Son Dakika Bedelli Askerlik

Son Dakika Bedelli Askerlik

Son dakika son dakika bedelli askerlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika bedelli askerlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika bedelli askerlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Bedelli Askerlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika bedelli askerlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 son dakika bedelli askerlik haberi bulunmuştur. Tüm son dakika bedelli askerlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
20.06.2022 Siyaset
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor...
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor... AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 550 bin kişiyi ilgilendiren bedelli askerlikte af düzenlemesine ilişkin konuştu. Bakaya ve kaçaklar için bedelli düzenlemesi TBMM'ye sunuldu. 550 bin kişiye askerlik affı geliyor...
20.06.2022 Siyaset
Son dakika: Bedelli askerlik başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor
Son dakika: Bedelli askerlik başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin başvuruları 16 Temmuz'da alınmaya başlanacak, kura işlemi 2020 ocak ayında yapılacak. 2019 yılı bedelli askerlik bedeli 33 bin 230 lira, dövizle askerlik ücreti 5 bin 442 avro olarak belirlendi.
13.07.2019 Ekonomi
Son dakika: Bedelli askerlik ücreti belli oldu!
Son dakika: Bedelli askerlik ücreti belli oldu! Milli Savunma Bakanı Akar yeni askerlik sisteminin detaylarını açıkladı. Şu anda 12 ay olarak uygulanan zorunlu askerlik 6 aya indiriliyor. Lise mezunları 6 ayı bitirdikten sonra sözleşmeli er olabilecek. Yeni askerlik sisteminde bedelli hesabı memur maaş katsayısına endekslendi. Bugün itibarıyla 31 bin 343 TL olan bedelli askerlik ücreti, her 6 ayda bir memur maaşına gelen zamma göre artacak.
8.03.2019 Gündem
Son dakika! Celp ve sevk tarihleri açıklandı
Son dakika! Celp ve sevk tarihleri açıklandı Bedelli askerliğe ilişkin celp ve sevk tarihleri www.turkiye.gov.tr adresinden açıklandı.
19.11.2018 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
Bakan Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Akar Bedelli askerlikle ilgili; "Şu ana kadar bize müracaat eden toplam 634 bin 415 gencimiz işlemlerini tamamladı. Önümüzdeki hafta gençlerimizin ne zaman, hangi ilde, hangi birlikte temel eğitim görevini yapacakları kamuoyuyla paylaşılacak. Gençlerimizin bedelli askerlik kapsamındaki eğitim çalışmaları 24 Kasım 2018 ile 7 Şubat 2020 arasında toplam 37 celpte icra edilecek" dedi.
15.11.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlik başvuruları pazar günü de alınacak
Son dakika: Bedelli askerlik başvuruları pazar günü de alınacak Bedelli askerlik müracaatları için askerlik şubeleri yarın da mesai yapacak.
3.11.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlikte ikinci celp bilgileri yayınlandı!
Son dakika: Bedelli askerlikte ikinci celp bilgileri yayınlandı! Bedelli askerlik yapacaklar için ikinci celp bilgileri e-devlet üzerinden yayınlandı.
6.09.2018 Gündem
Son dakika: Bedellide son sayı 470 bini aştı
Son dakika: Bedellide son sayı 470 bini aştı Bedelli askerlik başvuru sayısı 470 bini geçti. 120 bin kişi ücretini ödedi. 6 Ekim'de bedelli askerlik yapacaklar yarın açıklanacak.
6.09.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili flaş gelişme! Az önce yayımlandı
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili flaş gelişme! Az önce yayımlandı Bedelli askerlik ile ilgili son dakika haberi az önce geldi. Bedelli askerlik uygulamasının birinci celp döneminde temel askerlik eğitimi verileceklerin birlikleri e-devlet sistemi üzerinden yayımlandı.
28.08.2018 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması
Milli Savunma Bakanı Akar'dan son dakika bedelli askerlik açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla bedelli askerlik uygulamasına ilişkin çalışmalar hızlandırıldı. Düzenlemenin yasalaşmasının ardından iki gün içinde 200 bine yakın başvuru yapılırken Bakan Akar, "Hedefimiz gençlerimizin bedelli askerlik uygulamasından en kısa zamanda ve sorunsuz bir şekilde yararlanmasını sağlamaktır" dedi.
7.08.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlik için başvuru kılavuzu yayımlandı
Son dakika: Bedelli askerlik için başvuru kılavuzu yayımlandı Bedelli askerlik için başvuru kılavuzu Milli Savunma Bakanlığı internet sitesinde yayımlandı. Bedelli askerlik yapacaklar nereye başvuracak? Nerede eğitim görecekler? İşte adım adım kışı yolu...
3.08.2018 Gündem
Son dakika! 'Bedelli askerlik'te flaş gelişme! Resmi Gazete'de...
Son dakika! 'Bedelli askerlik'te flaş gelişme! Resmi Gazete'de... Bedelli düzenlemesinin de yer aldığı "Askerlik Kanunu  ile Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname'de (KHK) Değişiklik  Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.08.2018 Gündem
Son dakika! Yeni bedelli askerlik açıklaması
Son dakika! Yeni bedelli askerlik açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Bedelli askerlikten yararlanmak için geçmiş dönemdeki başvuruların bir hayli üzerine çıkacağını düşünüyorum. Ama 300 bin mi 800 bin mi 900 bin mi olur net bir rakam ifade edemem" dedi. Muş, "Amacımız hem TSK'nın gelecekle ilgili vizyonunu, buna bağlı olarak da personel rejimini kalıcı şekilde düzenleyip, bir daha toplumun, bu tip beklenti oluşturacak bir yapıyla karşı karşıya kalmasını engellemektir" ifadelerini kullandı
26.07.2018 Gündem
Son dakika: AK Parti’den bedelli askerlik için değişiklik önergesi
Son dakika: AK Parti’den bedelli askerlik için değişiklik önergesi AK Parti bedelli askerliğin 1 Ocak 1994 doğumluları da kapsaması için değişiklik önergesi verecek.
25.07.2018 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika bedelli açıklaması
Bakan Akar'dan son dakika bedelli açıklaması Milli Savunma Bakanı Akar, bedellide temel askerlik eğitiminin kaldırılmasının doğru olmayacağını söyledi. Akar, "Süre konusunda görüşüyoruz, değişebilir" dedi.
24.07.2018 Gündem
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi görüşmeleri başladı
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi görüşmeleri başladı TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nda bedelli askerlik torba teklifinin görüşmeleri başladı.
23.07.2018 Gündem
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması
AK Parti'den son dakika bedelli askerlik açıklaması AK Partili Muş'tan bedelli askerlik açıklaması geldi. Muş, "Bedelli askerlik konusunda 3 kriter söz konusu. Şu anda 28 gün olan teklif görüşülüyor. 28 gün yerine 21 gün olmasını teklif edeceğiz." dedi
23.07.2018 Gündem
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi bugün Meclis’te
Son dakika... Bedelli askerlik teklifi bugün Meclis’te TBMM, yeni haftada iki önemli düzenleme için mesai yapacak. Bedelli askerlik teklifi bugün Plan ve Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak. OHAL sonrası dönemde terörle mücadele için hazırlanan kanun teklifi de bugün Genel Kurul gündemine gelecek.
23.07.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlik için 'uygun kredi' geliyor
Son dakika: Bedelli askerlik için 'uygun kredi' geliyor TBB Başkanı Aydın, bedelli askerlik için bankacılık sektörünün uygun koşullarda kredi sağlayacağına inandığını söyledi. Aydın, Ziraat Bankası olarak kendi hazırlıklarını tamamladıklarını ve cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacaklarını duyurdu.
20.07.2018 Ekonomi
Son dakika! Bedelli askerlik teklifi Pazartesi Meclis'te
Son dakika! Bedelli askerlik teklifi Pazartesi Meclis'te Bedelli askerlik yasa teklifinin pazartesi günü saat 13.00'te komisyonda görüşüleceği bildirildi.
19.07.2018 Gündem
Son dakika... Bedelli askerlik süresi kaldırılacak mı?
Son dakika... Bedelli askerlik süresi kaldırılacak mı? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Habertürk TV'de bedelli askerliğe ilişkin açıklama yaptı. Yazıcı, "Sanmıyorum kalkabilir mi? Görüşülür bu. Farklı yöntemler geliştirilebilir" dedi
19.07.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oluyor
Son dakika: Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oluyor Bedelli askerlik teklifinde yaş sınırı 27 ücret ise 20 bin lira olacağı belirtiliyor.
16.07.2018 Gündem
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili yeni gelişme
Son dakika: Bedelli askerlik ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlik ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte kulislerden gelen son haberler...
16.07.2018 Gündem
Bakan Canikli'den son dakika bedelli askerlik açıklaması!
Bakan Canikli'den son dakika bedelli askerlik açıklaması! Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bedelli askerlikle ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız seçimden sonra bu çerçevede talimatını verecek, ona göre de gereği yapılacak." dedi.
22.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Bedelli Askerlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika bedelli askerlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.