Son Dakika Magazin Haberleri

Son Dakika Magazin Haberleri

Son dakika son dakika magazin haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika magazin haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika magazin haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Magazin Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika magazin haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 son dakika magazin haberleri haberi bulunmuştur. Tüm son dakika magazin haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar!
Yumurta çiftliği kuran Coşkun Sabah’ı dolandırdılar! Sanatçı Coşkun Sabah dolandırıldı! Arkadaşıyla birlikte geçen yıl 15 bin tavuğun yer aldığı çiftlik kuran yumurta üretimine başlayan Coşkun Sabah dolandırıldığını iddia etti. Ortağıyla yollarını ayıran Coşkun Sabah, “Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.” dedi.
30.01.2022 Magazin
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu
Kıvanç partnerini Fİ'den buldu Dört yıl sonra beyazperdeye dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.
14.09.2017 Magazin
Ali Sunal'a büyük şok!
Ali Sunal'a büyük şok! Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen ‘Bir Sorun Mu Var’ ekrana veda etti, Sunal buna bir anlam veremedi.
11.09.2017 Televizyon
Onur Akay'ın Güner Ümit paylaşımı olay oldu!
Onur Akay'ın Güner Ümit paylaşımı olay oldu! Sosyal medyada duyurduğu ünlü isimlerin ölüm haberleriyle dikkati çeken ses sanatçısı Onur Akay, bilgisayar korsanlarının kurbanı oldu.
9.09.2017 Magazin
Kuşum aydın isyan etti: Kadın oldum, erkek oldum, yine de yaranamadım
Kuşum aydın isyan etti: Kadın oldum, erkek oldum, yine de yaranamadım Sakal bırakan Kuşum Aydın, verdiği röportajda isyan etti. "Kadın oldum, erkek oldum, yine de kimseye yaranamadım." dedi.
9.09.2017 Magazin
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni...
Bomba! Meğer ayrılığın nedeni... Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur ayrılma kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Ayrılığın nedeni ise Murat'ın, Merve'yi aldatması çıktı.
9.09.2017 Magazin
Alişan bu videoyu silmedi
Alişan bu videoyu silmedi Evlenecek gözüyle bakılan Alişan ve Eda Erol çiftinin ayrılığı herkesi şaşırttı.
9.09.2017 Magazin
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım
Bülent Şakrak'tan duygusal paylaşım: Seni hiç bırakmayacağım Sık sık boşanma iddialarıyla gündeme gelen Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden romantik paylaşımlar geldi.
16.04.2023 Magazin
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor!
Magazin D Ezgi Avcı’nın sunumu ile ekrana geliyor! Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı Magazin D’yi 02 Ocak Cumartesi gününden itibaren Ezgi Avcı sunacak.
1.01.2021 Televizyon
Sinan Akçıl'dan konuşulacak itiraf! "İlk defa tek eşliyim"
Sinan Akçıl'dan konuşulacak itiraf! "İlk defa tek eşliyim" Sinan Akçıl'dan çarpıcı itiraf... Armağan Çağlayan'ın You Tube programına konuk olan Sinan Akçıl özel hayatı ile ilgili sorulara yanıt verdi. Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programında konuşan Akçıl, ilk defa tek eşli olduğunu itiraf etti.
27.09.2020 Magazin
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı!
Magazin D, Aslı Turanlı ile hızlı başladı! Ekranın genç ve dinamik ismi Aslı Turanlı’nın sunduğu Magazin D, izleyiciden tam not aldı.
19.07.2020 Televizyon
Magazin D Haftasonu başlıyor...
Magazin D Haftasonu başlıyor... Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen magazin programı “Magazin D” Aslı Turanlı’nın sunumuyla ekrana geliyor.
11.07.2020 Televizyon
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakımda
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakımda Kanal D'deki '2. Sayfa'ın programına göre; şarkıcı Serdar Ortaç'ın kardeşi Sertaç Ortaç, İstanbul Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırıldı.
28.12.2018 Magazin
Ayça Ayşin Turan dünya listesinde
Ayça Ayşin Turan dünya listesinde Dün açıklanan IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçları, Türk yapımları ile oyuncuların, tüm zamanların rekorlarını kırdığını ortaya koydu.
25.12.2018 Magazin
Şeyma Subaşı'ndan baş döndüren bikinili poz
Şeyma Subaşı'ndan baş döndüren bikinili poz Acun Ilıcalı'dan geçtiğimiz günlerden boşanan fenomen Şeyma Subaşı, amuda kalktığı bikinili fotoğrafıyla olay oldu.
25.12.2018 Magazin
Boşanma dedikodularına yanıt geldi
Boşanma dedikodularına yanıt geldi Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftiyle ilgili ayrılık iddiaları çıkmıştı. Kadir Doğulu, Neslihan Atagül'le paylaştığı fotoğrafıyla bu iddialara adeta yanıt verdi.
21.12.2018 Magazin
Nur Yerlitaş özür dilemişti: Hadise sessizliğini bozdu!
Nur Yerlitaş özür dilemişti: Hadise sessizliğini bozdu! Nur Yerlitaş’a ne yanıt vereceği merak konusu olan Hadise sessizliğini Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya bozdu…
21.12.2018 Magazin
Kızı duyurdu! Ayşen Gruda tekrar yoğun bakımda...
Kızı duyurdu! Ayşen Gruda tekrar yoğun bakımda... Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda, "Annem Ayşen Gruda tekrar yoğun bakıma alınmıştır. Son evre pankreas kanseri ve karaciğer metastazı ile karşı karşıyayız. Bütün sanat dünyası, dostları, sevenleri, tüm Türkiye bizimle. Herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.
20.12.2018 Magazin
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan romantik poz
Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'dan romantik poz Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile çekildiği romantik bir pozu Instagram hesabından 'aşk kazanacak' notuyla paylaştı.
19.12.2018 Magazin
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler!
Ünlü dizide taciz skandalı: Susmam için para teklif ettiler! 1996–2003 arasında yayınlanan 'Buffy the Vampire Slayer' (Vampir Avcisi Buffy) dizisi ile tanınan ABD'li aktris Eliza Dushku, yıllar sonra flaş bir itirafta bulundu.
14.12.2018 Magazin
Son dakika: Cihan Ünal hastaneye kaldırıldı
Son dakika: Cihan Ünal hastaneye kaldırıldı Cihan Ünal, bağırsağındaki kitle nedeniyle Kıbrıs’ta tedavi görüyor. İstanbul’da rahatsızlanan usta oyuncu, hastalığının duyulmaması için Kıbrıs’a gitti
13.12.2018 Magazin
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu
Son dakika: Ünlü oyuncu Kemal İnci evinde ölü bulundu Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu. İnci'nin kalp krizi sebebiyle öldüğü tahmin ediliyor.
30.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Magazin Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika magazin haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.