Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme şartını açıkladı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme şartını açıkladı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Fuzuli'de ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan'la normalleşme şartını açıklarken Aliyev de elçilerin açıklamalarına karışı Türkiye'nin yanında durdu ve "Dünya çapında Türkiye-Azerbaycan kardeşliği işbirliği önemlidir. Hiç kimse Türkiye'nin öz iradesine dikte edemez. Türk halkının çıkarlarını gururunu koruyan lider buradadır. Hiç kimse Türkiye'nin öz iradesine dikte edemez" diye konuştu.
26.10.2021 Gündem
AK Parti'de o isimlere neşter! Erdoğan rahatsız
AK Parti'de o isimlere neşter! Erdoğan rahatsız AK Parti'de yeni dönem başlıyor. Erdoğan'ın altı aylık eylem planı belli oldu. 10 önemli adım atılacak. Bunlardan biri çalışmayan belediye başkanlarıyla alakalı. Sebebi de son anketlerden çıkan sonuçlar Erdoğan'ı rahatsız etmesi.
29.09.2021 Gündem
Haberler Erdoğan'ı haklı çıkardı! Öncelikler değişti
Haberler Erdoğan'ı haklı çıkardı! Öncelikler değişti Erdoğan-Trump görüşmesi Türkiye'nin atacağı adımlar için hayati önem taşıyordu. En çok merak edilen ise terör örgütü YPG/PYD ile ilgili ne karar verileceğiydi. Görüşme sonrasında gelen son haberlere göre; fikir ayrılıkları olsa da sahada büyük kazalara yol açabilecek gelişmeler engellenmiş oldu. Ayrıca Türkiye'nin silah talepleriyle ilgili bazı öncelikleri de değişti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV - Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. Referanduma sayılı günler kala anketlerdeki son durum hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. Son iki hafta 'evet' tırmanışını daha artırarak devam edecektir." dedi.
5.04.2017 Siyaset