Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ve belli oldu
Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ve belli oldu Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile son dakika açıklaması. Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Ve detaylar belli oldu. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, Kurban Bayramı tatilinde sokağa çıkma yasağının düşünülmediğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptı açıklama ile 1 Temmuz itibarıyla tüm yasakların kalktığını ifade etmişti. Kurban Bayramı'nda da sokağa çıkma yasağı olmayacağı merak konusu olmuştu.
3.07.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca duyurdu
Sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Bakan Koca duyurdu Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli açıklamalar geldi. Bakan Koca, 'Tam kapanmadan sonra tam açılma olacak mı' sorusuna "Dengeli ama pratik hayatı zorlamayacak kontrollü geçiş olacak" cevabını verdi.
1.05.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş açıklama! Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası yasak... Hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. Cuma 21.00 ile pazartesi 05.00 arası sokağa çıkma yasağı tekrar gelebilir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla ilgili, "Kapanalım çünkü rakamlar bizi buna zorluyor. Hafta sonları yeniden kapanalım çünkü bunu eğer şimdi yapmazsak sonrasında daha kötü, ağır, bunaltıcı, can yakıcı kısıtlamalarla karşılaşmamız vazgeçilmez olabilir." ifadelerini kullandı.
25.03.2021 Gündem