kucaklarına alan ünlü çift, zaman zaman mutlu aile pozlarını sosyal medyadan yayınlamaya devam ediyor. Çocukları iki yaşına basan ünlü çiftten Sarıkabadayı, oğlunun doğum günü partisinde çekilen fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
9.10.2022 Magazin
Soner Sarıkabadayı'nın Kuruçeşme heyecanı!
Soner Sarıkabadayı'nın Kuruçeşme heyecanı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki gün Soner Sarıkabadayı ve sevenlerini ağırladı. Ünlü popçu, performansı ve enerjisiyle unutulmaz bir geceye imza attı.  
15.09.2022 Televizyon
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor
Türkiye Çevre Haftası kutlamaları ücretsiz konserlerle devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; bu yılki temasını "Sıfır Atık" olarak belirlediği Türkiye Çevre Haftası’nı 81 ilde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar kapsamında 4-5 Haziran tarihlerinde Başkent Millet Bahçesi’nde ücretsiz konserler ile Çevre ve Çocuk Şenlikleri düzenlenecek. Etkinliklere ilişkin detaylı bilgiler ortakevimiz.com adresinde yer alıyor.
3.06.2022 Kültür Sanat
Soner Sarıkabadayı'nın mutlu günü!
Soner Sarıkabadayı'nın mutlu günü! Soner Sarıkabadayı, beş yıldır aşk yaşadığı Madelein Camelo Lopez ile Ekim 2020'de dünyaevine girmiş ardından da oğlunu kucağına almıştı. Ünlü çift, dün evlilik yıl dönümlerini kutladı.
5.10.2021 Magazin
Madelein Lopez'den havuz pozu
Madelein Lopez'den havuz pozu Soner Sarıkabadayı ile 2020’de nikah masasına oturan 2015 Kolombiya Güzellik Kraliçesi Madelein Lopez, henüz tatil sezonunu açmadı.
17.07.2021 Magazin
Villanın terası Soner Sarıkabadayı'nın başına bela oldu!
Villanın terası Soner Sarıkabadayı'nın başına bela oldu! Soner Sarıkabadayı ve oğlunun annesi Madelein Camelo Lopez'in birlikte yaşadıkları Sarıyer'deki villanın terası davalık oldu. Sarıkabadayı, kullanımının kendisine ait olan terastaki kapının kırılmasını isteyince komşusuyla tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sırasında komşuları Uğur Cebeci'yi tehdit ettiği iddia edilen şarkıcının asistanı Volkan Yılmaz hakkında soruşturma açıldı.
12.06.2021 Magazin
'Saçlar lens değil arkadaşlar'
'Saçlar lens değil arkadaşlar' Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, son paylaşımıyla olay yarattı. Yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. O dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, o haliyle bir meslektaşına benzetildi.
25.02.2021 Magazin
"Oğlum ağlarken ne yapacağımı şaşırdım"
"Oğlum ağlarken ne yapacağımı şaşırdım" Sade bir nikah ile evlenen Soner Sarıkabadayı ile Camelo Lopez'in geçtiğimiz perşembe günü oğulları dünyaya gelmişti. Çift hastane çıkışı görüntülendi.
11.10.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı güzel haberi verdi!
Soner Sarıkabadayı güzel haberi verdi! Soner Sarıkabadayı ve sevgilisi Camela Lopez, önceki akşam İstinye Park'ta görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı paylaştı! İşte Hasan bebek...
Soner Sarıkabadayı paylaştı! İşte Hasan bebek... Baba olmak için gün sayan şarkıcı Soner Sarıkabadayı ve Madelein Lopez'den bebeklerinin ilk fotoğrafı geldi.
19.09.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı kesenin ağzını açtı!
Soner Sarıkabadayı kesenin ağzını açtı! Baba olmak için heyecanlanan Soner Sarıkabadayı orman içinde kiraladığı villanın dekorasyonuna 200 bin TL harcadı.
13.08.2020 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
‘Evdeki Ses’le keşfedecek
‘Evdeki Ses’le keşfedecek Soner Sarıkabadayı, Instagram’dan başlattığı ‘Evdeki Ses’ yarışmasıyla, yeni yıldızları keşfedecek.
20.04.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı'nın Edis'e açtığı davada mahkeme kararını verdi
Soner Sarıkabadayı'nın Edis'e açtığı davada mahkeme kararını verdi Soner Sarıkabadayı’nın Edis’e 3 yıl önce açtığı dava sonuçlandı.
9.02.2020 Magazin
Ve beklenen teklif geldi! Soner Sarıkabadayı...
Ve beklenen teklif geldi! Soner Sarıkabadayı... Soner Sarıkabadayı, uzun süredir birlikte olduğu Kolombiya Güzellik Kraliçesi Camelo Lopez’e evinde evlilik teklifinde bulundu.
3.02.2020 Magazin
Soner Sarıkabadayı'nın dikkatini çekti! Youtube'da rekora koşuyor...
Soner Sarıkabadayı'nın dikkatini çekti! Youtube'da rekora koşuyor... Son zamanlarda kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken 'Kadife sesli' şarkıcı Batuhan Tüfekçi, ilk single çalışması ‘Veryansın’ı müzikseverlerin beğenisine sundu.
25.01.2020 Kültür Sanat
Bebek için sevgilisini ikna etti
Bebek için sevgilisini ikna etti 2015 Kolombiya Güzeli Madelein Camelo Lopez ile Kasım 2018’de aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, sevgilisine baba olmak istediğini söyledi.
28.10.2019 Magazin
Soner Sarıkabadayı bebek için sevgilisini ikna etti
Soner Sarıkabadayı bebek için sevgilisini ikna etti Madelein Camelo Lopez ile Kasım 2018’de aşk yaşamaya başlayan Soner Sarıkabadayı sevgilisine baba olmak istediğini söyledi
27.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Soner Sarıkabadayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki soner sarıkabadayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.