Sokağa Çıkma Yasağı Açıklama

Sokağa Çıkma Yasağı Açıklama

Son dakika sokağa çıkma yasağı açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sokağa çıkma yasağı açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sokağa çıkma yasağı açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sokağa Çıkma Yasağı Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sokağa çıkma yasağı açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 422 sokağa çıkma yasağı açıklama haberi bulunmuştur. Tüm sokağa çıkma yasağı açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu! 1 hafta...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu! 1 hafta... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Salgının seyrini kontrol altında tutulabilmek için alınan yeni tedbirlerle birlikte 29 Nisan'dan başlayıp 17 Mayıs saat 05.00’e kadar 'Tam Kapanma' uygulamasına geçildiği, kapanma sürecinde alınan tedbirlere vatandaşların özveriyle büyük oranda uyum sağladığı, uyarılara rağmen alınan tedbirlere uymayan vatandaşlara ise adli ya da idari işlem uygulandığı bildirildi. Yapılan açıklamada, "03-10 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 79 bin 186 kişiye adli ya da idari işlem düzenlenmiştir." denildi.
10.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu, e-Devlet'ten...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu, e-Devlet'ten... Tam kapanmada sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanlığı gelişmeyi duyurdu. Tam kapanma sürecinde 3 Mayıs saat 10.00 itibarıyla e-devlet üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sisteminden muafiyet kapsamında olan sektör çalışanlarına yönelik toplam 3 milyon 948 bin 265 'çalışma muafiyet izni belgesi' düzenlendiği belirtildi. Öte yandan 26 Nisan-03 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 66 bin 161 kişiye de adli ya da idari işlem uygulandığı bildirildi.
3.05.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yapılan açıklamada, kısmi kapanma döneminde, hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması 19.00 -05.00 saatleri arasında, hafta sonlarında ise; cuma günü saat 19.00’da başlayıp cumartesi ve pazar günün tamamını kapsayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulanmakta olduğu belirtildi. 19 Nisan'dan başlayıp 26 Nisan'a kadarki 7 günlük sokağa çıkma yasağı saatlerinde, kısıtlamayı ihlal eden 47 bin 61 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
26.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş uyarı! Bakan duyurdu, en geç...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş uyarı! Bakan duyurdu, en geç... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Akşam saat 18.00'de iş yerlerimizi kapatalım ve en geç 19.00'da evimizde olalım. Mübarek Ramazan'da salgına karşı iyi netice almalı, yaza inşallah, bu musibeti yenerek sağlıkla ulaşmalıyız" dedi.
15.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan flaş açıklama!
Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Sokağa çıkma yasağına ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Kısıtlama ile ilgili yapılan açıklamada 'İllerimiz vaka sayılarına göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek şeklinde risk gruplarına ayrılarak tedbirler bu seviye gruplarına göre belirlenmiştir' denilerek, hangi renk illerde kısıtlamaların hangi saatlerde olduğu vurgulandı. İçişleri Bakanlığı'nın duyurusuna göre 5-12 Nisan tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 24 bin 437 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı bildirildi.
12.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş duyuru! Bakanlık açıkladı...
Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş duyuru! Bakanlık açıkladı... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada hafta içi sokak kısıtlamasının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise; düşük ve orta risk grubundaki illerde yasağın hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında olduğu, yüksek risk grubundaki illerde, hafta sonu yasağının Cuma 21.00 -Cumartesi 05.00 saatleri arasıyla, Cumartesi günü saat 21.00’de başlayıp Pazar günün tamamını kapsayıp Pazartesi saat 05.00’de bitecek şekilde, Çok yüksek risk grubundaki illerde ise, Cuma saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günün tamamını kapsayıp Pazartesi saat 05.00’de bitecek şekilde uygulandığı belirtilerek, yasağa uymayan 26 bin 649 kişiye işlem uygulandığı bildirildi.
5.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama yapıldı. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada hafta içi sokağa çıkma yasağının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubundaki illerde hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında, yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerde cuma 21.00 ve cumartesi 05.00 saatleri arasında, cumartesi 21.00’den başlayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulandığı belirtildi. 22-29 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 21 bin 495 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
29.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklama! Alarm verildi, tam kapanma...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklama! Alarm verildi, tam kapanma... Sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar ve normalleşme ile ilgili önemli açıklama geldi. Türkiye tamamen kapanabilir. Sayı 25'ten 39'a yükseldi. İllerde alarm verildi. Peş peşe uyarılar geliyor. Risk haritasındaki görüntü endişe verici. Prof. Dr. Alper Şener, rengi kırmızı olan il sayısının 25'den 39'a çıktığını belirterek, Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'nin de çok büyük olasılıkla üçüncü dalganın içerisinde olduğunu ve bunun devam etmesi sonucunda Türkiye'nin tamamen kapanmasının dahi söz konusu olabileceğini vurguladı. Öte yandan bir ilde vaka sayısı 1 haftada ikiye katlandı; cumartesi günü yoğunluğuna dikkat çekildi.
22.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! İşte durumu iyi ve kötü olan şehirler
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! İşte durumu iyi ve kötü olan şehirler Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili kritik gelişme. Alarm verildi. Rakamlar açıklandı. En fazla ve en az vaka görülen iller belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası konuşarak, "Tüm verileri göz önüne alarak, bugünkü toplantımızda, şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri takip etme kararı aldık." ifadelerini kullandı. İşte koronavirüsün son durumuyla ilgili tüm ayrıntılar...
16.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tek tek açıklandı, 9 ilde...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Tek tek açıklandı, 9 ilde... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Tek tek açıklandı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili peş peşe haberler geldi. Türkiye'de yaşayan herkes merakla bekliyor. Haritada nasıl değişiklikler olacak? Haritadaki değişiklik sokağa çıkma yasaklarını etkileyecek mi? Kısıtlamalar geri mi gelecek, alınan yeni kararlar neler olacak? Hepsi bugün belli olacak. Öte yandan bu 9 ilin renginin değişebileceği belirtildi. Bilim kurulu üyeleri de mavi renkteki iller hariç diğer illerde bazı yasakların geri getirilmesini istedi. İşte sokağa çıkma yasağı, kısıtlamalar, normalleşme, aşı ve birçok konu ile ilgili son gelişmeler...
15.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi! Bakanlık duyurdu, 7 gün... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni açıklama yapıldı. Bakanlık duyurdu. Sokak kısıtlamasına ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada hafta içi sokağa çıkma yasağının 21.00-05.00 saatleri arasında devam ettiği, hafta sonlarında ise düşük ve orta risk grubundaki illerde hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında, yüksek ve çok yüksek risk grubundaki illerde cuma 21.00 ve cumartesi 05.00 saatleri arasında, cumartesi 21.00’den başlayıp pazartesi günü saat 05.00’te bitecek şekilde uygulandığı belirtildi. 1-8 Mart tarihleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 25 bin 439 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı duyuruldu.
8.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili flaş pazar günü kararı! Türkiye'de ilk...
Sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili flaş pazar günü kararı! Türkiye'de ilk... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili pazar gününe ilişkin yeni karar alındı. İkisi de kapalı olacak. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Vali duyurdu. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haritaya göre, çok yüksek riskli il olarak kırmızı kategoride bulunan Aksaray'da, pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasında bakkal ve manavlar da kapalı olacak. Vali Hamza Aydoğdu, "Pazar günü istisnalar da ortadan kaldırılarak sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Hiçbir şekilde, hiçbir vatandaşımız sokağa çıkmayacak. Bakkallar, manavlar, parklar dahil olmak üzere her yer kapalı olacak. Gün boyunca sabredeceğiz. Bu, Aksaray’ın geleceği için çok önemli" dedi.
4.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyuruyu yaptı. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları ile ilgili yapılan açıklamada 22 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 26 Şubat Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 1 Mart Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan 39.604 kişiye işlem yapıldığı belirtildi. Aynı zamanda normalleşme sürecine kadar kurallara uyulmasının önemi de vurgulandı.
1.03.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. İçişleri Bakanlığı duyurdu. Yapılan açıklamada 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 12 Şubat Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 15 Şubat Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan 29.048 kişiye işlem yapıldığı belirtildi.
15.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bu illerde yasak kalkacak... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli açıklama geldi. Bu illerde yasaklar kalkacak. Herkes sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını ya da esnetileceğini merak ediyordu. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesi de gündemdeydi. Yetkililer yeni gelişmeyi duyurdu. Kısıtlamaların o şartı sağlayan illerde kaldırılacağı belirtildi. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile ilgili kritik açıklama...
3.02.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, yüz yüze eğitim... Türkiye bekliyordu ve belli oldu... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Milyonlarca vatandaş bu sorunun yanıtını merak ediyor. Kritik tarih 15 mart olarak öngörülüyor. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan yaptığı açıklamada "15 Mart’tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullanmıştı. Peki bu tarih ile ilgili bir değişikli olacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Öğrenci, öğretmen ve veliler uzaktan eğitimin biteceği tarihi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Beştepe'de koronavirüs gündemiyle toplanacak. Tedbirlerin verilere yansımasının da değerlendirileceği toplantıda, önlemlerin esnetilmesine ya da devam ettirilmesine karar verilecek.
31.01.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tarih verildi...
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Tarih verildi... Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. Herkes sokağa çıkma yasağının ne zaman hafifletileceğini merak ediyor. Kritik tarih 15 Mart olarak belirlendi. Yasakların ne zaman azaltılacağına yönelik Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan önemli bir açıklamada bulundu. Sokağa çıkma yasağı ilgili konuşan İlhan, "İkinci doz aşıların tamamlanmasını bekleyip ondan sonra kısıtlamaların yavaş yavaş azaltılmasını konuşmak daha doğru olacaktır. Bir hesap yapmak gerekirse, ocak ayının ortasında aşılamaya başladığımızı düşündüğümüzde, bunun 2 ay sonrasında, 15 Mart'tan sonra kısıtlamaları tekrar konuşabiliriz." ifadelerini kullandı. İlhan, hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının, restoranların gel-al ve paket servis şeklinde faaliyetini sürdürmesinin vaka ve hasta sayılarında ciddi düşüşler sağladığını kaydetti.
30.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni gelişme! 81 ile yazı gitti, onlara da izin çıktı...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili yeni gelişme! 81 ile yazı gitti, onlara da izin çıktı... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan çok önemli açıklama geldi. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili merak edilenleri bakanlık yanıtladı. İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alınacak kişilerle ilgili ek genelge gönderdi. Sokağa çıkma yasağı başladı ve pazartesi sabah 05.00’de sona erecek. Herhangi bir zorlukla karşılaşılmaması adına bu hafta da tüm tedbirler alındı. Araç muayene istasyonlarında çalışan personel ile araç muayene randevusu bulunan taşıt sahipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde muaf olacak. Zorunlu olan direksiyon eğitim sınavları ile diğer teorik ve uygulama sınavlarında görev alan komisyon görevlileri, usta öğreticiler ve bu sınavlara girecek kursiyerler hafa sonu sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak. Milli Eğitim Bakanlığı EBA LİSE TV MTAL ve EBA platformunda yayınlanmak üzere uzaktan eğitim video çekimi, kurgu ve montaj faaliyetlerinde görevli personel sokağa çıkma kısıtlamalarında istisna kapsamına alındı. İşte 56 saatlik sokağa çıkma yasağının detayları...
15.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada 4 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi 21.00 ila 05.00 saatleri arasında, hafta sonu 8 Ocak Cuma akşamı saat 21.00’de başlayıp 11 Ocak Pazartesi günü saat 05.00’e kadar süren sokağa çıkma yasağına uymayan toplam 35 bin 544 kişiye işlem yapıldığı belirtildi.
11.01.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık açıkladı...
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık açıkladı... Sokağa çıkma yasağı ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan önemli açıklama geldi. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili merak edilen soruları bakanlık yanıtladı. Herhangi bir zorlukla karşılaşılmaması adına tüm tedbirler alındı. Peki nerelerden alışveriş yapılabilecek? Yemek siparişi verilebilecek mi? Yürüme mesafesindeki iş yerlerinden alışveriş yapılabilecek mi? Şehirler arası seyahat nasıl olacak? Yasaklardan kimler muaf tutulacak? İşte tüm merak edilenler ve yanıtları...
8.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sokağa Çıkma Yasağı Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sokağa çıkma yasağı açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.