Şok İstifa

Şok İstifa

Son dakika şok istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 şok istifa haberi bulunmuştur. Tüm şok istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın geliştirdiği corona virüs aşısıyla ilgili flaş gelişme!
Rusya'nın geliştirdiği corona virüs aşısıyla ilgili flaş gelişme! Rusya geçtiğimiz günlerde dünyada bir ilki başardı ve ilk corona virüs aşısını tescilledi. Putin'in duyurduğu bu gelişme sonrası aşıya karşı eleştiriler peşi sıra geldi. Aşının üretiminin başladığını duyuran Rusya şimdi de Sputnik V adı verilen aşıyı 40 bin kişide denemeye hazırlanıyor.
20.08.2020 Dünya
Lucescu'dan şoke eden istifa!
Lucescu'dan şoke eden istifa! A Milli Takım, Galatasaray ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, henüz dört gün evvel resmi sözleşme imzaladığı Dinamo Kiev'deki görevinden istifa ettiğini duyurdu.
27.07.2020 Futbol
Dev şirkette şok istifa!
Dev şirkette şok istifa! Uber'in kurucusu Travis Kalanick, 21 Haziran 2017 tarihinde skandallara imza atarak görevinden istifa etmişti. Kalanick şimdi de devam ettirdiği yönetim kurulundaki görevini bırakıyor.
27.12.2019 Dünya
Fransa'da şok istifa!
Fransa'da şok istifa! Fransa İçişleri Bakanı Gerard Collomb istifa ettiğini ve halefinin belirlenmesi halinde bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısına katılmayacağını açıkladı.
2.10.2018 Dünya
Devlet Bahçeli istedi! MHP'de şok istifa
Devlet Bahçeli istedi! MHP'de şok istifa MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın görevinden istifa etti. Yalçın, “Genel Başkanımla yaptığım görüşme sonucu partimizde yeni ve başarılı bir dönemin açılmasına fırsat vermek için görevimi bırakıyorum” dedi.
6.07.2018 Siyaset
Konyaspor'da şok istifa! Sergen...
Konyaspor'da şok istifa! Sergen... Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, cumartesi günü istifa edeceğini açıkladı. Çakıcı, "Şimdi Fenerbahçe maçıyla birlikte, yani Aykut Kocaman’a karşı oynayacağımız maçla görevi bırakacağım. Oğlumun adı Sergen. İsmi Sergen olduğu için, Beşiktaşlı olduğum gerekçesiyle özellikle sosyal medyada beni oğlum üzerinden vurmaya çalıştılar. Ama işte kaderin cilvesi, Sergen Hoca gelip takımı yukarıya taşıdı, Beşiktaş da son maçta Osmanlı’yı yenerek, Konyaspor’un ligde kalmayı garantilemesini sağladı" diye konuştu.
16.05.2018 Konya Spor
ABD'de şok! İstifa etti
ABD'de şok! İstifa etti Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın İç Güvenlik Danışmanı Bossert'in görevinden ayrıldığını açıkladı
10.04.2018 Dünya
Galatasaray yönetiminde şok istifa!
Galatasaray yönetiminde şok istifa! Galatasaray, yönetim kurulu üyesi Murat İlbak'ın istifa ettiğini borsaya bildirdi.
12.01.2018 Galatasaray
G.Saray'da şok istifa!
G.Saray'da şok istifa! Galatasaray Kulübü Basketbol Şubesi Sorumlusu Can Topsakal, görevinden istifa etti.
3.01.2018 Galatasaray
Konyaspor'da 2 şok istifa!
Konyaspor'da 2 şok istifa! Atiker Konyaspor'da kötü sonuçların ardından iki yönetici istifa etti. Başkan Yardımcısı Ali Kaya ve Asbaşkan Mehmet Tosunoğlu, görevlerini bıraktıklarını açıkladılar.
8.12.2017 Konya Spor
Son dakika... 'İstifa yok! Kriz çözülecek!'
Son dakika... 'İstifa yok! Kriz çözülecek!' Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Hariri'nin kesin bir şekilde Lübnan Başbakanı olarak kalacağını ve politik krizin birkaç gün içinde çözüleceğini belirtti.
29.11.2017 Dünya
Hariri'den flaş açıklama: Şok yaratmak istedim
Hariri'den flaş açıklama: Şok yaratmak istedim Lübnan Başbakanı Saad Hariri, İran'ın Hizbullah üzerinden komşu ülkelere müdahalesine son vermesi gerektiğini belirterek, ülkesinin istikrarı için görevinin başında olmaya devam edeceğini açıkladı.
27.11.2017 Dünya
Süper Lig'de şok istifa!
Süper Lig'de şok istifa! SÜPER Lig ekiplerinden Antalyaspor'da tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, görevinden istifa etti.
18.09.2017 Futbol
Süper Lig'de şok istifa!
Süper Lig'de şok istifa! Osmanlıspor'da teknik direktör Bülent Uygun, Sivasspor mağlubiyetinin ardından istifa etti.
17.09.2017 Futbol
ÖSYM'de şok istifa
ÖSYM'de şok istifa Ösym başkanı Prof. Dr. Ömer Demir istifa ettiğini açıkladı. 2017 yerleştirme puan hatası sonucu Ösym kurumunun tartışılmasının önüne geçmek için bu kararı aldığını iletti.
22.08.2017 Eğitim
Beyaz Saray'da şok istifa! Nedeni ortaya çıktı!
Beyaz Saray'da şok istifa! Nedeni ortaya çıktı! ABD'de Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer istifa etti.
21.07.2017 Dünya
Beşiktaş'ta şok istifa! Herkes şaşırdı...
Beşiktaş'ta şok istifa! Herkes şaşırdı... Spor Toto Süper Lig'de üst üste 2 kez şampiyon olan ve 3. yıldızını takan Beşiktaş'ta yönetici Metin Albayrak istifa etti.
15.06.2017 Beşiktaş
Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa!
Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması öncesi şok istifa! Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Gaziantepspor'un yönetim kurulu üyesi Hikmet Akay, görevinden istifa etti.
28.05.2017 Gaziantepspor
Galatasaray'da bir şok istifa daha!
Galatasaray'da bir şok istifa daha! Levent Nazifoğlu'nun istifasından sonra Ayhan Akman'ın da istifa ettiği öğrenildi.
20.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da şok istifa!
Galatasaray'da şok istifa! Trabzonspor mağlubiyeti ile sarsılan Galatasaray'da flaş bir istifa geldi. Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Levent Nazifoğlu görevinden ayrıldı.
19.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da şok istifa!
Galatasaray'da şok istifa! Galatasaray Sportif A.Ş.’de uzun süredir görev yapan Alp Yalman’ın kısa bir süre önce istifa ettiği ancak Dursun Özbek’in bu istifayı kabul etmediği ortaya çıktı.
24.09.2021 Galatasaray
Trabzonspor'da şok istifa
Trabzonspor'da şok istifa Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Asım Örem istifa etti.
29.12.2016 Trabzonspor
Galatasaray'da şok istifa!
Galatasaray'da şok istifa! Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer istifa etti.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Şok İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.