Son Dakika Ypg

Son Dakika Ypg

Son dakika son dakika ypg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika ypg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika ypg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Ypg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika ypg gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 son dakika ypg haberi bulunmuştur. Tüm son dakika ypg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... YPG/PKK Çevreledi!
Son dakika... YPG/PKK Çevreledi! Terör örgütü YPG/PKK, Afrin'de yaptığı gibi Münbiç ilçe merkezini de çukurlar kazarak çevreledi. Kandil'den gelen PKK elebaşları, Afrin'den Münbiç'e kaçan teröristlere eğitim veriyor.
5.10.2018 Dünya
Son dakika... YPG/PKK: Çekiliyoruz!
Son dakika... YPG/PKK: Çekiliyoruz! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Münbiç ve YPG açıklamalarından sonra terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD/YPG, 'askeri danışmanlar' diye adlandırdığı teröristleri Menbiç'ten çektiğini bildirdi. AA muhabirleri bölged terör örgütünün halen varlığını sürdürdüğünü kaydetti.
5.06.2018 Dünya
Son dakika... 'YPG/PKK silah bırakacak!'
Son dakika... 'YPG/PKK silah bırakacak!' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'de yaptığı temaslarla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu, "Belki bu ay için olmazsa temmuz ayı içerisinde bir toplantı daha gerçekleştirilecek. Bu toplantı Türkiye’de olacak." dedi ve YPG'nin Münbiç'ten çekilirken silahlarının alınacağını bildirdi. Ayrıca YPGden gelen son dakika açıklamasına göre, YPG'nin sözde Genel Komutanı, Menbiç’deki askeri danışmanlarının kentten çekilme kararı aldığını duyurdu.
5.06.2018 Dünya
Son dakika: ABD, YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerine bırakacak
Son dakika: ABD, YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerine bırakacak Washington ile Körfez ülkelerinin, Kuzey Suriye’de etkili olan ABD destekli terör örgütü YPG’nin elindeki toprakları Arap aşiretlerin kontrolüne bırakacağı iddia edildi.
26.04.2018 Dünya
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince...
Son dakika! YPG'li teröristlerden itiraf: Cinderes'i kaybedince... Afrin’de sağ yakalanan YPG'li teröristler ifadelerinde, "Cinderes ve Raco'yu kaybedince kaçışlar başladı. Domino etkisiyle tüm mevziler düştü." dedi.
29.03.2018 Gündem
Son dakika: "PYD/YPG Münbiç'ten çekildi"
Son dakika: "PYD/YPG Münbiç'ten çekildi" ABD'li yetkililer ve terör örgütü PYD’nin Münbiç’te bir barajda yaptığı toplantıda, Münbiç’in ÖSO’ya teslimi kararı alındığı iddia edildi.
28.03.2018 Dünya
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Afrin'den sonra...
Dünya Türkiye'yi konuşuyor! Afrin'den sonra... Mehmetçiğin 48 saatten az bir süre içerisinde Afrin’in merkezini temizlemesi dostlarımızı sevindirirken düşmanlarımızı ise şoke etti. Batı medyasında "YPG sersemledi", "Afrin’den sonra Türk ordusu nereye gidecek?", "Bu zafer Washington’da hissedilecek" yorumları yapıldı.
20.03.2018 Dünya
Son dakika: Avrupa ülkeleri diken üstünde! Teröristler yakıp yıkıyor...
Son dakika: Avrupa ülkeleri diken üstünde! Teröristler yakıp yıkıyor... PKK/YPG’nin Türk kurumlarına yönelik saldırılarına sessiz kalarak eylemlere 'destek' veren Avrupa ülkeleri şimdi bir bumerang gibi kendilerine dönen terör saldırılarına karşı ne yapacağını şaşırmış durumda.
16.03.2018 Dünya
Son dakika: Afrin'de sivillere EYP'yle tuzak kuran terörist yakalandı
Son dakika: Afrin'de sivillere EYP'yle tuzak kuran terörist yakalandı Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yollarına patlayıcı tuzaklayan ve biri bebek ikisi çocuk 4 sivilin ölümüne neden olan YPG/PKK'lı teröristlerden biri yaralı yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
15.03.2018 Gündem
Son dakika: YPG korkudan bunu yaptı! Türkiye ile savaşmaları için...
Son dakika: YPG korkudan bunu yaptı! Türkiye ile savaşmaları için... Afrin operasyonu tüm kararlılıkla devam ederken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Esad'ın, Haseke'de yüzlerce Kürt'ü öldüren katiller ordusu Şebihalar, YPG tarafından 'kurtarıcılar' olarak Afrin'e davet edildi. Alçaklar, NDF'yi törenle karşılayarak bir de alkış tuttu.
1.03.2018 Gündem
Son dakika... 'ABD kurdu! Artık YPG'nin...'
Son dakika... 'ABD kurdu! Artık YPG'nin...' Rus Güvenlik Konseyi'nin son dakika açıklamasına göre, ABD Suriye topraklarında YPG'nin kontrolünde yaklaşık 20 askeri üs kurdu.
1.03.2018 Dünya
Son dakika... PYD/PKK destekçileri Afrin yalanlarında yine montaj yaptı
Son dakika... PYD/PKK destekçileri Afrin yalanlarında yine montaj yaptı Terör örgütü yanlıları, TSK ve Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak için yeniden montaja başvurdu
23.02.2018 Gündem
Son dakika: YPG'liler bırakıp kaçıyor!
Son dakika: YPG'liler bırakıp kaçıyor! YPG’li teröristlerin, TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Afrin operasyonunda ABD ve Rus yapımı çok sayıda gelişmiş silahı arkalarında bırakıp kaçtıkları tespit edildi. Ağır kayıplar veren teröristlerin bazı silahları da kullanamadıkları belirtildi.
13.02.2018 Gündem
Son dakika! Kürt yönetimi, YPG'ye katılan 6 yabancı savaşçıyı gözaltına aldı
Son dakika! Kürt yönetimi, YPG'ye katılan 6 yabancı savaşçıyı gözaltına aldı Son dakika! YPG'ye katılan ve Suriye'nin Rojava bölgesinde faaliyet gösteren üçü ABD'li ikisi Alman altı yabancı, Irak Kürdistan bölgesi asayiş güçleri tarafından gözaltına alındı.
19.12.2016 Dünya
Kobani son dakika YPG'den acil çağrı!
Kobani son dakika YPG'den acil çağrı! Kobani'yi savunan Suriyeli Kürt savaşçılar, IŞİD'e yönelik daha çok hava saldırısı düzenlenmesi için çağrıda bulunuyor...
29.09.2021 Gündem
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder
ABD'nin karakutusu büyükelçiden YPG itirafı: Güç kaybeder ABD Suriye’den çekilecek mi? Çekilirse sonuçları ne olacak? Türkiye'nin Suriye sınırı nasıl etkilenecek? Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, CNN TÜRK Dış Haberler Muhabiri Elif Zeynep Özipekçi'ye değerlendirdi ve ‘Washington, Ankara ile ilişkilerini bozmak istemiyor’ dedi. Türkiyesiz bir Suriye çözümünün mümkün olmadığını açıkladı.
27.02.2024 Dünya
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor?
Binali Yıldırım'dan Batı'nın 14 Mayıs ilgisine tepki: İçişlerimize neden karışıyorlar, kim bu hakkı veriyor? AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Fulya Kalfa'nın yaptığı CNN Türk Masası programında gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. "Batı'nın 14 Mayıs ilgisinin sebebi çok açık" diyen Yıldırım "Onlara göre 14 Mayıs köprüden önce son çıkış. Erdoğan düşerse biz Ortadoğu'yu, Balkanları, Kafkasya'yı, Afrika'yı tekrar kuşatırız dolayısıyla da Türkiye bizim güdümümüze girer ve buradaki menfaatlerimize zarar gelmez. Batı bizim içişlerimize neden karışıyor? Kim bunlara o hakkı veriyor? Avucunu yalasınlar" ifadelerini kullandı.
6.05.2023 Gündem
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yurt içinden bazılarının ülkemizin savunma sanayii alanında ulaştığı seviyeden rahatsız olmaları ve bunu açıkça dile getirmeleri kabul edilemez, büyük bir talihsizlik, yerli ve milli emek ve başarıya saygısızlıktır” dedi.
17.01.2023 Gündem
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı İsveç'te bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Skandal görüntülere Türkiye'den tepki yağarken İsveç'ten skandal bir karar geldi.
16.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
Fırat Kalkanı'nda 5 PKK/YPG’li terörist öldürüldü! MSB duyurdu
Fırat Kalkanı'nda 5 PKK/YPG’li terörist öldürüldü! MSB duyurdu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
5.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Ypg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika ypg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.