Hafta İçi

Hafta İçi

Son dakika hafta içi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hafta içi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hafta içi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hafta İçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hafta içi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.086 hafta içi haberi bulunmuştur. Tüm hafta içi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi açıklandı mı? Müge Anlı ne zaman başlayacak?
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi açıklandı mı? Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi merak konusu oldu. Gündüz kuşağında hafta içi her gün Müge Anlı'nın sunumuyla yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert yaz sezonu sebebiyle yayınlanmıyor. Peki "Müge Anlı ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi açıklandı mı?"
26.07.2024Gündem
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyor
“Ayazın Sonu Güneş” 22 Temmuz Pazartesi başlıyorYaz sezonuna damga vuran Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisinde geri sayım başladı. Birand Tunca ile Hira Koyuncuoğlu’nun başrollerini paylaştığı günlük dizi “Ayazın Sonu Güneş”, 22 Temmuz Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.
18.07.2024Magazin
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?
Ayazın Sonu Güneş konusu nedir? Kanal D günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Ayazın Sonu Güneş nerede çekiliyor?Ayazın Sonu Güneş dizisi konusu nedir? Kanal D'nin günlük dizisi Ayazın Sonu Güneş yakında başlıyor. Hafta içi her gün yayınlanacak dizi izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Günlük dizi Ayazın Sonu Güneş hikayesi nedir, uyarlama mı?
18.07.2024Gündem
17 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu! Fatih Ürek İle Gelin Görümce bugün kim birinci oldu?
17 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce puan durumu! Fatih Ürek İle Gelin Görümce bugün kim birinci oldu?17 Temmuz Çarşamba günü Fatih Ürek İle Gelin Görümce 18. bölüm puanları merak ediliyor. Haftanın üçüncü günü hangi görümceden hangi geline kaç puan geldiği merak ediliyor. Peki, 17 Temmuz Fatih Ürek Gelin Görümce kim birinci oldu? İşte 17 Temmuz Fatih Ürek İle Gelin Görümce puan durumu…
17.07.2024Magazin
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?
Kargolar bugün açık mı, 15 Temmuz’da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, Aras, Trendyol, Yurtiçi kargo kapalı mı, kargolar 15 Temmuz'da açık mı?15 Temmuz kargolar açık mı, kapalı mı, kargı firmaları 15 Temmuz’da çalışıyor mu? Demokrasi ve Milli Birlik Gününü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. 15 Temmuz’un resmi tatil olmasından dolayı pazartesi gününe denk gelen kargoların açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 15 Temmuz Pazartesi günü kargolar çalışıyor mu, MNG, Aras, Yurtiçi ve Sürat Kargo 15 Temmuz’da dağıtım yapıyor mu?
15.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaAK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin hafta sonuna kadar Meclis Başkanlığına sunulacağını söyledi. Güler, kuduz riski taşıyan ve barınaklarda bulunan diğer hayvanlara da zarar veren hayvanların onlara acı vermeden, eziyet çektirmeden ötenazi yoluyla hayatlarına son verilmesi gerektiğini söyledi.
8.07.2024Gündem
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlar
Çukurova'da yüzmeye engel yok! Çevre illerden de geliyorlarÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Engelliler için hazırlanan havuzda sadece Çukurova ilçemizdeki ve Adana’daki engellilere değil, çevre il ve ilçelerden gelen yurttaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Engelli çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de rehabilite oluyorlar. Çukurova’da engelleri sevgi ile aşıyoruz” dedi.
8.07.2024Adana
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındı
Bakan Yumaklı: İzmir'deki yangınlar kontrol altına alındıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'de yaptığı açıklamada, İzmir'in Selçuk ve Menderes, Balıkesir'in Susurluk ilçesindeki orman yangınlarının kontrol altında olduğunu bildirdi. Öte yandan Bakan Yumaklı, Çeşme'deki yangının izmarit kaynaklı, Menderes'teki yangının da hobi bahçesinden çıktığını söyleyerek, yangınla ilgili gözaltıların olduğunu belirtti.
30.06.2024Gündem
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024Magazin
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatı
Aşkım Kapışmak gerçek ismi mi, Aşkım Kapışmak kimdir, nereli, ne mezunu? Aşkım Kapışmak’ın merak edilen hayatıAşkım Kapışmak'ın biyografisi ve yaşam öyküsü gündemde aranan konulardan biri oldu. İlişki koçluğu yapan yazar Aşkım Kapışmak, Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna giren Kapışmak, kitaplarının yanı sıra Elma Dersem Çık, Nasipse Olur ve Kolpaçino 4 4'lük filmlerinde de yer aldı. Peki, Aşkım Kapışmak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Yazar Aşkım Kapışmak'ın biyografisi…
31.05.2024Gündem
Altın ve borsa tarihi zirveden döndü! Sert düşüşün ardından piyasadaki geri çekilmenin nedeni belli oldu, alım için fırsat tarihi açıklandı
Altın ve borsa tarihi zirveden döndü! Sert düşüşün ardından piyasadaki geri çekilmenin nedeni belli oldu, alım için fırsat tarihi açıklandıAltın, borsa ve dolar ile ilgili son gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçen haftanın en dikkat çeken yatırım aracı altın ve borsa oldu. 2 piyasada da hafta içi zirve seviyelerin görülmesinin ardından sert kayıplar yaşandı. Peki altın ve borsadaki düşüşün sebebi ne? Dolar/TL’de 30’un altı mümkün mü? Ekonomist Hikmet Baydar, gram altında düşüşün devam edebileceğini belirterek rakam verdi. İşte detaylar...
27.05.2024Ekonomi
3 şirket daha halka arz oluyor
3 şirket daha halka arz oluyorSermaye Piyasası Kurulu Horoz Lojistik, Yiğit Akü ve Altınkılıç Gıda'nın halka arzına onay verdi.
25.05.2024Ekonomi
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladı
TFF, Süper Lig'in başlangıç tarihini açıkladıTürkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'in 2024-2025 sezonu planlamasını belirledi. TFF'den yapılan açıklamaya göre Süper Lig 9 Ağustos'ta başlayacak.
14.05.2024Süper Lig
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.05.2024İddaa
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 lira
Havuz fiyatları serinletmiyor! Giriş ücreti 10 bin 400 liraİstanbul’da yaz sıcakları kavururken havuz fiyatları da cep yakacak. Lüks otellerde bir günlük havuz keyfi, iki günlük yurt dışı gezisi masrafına denk. Bazı oteller ücreti euro üzerinden belirlerken, spor merkezlerinde fiyatlar otellere nazaran daha uygun.
1.05.2024Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyorHer yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024Ekonomi
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024Yaşam
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdiKanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdiKanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024Vatan TV
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
13.04.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.04.2024İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.04.2024İddaa
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi!
Galatasaray maçında kornerlerden kazandı… 90+4’te kullanılan 2 köşe vuruşu kuponu getirdi!Misli üyeleri dopdolu hafta içi bülteninde de kazanmaya devam ediyor. Süper Lig dün oynanan 4 karşılaşmayla milli aradan sonra geri döndü. Bir Misli üyesi, tek maç olarak Galatasaray – Hatayspor karşılaşmasına korner bahsi oynadı. “5.57” oranıyla maçta “12 ve daha fazla korner olur” seçeneğine oynadı. Üye, tek maçlık kuponunu Misli Arena’da paylaştı.
3.04.2024İddaa
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024Gündem
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyorDünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hafta İçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hafta içi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.