Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 35'e çıkardı.
26.10.2023 Ekonomi
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Son dakika... Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası faiz kararını resmen duyurdu! Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 15’ten yüzde 14’e indirilmesine karar verdi. Kurul, bir önceki toplantıda politika faizini 100 baz puan düşürerek yüzde 15'e çekmişti.
16.12.2021 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 19'da sabit bıraktı.
14.07.2021 Ekonomi
Son dakika... Tüm Türkiye buna kilitlendi! Ve bugün belli oluyor
Son dakika... Tüm Türkiye buna kilitlendi! Ve bugün belli oluyor Son olarak 24 Temmuz'da toplanan Para Politikası Kurulu, bugün Murat Çetinkaya başkanlığında bir araya geliyor. Piyasaların gündeminde olan kritik faiz kararı, bu toplantıda belli olacak.
13.09.2018 Ekonomi