AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar...
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar... AK Parti'de sıcak saatler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı sonrası bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal toplantı sonrası açıklama yaparak AK Parti'nin elindeki son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55,6 olduğunu açıkladı.
19.04.2018 Siyaset
Son dakika! Bozdağ: ‘Anketlerde de çok net ortadadır seçim...’
Son dakika! Bozdağ: ‘Anketlerde de çok net ortadadır seçim...’ Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, AA Editör Masası'na konuk oldu. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "24 Haziran seçim için uygun bir tarih. Çünkü 26 Ağustos yazın ortası ve Kurban Bayramı'nın akabinde" dedi. Bozdağ ayrıca; "Seçim 2. tura kalmaz, piyasadan belli. Anketler çok net ortadadır. Bizi sevmeyen anketlerde de görünüyor" dedi.
19.04.2018 Siyaset
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından kulislerde AK Parti’nin bugüne kadar kesin dille yalanladığı erken seçime neden “evet” dediği konuşuldu.
19.04.2018 Siyaset