Bedelli

Bedelli

Son dakika bedelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bedelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bedelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bedelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bedelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.787 bedelli haberi bulunmuştur. Tüm bedelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Avcılar’da mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "Gece gündüz sözünü tutan başkan olacağız. Sözünü unutan değil, sözünü hatırlamayan değil, sözünü tutan başkan olacağız. ‘Var mı bir sorun, ben Murat Kurum’ diyeceğiz. Geleceğiz ve sorunu çözeceğiz. 31 Mart’ta da onlar hüsrana uğrayacak. Sandık günü hesap günüdür. 31 Mart’ta sandık gelecek ve hesap kesilecek. 31 Mart akşamı Avcılar, bu kaybolan yılların hesabını sandıkta soracak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşayacağız." dedi.
23.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te düzenlenen 'Çankırılı Yarenler Hemşehri Buluşması' programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Kurum, "1 Nisan'da İstanbul rekor bir oyla Cumhur ittifakıyla tanışacak. Biz o algı belediyeciliğini gerçek belediyecilik yapacağız.Ayrı gayrıdan yana değil birliktelikten yana olacağız; kibirli değil mütevazı olacağız, zorlaştırmayacağız kolaylaştıracağız ve milletin değerlerine daima saygılı olacağız. Koltuğumuza değil halkımıza bağlanacağız. " dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi: Bu kadarını biz de beklemiyorduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e 'bedelli askerlik' tepkisi: Bu kadarını biz de beklemiyorduk Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sivas mitinginde halka önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işareti." ifadelerini kullandı.
5.03.2024 Gündem
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024!
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024! Yedek subay, yedek astsubay ve erler için sınıflandırma sonuçları MSB tarafından duyurulacak. 25 Ocak tarihinde, bedelli askerlik yerleri açıklanmıştı. Şubat ayı askerlik sınıflandırma sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyordu. Şubat 2024 sınıflandırma sonuçlarının 01 Şubat 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Peki, Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? İşte Şubat celbi askerlik sevk tarihleri…
1.02.2024 Gündem
Bedelli askerlik yerleri nereler, bedelli askerlik yerleri hangi iller 2024? Bedelli askerlik yapılan iller 2024
Bedelli askerlik yerleri nereler, bedelli askerlik yerleri hangi iller 2024? Bedelli askerlik yapılan iller 2024 Bedelli askerlik için başvuruda bulunanlar askerlik yerlerinin açıklanacağı günü sorgularken bedelli askerlik yerlerinin hangi iller ve nereler olduğunu da sorgulamaya başladı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından bedelli askerlik yerleri yarın açıklanacak. Peki, Bedelli askerlik yerleri 2024 hangi illerde var? Bedelli askerlik hangi illerde yapılıyor 2024? Bedelli askerlik yapılan iller 2024
26.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik kaç gün 2024? Bedelli 28 gün mü 21 gün mu 2024, bedelli kaç gün askerlik yapıyor?
Bedelli askerlik kaç gün 2024? Bedelli 28 gün mü 21 gün mu 2024, bedelli kaç gün askerlik yapıyor? Bedelli askerlik kaç gün sürüyor 2024, 21 gün mü, 28 gün mü? Sorularının yanıtı 2024 bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasıyla sorgulanmaya başlandı. Askerlik görevini bedelli olarak yapacak adaylar e-Devlet üzerinden 2024 bedelli askerlik yerlerini öğrendikten sonra bedelli askerlik kaç gün yapılıyor, sorusuna yanıt arıyor. İşte Bedelli askerlikte yol izni ve kaç gün yapılacağına dair bilgiler…
25.01.2024 Gündem
Sevk başvurusu nedir, bedelli sevk başvurusu ne zaman yapılır? Bedelli askerlik sevk tarihleri 2024!
Sevk başvurusu nedir, bedelli sevk başvurusu ne zaman yapılır? Bedelli askerlik sevk tarihleri 2024! Millî Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından yayımladığı paylaşımla askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Bedelli askerlik yapmak için başvuruda bulunanlar vatandaşlar sevk tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Sevk tarihi nedir, sevk başvurusu ne zaman yapılır? Askerlik sevk başvurusu ne demek? Sevk başvurusundan sonra ne zaman askere gidilir? İşte Askerlik sevk tarihleri 2024…
25.01.2024 Gündem
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları...
Askere gidene ne denir? Bedelli askerlik yapanlara uğurlama sözleri: Hayırlı tezkereler dışında en güzel askere yolculuk mesajları... Bedelli askerlik yapacaklar için askerlik yerleri açıklandı. Vatani görevlerini kısa bir sürede olsa yapacak olan adaylar ailelerinden, sevdiklerin ayrılmaya hazırlanıyor. Askere giden kişinin ailesi de bu duygusal durumdan kısa süreliğine etkilenebiliyor. Biz de asker uğurlama sözlerini bir araya getirdi. İşte bedelli askerlik yapacaklara en güzel, en duygusal sözler, mesajlar...
25.01.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlikte çarşı izni var mı? 2024 Bedellide çarşı iznine çıkılabiliyor mu?
Bedelli askerlikte çarşı izni var mı? 2024 Bedellide çarşı iznine çıkılabiliyor mu? Bedelli askerlik yerleri merakla beklenirken sorgulanan bilgiler arasında bir de çarşı izni bulunuyor. Milli Savunma Bakanlığı Bedelli askerlik şartları da mevzuatta yerini aldı. 25 Ocak 2024 Perşembe günü açıklanacak yerlerin ardından silah altına alınacak bireyler, "Bedellide çarşı izni var mı?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Bedelli askerlik görevinde çarşı iznine çıkılıp çıkılmayacağı sorgulanmaya başlandı. İşte konu hakkında bilgiler.
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik ertelenir mi? Bedelli askerlik ayı ertelenebilir mi?
Bedelli askerlik ertelenir mi? Bedelli askerlik ayı ertelenebilir mi? Bedelli askerlik ertelenir mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2024 yılında vatani görevlerini bedelli yapacak olanlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak bilgileri sorgulamaya başladı. Silah altına alınacak kişiler sevk tarihlerini merak ederken bir yandan da bedelli askerlik ayının ertelenip ertelenmeyeceğini araştırıyor. Sevk tarihleir netleşti.
25.01.2024 Gündem
E DEVLET BEDELLİ ASKERLİK SORGULAMA! Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2024? Askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne zaman gidilir?
E DEVLET BEDELLİ ASKERLİK SORGULAMA! Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2024? Askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne zaman gidilir? Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, bedelli askerlik sonuçlarının açıklanacağı tarihte bugüne işaret edilmişti. MSB, bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Yayımlanan duyuruda; "Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklanmıştır. Sonuçları e-Devlet ve askerlik şubelerinden öğrenebilirsiniz." denildi. Peki, Askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne zaman gidilir? İşte E devlet bedelli askerlik sorgulama ekranı…
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
Bedelli askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bedelli askerlik sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik yerleri belli olduktan sonra ne yapılır? Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır? Askerlik yeri belli olduktan sonra kaç gün sonra gidilir 2024?
Bedelli askerlik yerleri belli olduktan sonra ne yapılır? Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır? Askerlik yeri belli olduktan sonra kaç gün sonra gidilir 2024? Bedelli askerlik yerleri merakla bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 2024 bedelli askerlik yerleri bugün belli oluyor. Bedelli askerlik yapanlar arama motorlarına yönelerek “Bedelli askerlik yerleri belli olduktan sonra ne yapılır? Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır?” sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Askerlik yeri belli olduktan sonra kaç gün sonra gidilir 2024?
25.01.2024 Gündem
Bedelli askerlik yerleri saat kaçta açıklanır? Bedelli askerlik yerleri 2024 ne zaman açıklanacak? İşte 2024 bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı
Bedelli askerlik yerleri saat kaçta açıklanır? Bedelli askerlik yerleri 2024 ne zaman açıklanacak? İşte 2024 bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan paylaşıma göre bedelli askerlik yerleri e-Devlet üzerinden açıklanacak. Bedelli askerlik yerleri binlerce genç tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Bedelli askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, 2024 bedelli askerlik yerleri belli oldu mu? 2024 bedelli askerlik yerleri sorgulama…
25.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bedelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bedelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.