Şok Suçlama

Şok Suçlama

Son dakika şok suçlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok suçlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok suçlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok Suçlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok suçlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 şok suçlama haberi bulunmuştur. Tüm şok suçlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den İran'a şok suçlama
ABD'den İran'a şok suçlama ABD, İran Devrim Muhafızları Ordusu üyesi olan İranlı bir ajanı, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'u öldürme planı yapmakla suçladı.
10.08.2022 Dünya
Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli yağış bekleniyor!
Meteoroloji'den flaş açıklama! Kuvvetli yağış bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın bu akşam saatlerinden itibaren etkili olmasının beklendiği belirtildi.
7.02.2022 Gündem
Kim Kardashian'dan Kanye West hakkında şok suçlama!
Kim Kardashian'dan Kanye West hakkında şok suçlama! Boşanma aşamasında olan Kanye West ile Kim Kardashian arasındaki gerginlik sürüyor. West, sosyal medya hesabından eski karısının kendisine gönderdiği mesajları yayınladı. Mesajlara göre Kardashian, West'i kendisine şiddet uygulamakla suçluyor.
7.02.2022 Gündem
Britney Spears'tan kardeşi Jamie Lynn'e şok suçlama!
Britney Spears'tan kardeşi Jamie Lynn'e şok suçlama! Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears ile kardeşi arasındaki gerginlik Jamie Lynn'in yeni kitabı Anlatmam Gereken Şeyler'in (Things I Should Have Said) raflardaki yerini almasıyla zirve yaptı. Spears, kardeşini kendi üzerinden para kazanmakla suçladı.
31.01.2022 Magazin
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti...
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti... Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Marilyn Manson'a oyuncu Evan Rachel Wood'dan şok suçlama geldi. Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Wood, Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşarak, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.
26.01.2022 Magazin
Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı
Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi.
15.12.2021 Magazin
Danilo Zanna'dan eşi Tuğçe Demirbilek'e şok suçlama!
Danilo Zanna'dan eşi Tuğçe Demirbilek'e şok suçlama! Eşi Tuğçe Demirbilek ile evliliklerini noktalama kararı alan MasterChef'in ünlü ismi Danilo Zanna, avukatı Altın Mimir aracılığıyla boşanma sürecine yönelik basın açıklaması yaptı. Danilo Zanna'dan eşi Tuğçe Demirbilek'e şok suçlama geldi.
9.12.2021 Magazin
Ünlü oyuncuya şok jigolo suçlaması!
Ünlü oyuncuya şok jigolo suçlaması! Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz’la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Nilüfer Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan şok suçlama geldi. Ebru Oğuz, sosyal medyada Nilüfer Açıkalın'ı hedef alan "Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor" diye paylaşım yaptı.
10.09.2021 Yaşam
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama
CIA'de 'Havana' paniği! Rusya'ya şok suçlama CIA Başkanı William Burns, 100 ajanın, Havana sendromuna yakalandığını duyurdu. Burns, olayda Rusya'nın sorumlu olabileceğini söyledi.
23.07.2021 Dünya
Ünlü cerraha şok suçlama! ‘Eşim üçlü ilişkiyi reddettiğim için...'
Ünlü cerraha şok suçlama! ‘Eşim üçlü ilişkiyi reddettiğim için...' Turizmci B.E., boşanma aşamasında olduğu ünlü estetik cerrah Dr. S.E.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. B.E., dilekçesinde, 3’lü ilişki teklifini reddettiği için eşinin kendisine boşanma davası açtığını da anlattı.
25.06.2021 Yaşam
Kaan Girgin'e şok suçlama! Soyadını kullanamayacak...
Kaan Girgin'e şok suçlama! Soyadını kullanamayacak... Ünlü doktor Seran Göçer, 13 yıl önce boşandığı oyuncu Kaan Girgin’den olan kızı S.G.’nin (13) kendi soyadı ‘Göçer’i kullanması için açtığı davayı kazandı.
8.04.2021 Magazin
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu
Erdil Yaşaroğlu’na şok suçlama! Sosyal medyada gündem oldu Karikatürlerini telifsiz olarak web sitelerinde paylaşan isimlere açtığı davalarla bir süredir gündemde olan Erdil Yaşaroğlu’na Amerikalı bir meslektaşından çarpıcı bir mesaj geldi.
5.02.2021 Magazin
Silento kuzenini öldürmekle suçlanarak tutuklandı
Silento kuzenini öldürmekle suçlanarak tutuklandı Rap'in yeni yıldızı Silento ile ilgili şok suçlama! Gerçek adı Ricky Hawk olan Prens Silento kuzeni öldürmekle suçlanıyor.
2.02.2021 Magazin
New York Valisi’ne şok suçlama! 3 yıl boyunca taciz etti...
New York Valisi’ne şok suçlama! 3 yıl boyunca taciz etti... Twitter'daki taciz itirafları ABD'yi sarstı. New York Valisi Andrew Cuomo’nun eski yardımcısı Lindsey Boylan, valiyi birlikte çalışırken kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçladı. Boylan, Twitter’daki paylaşımında cinsel istismara birçok kişinin tanık olduğunu öne sürerken Vali Cuomo suçlamayı reddetti
16.12.2020 Dünya
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
Metin Yıldız'a şok suçlama! 4 yıldır...
Metin Yıldız'a şok suçlama! 4 yıldır... Metin Yıldız'ın 2013 yılında boşandığı Elvan Pınar, ünlü oyuncu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elvan Pınar, "Eski eşim dört yıldır nafakamı ödemiyor. Hakkımı icra yoluyla alacağım" dedi.
18.09.2020 Magazin
ABD ve Avrupa'ya şok suçlama: Teröristleri finanse etmeye ve  barındırmaya son verin!
ABD ve Avrupa'ya şok suçlama: Teröristleri finanse etmeye ve barındırmaya son verin! İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ve Avrupa'yı terör örgütlerine finansman ve barınma desteği sağlamakla suçladı.
1.08.2020 Dünya
3 milyar dolarlık miras kavgasında şok suçlama!
3 milyar dolarlık miras kavgasında şok suçlama! Ünlü iş adamı Mehmet Salih Tatlıcı’nın iki oğlu arasındaki miras kavgası sürüyor. Mehmet Tatlıcı, üvey kardeşi Uğur Tatlıcı’nın kendisi hakkında bir site kurdurup FETÖ üyeliğiyle suçladığını belirterek şikâyetçi oldu
17.04.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu'ndan şok suçlama!
Ünlü oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu'ndan şok suçlama! Oyuncu Asena Özkan Kaptanoğlu, 4 yıllık eşi işadamı Ayberk Kaptanoğlu’na İstanbul Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.
4.05.2020 Magazin
Genç kızlara büyük şok! 'Bizim fotoğraflarımızı paylaşıp...'
Genç kızlara büyük şok! 'Bizim fotoğraflarımızı paylaşıp...' Work and Travel sistemiyle hem eğitim görmek, hem de çalışmak için Amerika’ya giden üç kız öğrenciden şok suçlama! “Türk öğrencilere yardımcı olduğunu duyduğumuz Naim S.’ye mesaj attık. O, bizim fotoğraflarımız üzerinden erkek arkadaşları arasında taciz içeren yazışmalar yaptı, o isimlere dava açıyoruz...”
8.04.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şok Suçlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok suçlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.